2.El Avid Vocal Studio USB Mikrofon Arıyorum

Satılık Enstrüman - Satılık Ekipman Arayanlar içinde 2.El Avid Vocal Studio USB Mikrofon Arıyorum konusu, Arkadaşlar 2. el Avid Vocal Studio usb m ikrofon arıyorum. Satmak isteyen olursa haber vers in....

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.
Beğeni Listesi1Beğeni
  • 1 Yazan : masento

Konu: 2.El Avid Vocal Studio USB Mikrofon Arıyorum


  1. #1
    masento - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    masento isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart 2.El Avid Vocal Studio USB Mikrofon Arıyorum

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaşlar 2. el Avid Vocal Studio usb mikrofon arıyorum. Satmak isteyen olursa haber versin.
    eneskant bunu beğendi.

  2. #2
    eneskant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    eneskant isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: 2.El Avid Vocal Studio USB Mikrofon Arıyorum

    Ben satmayı düşünüyorum kardeşim

    www.facebook.com/eneskant


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

2.El Avid Vocal Studio USB Mikrofon Arıyorum
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Avid Vocal Studio USB Mikrofon ve Yazılım 2.EL TEMİZ SATILIK SATILDI - Avid Vocal Studio USB Mikrofon ve Yazılım 2.EL TEMİZ SATILIK

    EVET ARKADAŞLAR 2. ELDİR TEMİZDİR EN FAZLA 5 KAYIT ALINMIŞTIR DAHA ÜST BİR MİKROFON ALACAĞIMDAN DOLAYI SATILIKTIR Tek yapmanız gereken mikronunu bilgisayarınızın USB portuna takmak. Producer mikrofonunuzu bilgisayarınızın USB portuna bağladığınızda dijital dünya'da yepyeni bir pencere açılacaktır. Artık güzel müzik yapmanın karmaşık olacağı düşüncesinden kendinizi kurtarabilirsiniz. Taşınabilir Beraberinde gelen masaüstü ayağı ve...
  2. Avid vocal studioAvid vocal studio

    Arkadaşlar Samson c01 mikrofonum ve preamp ım var ama cok cızrtı yapıyor Bende Avid vocal almaya karar verdim sizce nasıl mikrofon 190 tlye ayaklık hediyeli alıcam , Bi kaç sorum var Sesi uzaktan alırmı. Cızrtı yaparmı. Ses önde olurmu. Ses gecikmesi yaparmı. Pro tools yazılımını kurmadan da çalışırmı.
  3. Avid Vocal StudioAvid Vocal Studio

    Öncelikle merhaba . Avid Vocal Studio almayı düşünüyorum ürün hakkında internette bazı şeyler yazıyor fakat böyle bir işe yeni gireceğim için burada bazı sorularım olacak . Ürünün içinden bir yazılım çıkıyor bu yazılım nedir , ne işe yarar ? Birde mikrofon için sehpa seçimini nasıl yapmalıyım ve bu mikrofonla yapacağım kayıtlar kaliteli olur mu ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler .
  4. Avid vocal studioAvid vocal studio

    Arkadaşlar ben bu mikrafondan alıcan nasıl işime yarar mı içinden çkan program kullanış lımı dipses ne kadar çok duyuluyo bilgisi olan varsa yardım edebilir mi???
  5. m-audio nova alıp ses kartı mı almalıyım yoksa avid vocal studio usb mikrofon mu?m-audio nova alıp ses kartı mı almalıyım yoksa avid vocal studio usb mikrofon mu?

    arakadaslar kafama su soru takıldı..bn studyo kuruorm..szce m-audio nova alıp ses kartımı almalıyım yksa avid vocal studio usb mikrofonmu almalıyım?
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi