SATILIK CUBASE 5

Satılık Enstrüman - Satılık Ekipman içinde SATILIK CUBASE 5 konusu, ARKADAŞLAR CUBASE 5 BANA YURT DIŞINDAN EKSİKSİZ VE ORJİNAL OLARAK GELMİŞTİR AMA BEN ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA KOPYALAYIM VERCEM TÜRKİYENİN HER YERİNE YOLLARIM İSTEYEN ARKADAŞLAR BANA 05342568525 NOLU TELDEN ULAŞABİLİRLER YANINDA ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: SATILIK CUBASE 5


  1. #1
    ufuk tolun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ufuk tolun isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    SATILIK CUBASE 5

    Sponsorlu Bağlantılar


    ARKADAŞLAR CUBASE 5 BANA YURT DIŞINDAN EKSİKSİZ VE ORJİNAL OLARAK GELMİŞTİR AMA BEN ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA KOPYALAYIM VERCEM TÜRKİYENİN HER YERİNE YOLLARIM İSTEYEN ARKADAŞLAR BANA 05342568525 NOLU TELDEN ULAŞABİLİRLER YANINDA NEXUS 2.0 DRUM KİT VOCAL KİCK LOOP VE TÜRKÇE EGİTİM CD LERİNİDE HEDİYE OLARAK VERCEM HERKESE KOLAY GELSİN

  2. #2
    ankaRAP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ankaRAP isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: SATILIK CUBASE 5

    kaç para istiyon hacım?

  3. #3
    aslanger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aslanger isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Cevap: SATILIK CUBASE 5

    DİKKAT! Cubase'in orjinal yazılımı ilk piyasaya sürüldüğü yıldan beri birtakım yollarla korunmaktadır.CD veya DVDsi kopyalansa bile (Öncesinde Printer Port) bugünlerde USB portuna takılan HARDWARE bir cihaz olan elektronik aparat (DONGLE) olmadan çalışmamaktadır.
    KIRIK(!) Cubase'lerde bu USB Dongle yerine küçük bir yazılım eklenmiş program bu yazılım sayesinde kullanılabilir olmuştur.(Ya da HACKER Bilgisayar Yazılımcıları tarafından direk programın içinden müdahale ederek o yazılım saf dışı edilmiştir)
    Hiçbir kırık olmayan yazılım eğer promosyon değilse internetten orjinal olarak indirilip çalıştırılamaz.Piyasaya süren şirketine binlerce dolar kazandırmak amacıyla bu düşünülmüş,kiminde seri numaralar,kiminde ekstra elektronik donanımlar,kiminde ise aylık , yıllık üyelikler oluşturulmuştur. Orjinal CUBASE 5 binlerce liraya satılıyor.Araştırınız.
    KIRIK PROGRAM SATMAK VE KULLANMAK HUKUKİ AÇIDAN VE ETİK OLARAK DOĞRU DEĞİLDİR.
    (Fakat ne yazıkki memleketimde cepteki para belli olduğundan masumane bir şekilde kırılmış program kullanmaya devam ediyoruz.Hatta bu sitede bile CUBASE 5 linkleri var)

    Lütfen ilandaki ORJİNAL ibaresi değiştirilsin ve ilanlardaki ürünler doğru bilgilendirilerek alışverişler yapılsın.
    UFUK TOLUN arkadaşım,sana da benden naçizane bir abi tavsiyesi,ben deli miyim bu kadar yazı yazayım maksadım uyarmak,memlekette lisanssız ürün kullanmak,satmak ve almak her ne kadar başıboş görünse de hiç umulmadık bir anda yakalanabilir ve insanın başı belaya girebilir. Çok büyük cezalar kesiliyor.Dedim ya masumane evinde oturur bir iki beste aranje edersin,sorun yok ama satmaya çalışırsan iş değişir.Bence o Cubase'ini madem orjinal olduğunu iddia ediyorsun,kendin kullan ve keyfini çıkar.

    Saygılarımla.İyi günler.

  4. #4
    ufuk tolun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ufuk tolun isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: SATILIK CUBASE 5

    ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN DONGLE DEDİGİNİZ DONANIM OLMADAN ZATEN ÇALIŞMAZ AYRİYETTEN !% DOLARA SATIYOLAR BENDEDE ELİMDE MEVCUT AMA BU KONUYU EN KISA ZAMANDA KAPATACAM İYİ GÜNLER

  5. #5
    iro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    iro isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: SATILIK CUBASE 5

    kim satıyosa beni eklesin bende alıcam djkutay_00@hotmail.com


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

cubase 5 satın al, cubase 5 fiyatı, satılık cubase 5, satılık cubase, cubase 5 fiyat, cubase 5 orjinal fiyatı, cubase 5 fiyatları, cubase 5 buy, cubase orjinal fiyat, cubase orjinal, cubase 5 kaç para, cubase satın al, satilik cubase, cubase 5 orjinal fiyat, orjinal cubase fiyat
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. CuBase 5 - Windows 7 - Midi Klavye - CuBase Gecikme SorunuCuBase 5 - Windows 7 - Midi Klavye - CuBase Gecikme Sorunu

    Merhaba, Bu işlere yeni başlamış biri olarak size basit gelebilecek ama benim bir haftadır çözemediğim sorunlar hakkında size danışmak istiyorum. Bir ses kartı satın aldım, M-Audio Fast Track, bir midi Klavye icon logicon8 air 88 tuşlu. Mikrofon vs. de tabi..Windows 7 64 bit Home Edition işletim sistemim var. 3 GB Ram, i5 işlemcisi var. ASUS notebook. M-Audio Fast Track ses kartının 64 bit driver'ini (Service Pack 1) kurdum. Task Bar'da...
  2. CUBASE LE 5 ile normal CUBASE 5 arasındaki farklar nelerdir?CUBASE LE 5 ile normal CUBASE 5 arasındaki farklar nelerdir?

    Evet Arkadaşlar aynı sürümün 2 versiyonu arasındaki farklar nelerdir? Normal sürümü *****li kullanmakmı? yoksa Cubase LE5'i kullanmakmı daha avantajlı olur? son soru LE versiyonunu kullananlar 5.5.0 ile 5.5.3 update'lerini kullanabilirmi? eğer cevabınız evet olursa LE sürümü update konusunda 2-0 öne geçmiş olacaktır. şimdiden cevap veren ariflerimize teşekkür ederim hadi herkese iyi paylaşımlar, bol yardımlaşmalar...:)
  3. SATILIK CUBASE 5SATILIK CUBASE 5

    arkadaşlar cubase orjinaldir yanında nexus 2.2 (full) vocal,drum kit loop vb. bir producerin ihtiyacı olan herşey mevcuttur bana ulaşmak isteyenler 05342568525 nolu telden ulaşa bilirler lütfen ödemeli atmayalım arıyan arasın
  4. cubase sx3 soundfont dosyalarını cubase'de nasıl kullanabilirim?cubase sx3 soundfont dosyalarını cubase'de nasıl kullanabilirim?

    arkadaşlar cubase sx 3 kullanıyorum soundfont dosyalarını cubase de nasıl kullanabilirim bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim saygılar:f61:
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi