Haykirmak istiyorum, duyan yok sesimi
oglumu istiyorum, bilen yok derdimi.
Ben babayim, aglarim
ben babayim yanarim
gözümden yas dökülmese,yürekten aglarim
gözümden yas dökülmese, yürekten aglarim

Siracim Bebegim, seni cok özledim

Seninle birazdan annenle yogum bakimda tanismak nasip oldu bana yavrum
gecirdigin beyin kanamasindan dolayi oradaydin
ve bize fisini cekmeli dediler
bizde rabbimizin bir emanetidir,sirac bebegimle yasayacagim
allah verdi canini allah alir dedik.
her anne baba haftalarca, aylarca yavrusunundogacagi günü iple ceker biliyormusun, ve dogar dogmaz onu hemen kucagina alip, öpüp koklamak ister.
Malesef ben bunu yasayamadim yavrum,hatta oglum olacagini ilk duydugumda sana kirmizi beyaz bir top almistim.
Sadece yogum bakim odasinda camindan bakmakla yetindim biliyormusun.Sunu bilmek lazim,düsmez kalkmaz bir allahtir.
Rabbim kimseyi evladi ile imtihan etmesin.Ama haktan gelen herseye sükürler olsun cünkü görüyor,duyuyor ve hissediyorsun.
Ben bazi geceler sunu soruyorum kendime,biliyorum bir gün aklin ediginde bana soracaksin:"Baba ben neden digerleri gibi degilim? Ben neden kosamiyorum? Ben neden Top oynayamiyorum?" diye..Bak yavrum bu söylediklerimin icinde bunlarin cevabida var zaten.Ama sunuda bil, Rabbim bana nefes almayi nasip ettigi sürece, ben senin ellerin,ben senin ayaklarin olmaya adamisim kendimi.
Hosgeldin dünyaya sirac bebegim, hosgeldin yavrum.
Sunu sakin unutmayin,ne zihinsel nede bedensel engelliler var sadece bu dünyada. Yasarken gördügüm okadar saglikli,bir okadarda zengin ama malesef benligini yitirmis insanlar varki anlatamam.Her saglikli insan, bir engelli adayidir.
Aynaya bakipda hic sordunuz mu kendinize "Kimin zor aninda yanindaydim?, Kimin omuzuna el attim?" diye...Dedim ya düsmez kalkmaz bir allah, ne oldum degil ne olacagim demeliyiz.Gecenlerde bir engelli kardesimiz ile karsilastim.
Sedat abi yillar sonra bacaklarima kavustum dedi..cok sevindim..Protez bacak mi takildi diye sordugumda da tekerlekli sandalye alindigini ögrendim...okadar mutluyduki hayata bir okadarda bagliydi..hadi artik bütün engelli dostlarimizla engelleri asalim.Unutmayin, giderken yanimizda hicbirimiz hicbirseyimizi götüremeyecegiz...yalan dünyadayiz,bir gün gercegi hepimiz anlayacagiz.Rabbim gördügümüzden geri koymaz.

-Siracim bebegim seni cok özledim