sample kesme için en uygun program nedir

Reason içinde sample kesme için en uygun program nedir konusu, arkadaşlar elimde çok hoş sample lar var ve güzel beatler çıkacagına inanıyorum bana sample kesmenin inceliklerini yada ayrıntılarını bunun için hangi programın uygun oldugunu söylermisiniz bana yardımcı olur musunuz?...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 6 sonuçtan 1 ile 6 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: sample kesme için en uygun program nedir


  1. #1

    sample kesme için en uygun program nedir

    Sponsorlu Bağlantılar


    arkadaşlar elimde çok hoş sample lar var ve güzel beatler çıkacagına inanıyorum bana sample kesmenin inceliklerini yada ayrıntılarını bunun için hangi programın uygun oldugunu söylermisiniz bana yardımcı olur musunuz?

  2. #2
    DoHaVO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    DoHaVO isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: sample kesme için en uygun program nedir

    waw veya mp3 olarak paylaşırsan yardımcı olunabilir.

  3. #3

    Standart Cevap: sample kesme için en uygun program nedir

    ya kardeş eğer bana bu sample kesme işinde destek olcaksan bana özelden mesaj atsana hem ben sana sampleları atarım hem sen nasıldır nasıl güzel olur püf noktaları nedir programlar nelerdir bi açıklarsın ?

  4. #4
    modexlako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    modexlako isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: sample kesme için en uygun program nedir

    önce sample'ları recycle ye at. orda slicing işlemini yap. sonra yaptığın dosyayı kaydet. reason'ı aç. dr. rex'i açıp kaydettiğin dosyayı aç. kabaca bu. işin inceliklerini de deneme-yanılma, araştırmayla öğrenebilirsin.

  5. #5
    cırak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cırak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: sample kesme için en uygun program nedir

    Sample kesmek için en uygun programlardan birisi Cubase sx'dir.İncelikleri konusunda bildiğim kadarını anlatayım size.Öncelikle samplenin kaç bpm olduğuna bakın.Sonrasında metronomu sample ile eşitleyin.Kesme işlemleri bu şekilde daha kolay olacaktır.Bar ayarını 1/32 yaparsanız sizin için daha iyi olur.Sample da altta + olarak ses olmadığına dikkat edin.Eğer varsa işinizi zorlaştırır.Yeterli olmazsa tekrar sorunuz karşılığında yardımcı olmaya çalışırım.Kolay gelsin

  6. #6
    haga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    haga isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: sample kesme için en uygun program nedir

    "goldwave" diye bir program var, takribi 5-6 mb'lık bir program. kullanacağınız sese, müziğe vs. efektler verebileceğiniz, sample kesebileceğiniz ve kullanacağınız sample'ı herhangi istediğiniz bir formata çevirebileceğiniz küçük ama etkili bir program. mesela reason kullanan arkadaşlar bilirler. dr.rex'te sample kullanmanız için ya hazır rex dosyalarını kullanacaksınız ya da kendi rex dosyanızı elde edeceksiniz. rex dosyası elde etmek için reason'ın recycle adlı programı kullanılır.(sitede olması lazım). wav şeklinde ki dosyayı recycle da açarsınız sonra rex formatına çevirip dr.rex'te kullanırsınız(şahsen ben öyle yapıyorum). aslında sample kesmek için birçok seçenek vardır. öğrenmenin yolu deneme yanılma yöntemidir. hangi programda çalışmayı severseniz veya kolay gelirse ona yönelirsiniz bu iş böyle.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

sample kesme programı, sample kesmek için program, sample programı, reason sample kesmek, reason da sample kesmek, sample kesmek programı, beat kesme programı, reason 5 sample kesmek, sample kesmek için, sample kesme, sample kesmek için en iyi program, reasonda sample kesmek, en iyi sample kesme programı, sample kesme programları, hazır samplelar
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. yamaha psr s650 pc ye kayıt yapmak istiyorum gereken program nedir?yamaha psr s650 pc ye kayıt yapmak istiyorum gereken program nedir?

    yamaha psr s650 pc ye kayıt yapmak istiyorum gereken program nedir? eger cubase ise hiç bir şekilde indiremiyorum yada daha basit bir proram veya daha kolay alternatif bir çözüm var ise lütfen yardımcı olun.sonuçta profosyonel değilim sadece azda olsa kaliteli bir kayıt.
  2. Fl de sample kesme nasıl yapılır?Fl de sample kesme nasıl yapılır?

    Ben tam olarak sample kesemiyorum beceremıyorum lütfen bi yardım
  3. Yardım - Fl Studio da sample kesme ve sample ile beat yapılması?Yardım - Fl Studio da sample kesme ve sample ile beat yapılması?

    Arkadaşlar her yere baktım her siteyi her video tarayıcısını inceledim bu konuda türkçe bir çalışma bulamadım. Yardım istiyorum bilen yada yapabilen birisi video çalışması eklerse çok sevinirim. Eminim benim gibi birçok kişiyede yardımcı olacak bu konu. Belki konunun yeri burası değildir bilmiyorum yanlış yaptıysam kusruma bakmayın ama fl studio da sample kesme ve sample ile beat yapımı ile bir video çekip koyarsanız çok minnettar kalıcam....
  4. sample kesmesample kesme

    Birşey merak ediyorum , bir parça içinden sadece 1 yada 2 sn. lik kısmı kesip bunu kullanabilirmiyim , tabi başka parçaya uygularken bunu uzatmamda gerekicek ne şekilde yapabilirim düşüncelerinizi bekliyorum.
  5. Sample Kesme eya loopSample Kesme eya loop

    MERHABA DEĞERLİ SİTE ÜYELERİ BEN BEAT YAPMAK İSTİYORUM BİRİ BANA SAMPLE KESMEYİ FALAN ANLATABİLİRMİ RESİM YADA VİDEO DÖKÜMAN VARSA LİNKDE OLABİLİR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER... FL STUDİODA YAPICAM.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi