SATILDI!


Merhaba, ihtiyactan dolayi davulumu; zilleri, sehpalari ve tum ekipmaniyla birlikte satiyorum. Oldukca temiz ve titiz kullanildi, hic bir problemi yok. Kozmetik olarak 7/10 diyebilirim, 4-5 kez sahneye cikti fakat hic bir zaman bar ortamlarinda kullanilmadi. Davulumu, ihtiyacim olan aletleri takasla veya nakit satarak temin etmek amaciyla satiliga cikartiyorum. Genel olarak seyrek kullanilmis bir davul.

Gormek veya denemek isteyen arkadaslar bana ulasabilirler. Davul, Taksim 'de Galatasaray ITM 'nin hemen orada, Garaj Istanbul 'un hemen yanindaki kisisel studyomuzdadir.


* Power Beat ( 10" tom - 12" tom - 14" floor tom - 20" kick ) Visne curugu renginde, metal aksam tamamen temiz durumda. Fiyat kalite orani cok basarili. Kick derileri Evans. Kalan tum tom derileri ise Remo 'dur. Yipranmamis durumdadir.
* Mapex Steel trampet ve sehpasi - Henuz 4-5 aylik alt ve ust Remo deriler.
* 22" Istanbul Agop Traditional Heavy Ride
* 18" Istanbul Agop Traditional Crash Medium
* 16" (Istanbul Agop) Alchemy Professional China Raw
* 12" (Istanbul Agop) Alchemy Professional Splash
* 16" Paiste 502 Bronze Crash
* 14" Bosphorus Hi-Hat
* Tama standart kick pedali
* Tama HC73BWN ( zil sehpasi )
* Tama CSA35 Stacker ( ek zil sehpasi )
* Tama Multi-Clamp (2 tane) ( adaptor )
* Tama MC5 ( adaptor )
* Yamaha CS 655 ( zil sehpasi )
* Yamaha HS 650 ( hi-hat sehpasi )
* Davul taburesi

Istedigim fiyat 1150 tl. Ciddi alici iseniz ihtiyaclarim dahilinde elimden geldigince yardimci olmaya calisirim. Taksitle alinmak istenirse de uygun bir cozum bulunabilir diye dusunuyorum.

Takas icin ise isime yarayabilecek her turlu ekipmani kabul edebilirim. Ozellikle synthesizer (Workstation'lar haric), converter (DAC), ses karti ,gitar ve benzeri ekipmanlari dusunuyorum.

Acil nakite ihtiyacim oldugu icin oldukca uygun bir fiyat verdim. Sadece ziller ve sehpalarin fiyati bu fiyatin cok cok ustunde bu nedenle davul bedavaya geliyor diyebilirim.

Su an ozel olarak cekilmis fotografi yok fakat sahnede kullanim ve prova halindeyken cekilmis bir kac fotografini ekliyorum. Sadece davulu gosterebilmek adina bazilarini kesmek ve cevirmek durumunda kaldim. Ancak eger istenirse ozel olarak fotograflarini da cekebilirim fakat merkezi bir yerde oldugu icin birebir bakmanizin daha saglikli olacagini dusunuyorum. Bu arada belirtmek gerekir ise fotograflardaki deriler yenilenmeden onceki derilerdir.

Su an icin tek tek satmayi dusunmuyorum. Oncelikle hepsini almak isteyen bir arkadasa satmak istiyorum fakat belki buyuk parcalar halinde de satabilirm.

Tesekkurler.
Onur.