SATILDI!

tertemiz sorunsuz amfi ,kabin simulatoru ve hush bulunan half rack boyutundaki ibanez parrot box satılıktır..kısa bir sure uretildi ve kısmen vintage bir alet..evde amfi kullanmıyorsanız yada kucuk inch hoparlorlerden kayıt almaya calısıyorsanız bu alet ilaç gibi gelir!!

alıntı:
Bu analog pedalın iki işlevi var:
1-İbanez'in katkısı, markanın piyasadaki tek amfi ve kabin simülatörü.
Amfi simülatörünün tonları oldukça dengeli, midler ön planda. Drive kanalı yok, gerek de yok, kadife gibi clean tonlar almak mümkün.
Kabin modu ise "open back" ve "closed back" seçenekleri sunuyor.
Pedalın "balanced output"u var, direkt çıkış almak mümkün.
2.Rocktron ise bu ürüne ünlü "Hush" efekti ile katkı koymuş. Hush efekti bir gürültü önleyici ama çalışma mantığı NS2'den çok farklı. NS2 sadece sinyal olmadığında devreye girerken, Hush efekti ayarladığınız parametrelere göre sinyali temizliyor. Biraz araştırırsanız özellikle kayıtlarda -ve tabi canlı durumlarda- çok başarılı ve aranan bir efekt olduğunu göreceksiniz.

İlginç bir tasarımı var, nitekim pedalı hem floor pedal, hem de rack ünitesi olarak kullanmak mümkün! Alet yarım rack boyutunda, hush ve amfi simülatörünü yan panelden kontrol etmek olası. Diğer taraftan Hush efektini kontrol eden bir switch'i de var üzerinde, yere koyarak Hush efektini devreye almak mümkün!
Tank gibi bir pedal, made in Japan.



istanbulda elden teslim mumkun..diger ilere sorunsuz kargolarım..

Nakit : 150 tl