Yardım Reason 4 Klavye Kontrol

Reason içinde Yardım Reason 4 Klavye Kontrol konusu, merhaba arkadaşlar ben fl stuidodan reason 4 e yeni geçtim sorun şuki fl de bi tuşa bastığımzda mesela 'B' tuşuna bastığımızda seçili sample ın do veya mi .... sesini veriyordu ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Yardım Reason 4 Klavye Kontrol


  1. #1
    klozzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    klozzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Yardım Reason 4 Klavye Kontrol

    Sponsorlu Bağlantılar


    merhaba arkadaşlar ben fl stuidodan reason 4 e yeni geçtim sorun şuki fl de bi tuşa bastığımzda mesela 'B' tuşuna bastığımızda seçili sample ın do veya mi .... sesini veriyordu reasonda ise tuşlar kısayol olarak kullanılmış mesela 'C' ye basınca click i açıyor benim pc laptop ve diyorumki ona bi masaüstü pc klavyesini usb ile bağlasamda onu org olarak kullansam olurmu mesela o extra taktığım kılavyede 'B' tuşuna basınca do sesini verebilirmi bunun bir yolu varmıdır yardımlarınızı bekliyorum. saygılar

  2. #2
    sibiryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibiryali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Stüdyo Bilgisi Kategori Yöneticisi

    Standart Cevap: Yardım Reason 4 Klavye Kontrol

    Nokta ve virgül olmadığından kelimeler ve cümeleler birbirine girmiş.Ben yazılandan hiç birşey anlamadım.

  3. #3
    klozzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    klozzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Yardım Reason 4 Klavye Kontrol

    Kısacası; Reason'a Masaüstü pc klavyesi (bildiğimiz yazı klavyesi) ni usb ile bağladığımızda, o klavyeyi org yerine nasıl kullanabiliriz?

  4. #4
    sibiryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibiryali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Stüdyo Bilgisi Kategori Yöneticisi

    Standart Cevap: Yardım Reason 4 Klavye Kontrol

    İnternette, bu iş için yazılmış 100lerce sanal klavyeler var.En ünlüsü bomes keyboard,hem de bedava,arattırırsan bulursun.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

reason 4 pc klavyesi ile kullanma, reason 4 klavyeyi kullanmak, reasonda klavye sorunu, tuşları müzikli pc klavyesi olurmu, reason 5 klavyeden kontrol etmek, reason 4 keyboard, reason 4 klavyeyi, cevap reason 4 te pc klavye kullanabilirmiyim, reason kısa yol, reason kısayol tuşları, reason da tuşlar, wwwkeyfimuziknet 22960 yardim reason 4 klavye kontrol
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Alınık KORG Kontrol 49 veya Akai Mpk 49 Midi klavye AciL. ..Alınık KORG Kontrol 49 veya Akai Mpk 49 Midi klavye AciL. ..

    Korg Kontrol 49 veya Akai Mpk49 arıyorum temiz ve sorunsuz olmalıdır. Anlaşabileceğimizi umut ediyorum sayfa üzerinden iletişime geçiniz .
  2. Latency sorunu N-T audio kontrol 1 yardım.Latency sorunu N-T audio kontrol 1 yardım.

    Selamlar latency degerı 4,3ms olarak gorunuyor fakat gıtar kaydında sorun cıkartıyor ve calamıyorum. Bu degerler normal mıdır yoksa dahada mı dusmesı gerekır acaba? Eger uygun degılse ne yapabılırım. Teşekkürler.
  3. Ableton Live'ın Sample Play buttonlarını Klavye ile kontrol etmeAbleton Live'ın Sample Play buttonlarını Klavye ile kontrol etme

    Potlar için bi fikrim yok. Yukarı açağı olarak iki ayrı button yapılmıyor o yüzden şimdilik bunla idare edin arkadaşlar :)
  4. Reason Klavye sorusu ?Reason Klavye sorusu ?

    Merhabalar.. Reason yazılımına ek olarak midi klavyem olmadığı için sanal midi klavye sürücüsü ( Bome's Mouse Keyboard ) programını kullanıyorum.. Sorum şu : Bu klavyede Reason'da seçmiş olduğum drum-kit'leri nasıl yukarı kısımlara taşıyabilirim ? Yani nota olarak görünen klavye programında sağ tarafa nasıl getirebilirim ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
  5. Reason klavye yardım lütfenReason klavye yardım lütfen

    Reason klavye tanıtmaya çalışıyorum fakat yapamadım.Edit/preferences/Control Surfaces And Keyboards/Add/Bome Software/Buradan sonra açılan pencerede OK aktif olmuyor.Yardımcı olusanız sevinirim.TEŞEKKÜRLER Eklentide resmi var.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi