Merhaba arkadaşlar

Aranıza yeni katıldım. Umarım güzel paylaşımlarda ve iletişimde bulunuruz.

Çocukken Casio ct625 orgumla kursiyer olara biraz eğitim aldım ve lise üniversite boyunca kulandım.
şimdi yıllar sonra yeniden piano çalımak isteği içimde depreşti ve biraz nota biiuyorum youtubede eğitim videoları görünce ve biraz araştırıcında bu işi apabileceğimi düşündüm yeniden ve bir org almaya karar verdim. Daha çok sesi önemli olan özellikle piano sesi olan bir org almak istedim. ve önümdeki iki tane seçenecek var sizlerle paylaşmak ve görüş almak istiyorum.

1. Roland gw 8
1250 tl
Dezavantaj : İstanbuldan Bitlise yani Türkiyenin bir ucundan diğerine kargo ile gelmesi gerekecek ve risk olur mu yolda bozulur mu bir yere çarpıp falan bunu bilmiyorum. Adamdan aldım sağlam bir şekilde kargoladı yolda bir şekilde darbe gördü. Ya da görmeden alacağım için sakatr bir tarafı vardı o şekilde almak zorunda kaldım. Bunlar dezavatajlar olarak gördüğüm şeyler.

2. Roland g600
900 tl. Eğer bunu alırsam yaşadığım şehrin yakınında kendim gidip alabilirim.

Bunların ses kalitesi bakımından bir karşılşatırmasını yapabilecek bu konuda tavsiyesi olan arkadaşlarım varsa cevaplarını bekliyorum buradan. Daha çok batı müziği yapmaya çalışıyorum bunuda belirtiyim amacım ilk piano öğrenmek ve çalmak zaten yıllarca org kullandım ve profesyonel olmayan diski kartı şunu bunu olmayan sabit bir org idi Casio markalı. Bana bu konuda tavsiyeleri olan arkadaişlarımın mesajlarını bekliyorum.