roland e 70 ritim kartı hata veriyor

Roland Ritim - Set içinde roland e 70 ritim kartı hata veriyor konusu, herkese merhabalar. bugün ikinci el olarak Roland e 70 için bir ritim kartı aldım fakat ya nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum yada kart arızalı sanırım. card is not ready yada illegal card ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: roland e 70 ritim kartı hata veriyor


  1. #1

    Standart roland e 70 ritim kartı hata veriyor

    Sponsorlu Bağlantılar


    herkese merhabalar.
    bugün ikinci el olarak Roland e 70 için bir ritim kartı aldım fakat ya nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum yada kart arızalı sanırım.
    card is not ready yada illegal card this is not e 70 card diye ekranda uyarı çıkıyor.
    eğer ben beceremiyorsam bu kartı cihaza okutmak için bilmem gereken bir tuş kombinasyonu varmıdır acaba? bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
    şimdiden teşekkürler

  2. #2
    savas10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    savas10 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: roland e 70 ritim kartı hata veriyor

    kartı taktığınızda sağ bölümde cart yazan butona basıyorsun ve ritimlerin 1 den 9 kadar olan butonlarında ritimleri görmen gerekiyor...bu sekilde bir uyarı alıyorsanız...orgun sol bölümünde TRK ERAS yazan butonların altındaki wrıte tuşuna basılı tutarak orgunu power düğmesinden kapatarak tekrar aç bu isşlem cihazının içindeki tüm çalışmalarını silecektir yanlız bu yüzden önemli bir şeyler varsa cihazda yazılmış ritim ses user gibi ona göre bu işlemi yap orgun bu sekilde fabrika dosyalarına geri dönecektir....tekrar ekranda sorunlu bir yazılım görürsen anakartnın bios pilini değiştirmen belki faydalı olabilirim......taktığın kartta sorunlu olabilir....


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

roland e 70 ritim kartı hata veriyor
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. HalionOne hata veriyor (SYNSOACC.DLL)HalionOne hata veriyor (SYNSOACC.DLL)

    Arkadaslar...ben bugün bilgisayarimi sil bastan yaptim. Win7 yükledikten sonra hemen Cubase ve HalionOne yükledim. Cubase´i acarken önce "File SYNSOACC.DLL could not be located in the Windows system folders." sonra da "File SYNSOACC.DLL does not have the expected interface" diyor. Syncsoft License Control - Error üstünde yaziyor. Ne yapabilirim? Yardimci olabilirmisiniz?
  2. PA 800 set yüklerken hata veriyorPA 800 set yüklerken hata veriyor

    Arkadaşlar merhaba benim sorunum pa800 üstünde versiyon 2 256 mb ram var ancak set yüklerken hata veriyor bazı setleri yüklüyor okumuyor neden olabilir yardım edin lütfen
  3. Roland GW-8 aldım ritm yüklemek istiyorum hata veriyor! Lütfen yardımcı olun!Roland GW-8 aldım ritm yüklemek istiyorum hata veriyor! Lütfen yardımcı olun!

    Roland GW-8 aldım ritm yüklemek istiyorum hata veriyor! Lütfen yardımcı olun!
  4. cubase hata veriyorcubase hata veriyor

    cubaseyi tekrardan yükledim kurdum yine hata veriyor arkadaşlar açılmıyor cubase bir dosya eksik diyor bu sorunu nasıl çözerim sizce ?
  5. cubase al4 hata veriyorcubase al4 hata veriyor

    arkadaşlar syntzhezerimin yanında cubase al4 cdsi geldi. cubaseyi kurdum lisansişinide hallettim kurduktan sonra programı açabiliyorum işlemde yapabiliyorum fakat programı kapattıktan sonra bi süre sonra açmaya çalıştığımda cubase hata veriyor. runtime error! program c:program files/steinberg/cubaseAI4/Cubase AI4 .exe r6002 floating point support not loaded yazıyor.. yardım edermisiniz her defasında yeniden yüklüyorum.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi