Merhaba Arkadaşlar, yalnızca stüdyoda 2-3 Ay kullandığım ekipmanlarımı satıyorum. Paket şeklinde hepsini tek fiyata satmayı planlıyorum , Almak isteyen arkadaşlar için modellerini ve özelliklerini yazacağım :

AKG P100 :

Phantom enerji gerektirir , Vokal - Gitar ve Perküsyon davulları için tercih edilmelidir. Behringer B1 ile benzer kapasitif özellikler barındırsada Kendine has karakteri ile Tiz - Mid doğallığı bakımından Behringerden daha canlı ve esnek sonuçlar elde etmenizi sağlar.

AKG C430 - Shotgun :

Phantom Enerji gerektirir. Kondansatör içerir - Vokal , Gitar, Yaylı , Davul ve Perküsyon , Amfi kabin önüne konulabilir Bass Gitar kayıtlarında da. Çok başarılı ve AKG 'nin efsanevi mikrofonlarından birtanesidir. Tek Başına Davul Head olabildiği gibi çok doğal Vokal kayıdı alınabilir bu Mikrofon ile.

Shure SM 57 :

Shure SM57 için zaten pek birşey dememe lüzum yok, eminim ki forumdaki herkes bu mikrofonların genel özelliklerini ve başarısını biliyordur. Bilmeyen arkadaşlar hem vokal - hem akustik gitar - hem gitar kabini - hemde davul kayıtlarında mükemmel bir performans arıyorlarsa ve FANTOM enerjisi kullanmak istemiyorlarsa bir kondenser mikrofonun yapabileceği herşeyi fazlasıyla yapan SM57 tercih etmelidirler.

Behringer T1 :

Behringerin belkide tek başarılı ve özgün modeli T1 , kendi tüp preamp'ı ile gelmekte olup 20db kazanç sağlayan seçim modu ve lambasıyla bir tüp mikrofonun tüm ihtiyaçlarını fazlası ile size sunmaktadır. Warm ve Natural Tape tonlu vokal - gitar ve yaylı kayıt yaptığınızda çok güzel ton alacaksınız ve performansına bayılacaksınız. Çok temiz ve çok dengeli kanallar elde etmek istiyorsanız bu mikrofonu kullandığınız ikinci bir ana Mikrofon yanında veya gerekli açılarında kullanabilirsiniz. Tek başınada harika bir enstruman ve vokal mikrofonudur.

Mikrofonlarda hiçbir kozmik pislik veya zaman aşımına bağlı renk bozulması veya çizik katiyen yoktur. Hepsi fotoğrafta gördüğünüz gibi kutuda ve kılıflarda barındırılmaktadır. Sizede o şekilde gönderilecektir.
-fotog-raf0013.jpg

Soldan Sağa : 2 adet Shure SM57 / AKG P100 / AKG C430 / Behringer T1


Aldığınız mikrofonların AY ları ve aparatlarıda ayrıca kutulanıp tarafımdan gönderilecektir. Hepsi iki adet bond çantası büyüklüğünde koliye sığmaktadır.

Mikrofonlar için toplam :1000 tl istiyorum , tek tek satmamda olası. Özelden bilgi alabilirsiniz ama toplu alırsanız daha avantajlı olursunuz.

Almak isteyen arkadaşlar telefondan benle iletişim kurabilirsiniz : 0533 881 25 28 -

Türkiyenin heryerine kargo ile yollama yapabilirim.

Şimdiden hayırlı olsun.