Roland Juno-G ye ses yükleniyor mu ?

Roland Ritim - Set içinde Roland Juno-G ye ses yükleniyor mu ? konusu, arkadaşlar klavyeyi yeni aldım daha çözemedim ses yükleniyosa hangi uzantılardır birisi yardım edebilir mi...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arası mesajlar gösteriliyor.
Beğeni Listesi1Beğeni
  • 1 Yazan : boudberg

Konu: Roland Juno-G ye ses yükleniyor mu ?


  1. #1
    bth92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bth92 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Roland Juno-G ye ses yükleniyor mu ?

    Sponsorlu Bağlantılar


    arkadaşlar klavyeyi yeni aldım daha çözemedim ses yükleniyosa hangi uzantılardır birisi yardım edebilir mi

  2. #2
    boudberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    boudberg isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Roland Juno-G ye ses yükleniyor mu ?

    dosya uzantısı olarak bilemiyorum ama juno-g'ye ses yükleyebilmek için ram ve pcmcıa kart (memory kart) takılı olması ve versiyon 2.0 yüklenmesi gerekiyor sanırım..

  3. #3
    boudberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    boudberg isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Roland Juno-G ye ses yükleniyor mu ?

    dostum aynı dertten muzdaribiz sanırım.. bendede juno var şuan ve ram+compactflash kartta aldım.versiyon olayınıda hallettim. wav dosyalarını işleyebiliyoruz.ben elimden geldiğince uğraştım kurcaladım ,örnek olarak davul kit wavları vardı pc de onları attım ve load edebildim klavye ye fakat daha ileriye gidemedim ben çözersem yada sen çözersen haberleşelim.mail adresimi özelden yollarım.. kal sağlıcakla.
    mkarayel bunu beğendi.

  4. #4
    winstonbox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    winstonbox isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Roland Juno-G ye ses yükleniyor mu ?

    Arkadaşlar buldunuzmu bi çözüm bende bu dertten muzdaribim)

  5. #5
    savas10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    savas10 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: Roland Juno-G ye ses yükleniyor mu ?

    sanırm kart üzerinden görebilir faat dsya uzantısı için birkaç çalışma yapıp düncelerimi payaşacağım..pc edit programı bu durumu çözebilir...rolan junog sayfasında v-2 programının blunduğu sitsinde mevcut....

    - - - Güncellendi - - -

    Birde klavyelerinizi kullanırken cihazın arkasında bulunan topraklama çıkışını cihazınızın üst kasasında gıdıklama yapıyorsa muhakkak toprak ucunu bağlantısını yapmayı unutmayın...bunu yapmazsanız klavyenizin ekranı arıza verebilir..


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

satılık roland juno g, satılık roland juno gi, roland juno g, juno gi, juno gi yorumlar, satilik roland juno g, satilik roland juno gi, roland juno gi, roland juno gi yorumlar, roland juno g yorumlar, roland juno d ses nasıl yazılır, roland juno g arıyorum, satılık juno g sample, satilik juno di, roland juno gi media card
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. ROLAND E-09 ses ve ritm yükleniyor mu?ROLAND E-09 ses ve ritm yükleniyor mu?

    Üstatlardan yardım bekliyorum. 1 aydır 1000 tl.ye kadar batı müziği ağırlıklı çalabileceğim org arıyorum. Roland e-09 bu aralar ağır basıyor ama onunda usb girişi yokmuş. Bu dışarıdan ses ve ritm yüklenmiyormu anlamına geliyor? Bilgisayar bağlantısı varmı bu cihazda? bilgisayar bağlantısı ile ses ve ritm yükleyebilirmiyim? Bu cihazı önerirmisiniz? Başka öneriniz varmı? Üstatlar fikirleriniz çok önemli. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  2. Roland Juno GRoland Juno G

    merhaba. ben Juno g aldım bitane. hafıza kartı bulamadım için srx card diyodu kullanım klavuzunda bilgisi olan varmı acaba? bide ses yükleniyormu diye sorcaktım. şimdiden teşekkürler:)
  3. Roland juno-g / juno-gi sample yardım lütfenRoland juno-g / juno-gi sample yardım lütfen

    kart ile yüklediğimiz sample (wav) dosyalarını klavyede nasıl açarız ve tuşede istediğimiz tuşa istediğimiz wav'ı editlemeyi nasıl yapabiliriz? bu soru defalarca sorulmuş fakat bir tane bile cevap yazılmamış.. Lütfen juno-g (gi) kullanan yada zamanında kullanmış bir bilen arkadaşımız yardım edebilirse, ben ve diğer juno sahibi arkadaşlar çok mutlu oluruz.. cihazda 512 mb ram ve 4gb compact flash kart bulunmakta... versiyon 2.0 yapılmıştır....
  4. Roland juno gi mi, GW8 mi ?Roland juno gi mi, GW8 mi ?

    Tüm müzisyen arkadaşlara selamlar. Canlı performansa uygun bir klavye bakıyorum, Juno D düşünüyordum ama bir gömlek iyi bir alet alayım diyorum. Sizce GW8 ya da Dİ profesyonel müzisyenler için sahnede tek klavye kullanıldığında yeterli midir, tabi isim, ciddiyet ve kalite olarak.
  5. roland juno Groland juno G

    satilik Roland Juno G ariyorum varsa bana mutlaka haber etsin.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi