FOSTEX MR-8 DİJİTAL KAYIT CİHAZI - 250TL (sıfır)

Satılık Enstrüman - Satılık Ekipman içinde FOSTEX MR-8 DİJİTAL KAYIT CİHAZI - 250TL (sıfır) konusu, Merhabalar İngiltereden getirdiğim Fostex MR8 dijital kayıt cihazımı satıyorum. Müzik sistemimi kurarken lazım olur diye almıştım fakat kayıtlarımda Cubase kullandığım için bu cihaza ihtiyacım olmadı ve hiç kayıt yapılmadı. Aldığım ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 1 sonuçtan 1 ile 1 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: FOSTEX MR-8 DİJİTAL KAYIT CİHAZI - 250TL (sıfır)


  1. #1
    bedo976 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bedo976 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart FOSTEX MR-8 DİJİTAL KAYIT CİHAZI - 250TL (sıfır)

    Sponsorlu Bağlantılar


    Merhabalar İngiltereden getirdiğim Fostex MR8 dijital kayıt cihazımı satıyorum. Müzik sistemimi kurarken lazım olur diye almıştım fakat kayıtlarımda Cubase kullandığım için bu cihaza ihtiyacım olmadı ve hiç kayıt yapılmadı. Aldığım gibi sıfır olarak çantasında bekledi.
    İhtiyacı olan bir arkadaş alıp güle güle kullansın. Piyasada 450 - 500 civarında satılıyor tabi ben mağaza olmadığımdan bu cihaz için geçerli fiyat değil.
    Fiyatı 250TL'dir. Yanında resimde görünen flaş kartı, orjinal çantası ve adaptörü geliyor. Pazarlık için aramayın zaten sıfır cihazı yarı fiyatına veriyorum.
    İlgilenen arkadaşlar benimle irtibata geçsinler. Keçiören İncirlide oturuyorum.
    Şenol (531 5972986)
    bedo976@hotmail.com
    Eklenmiş Resmin Önizlemesi -fostex.jpg  


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

fostex kayıt, bedo976 at hotmailcom, fostex mr 8 dijital, hüsnü şenlendirici kullandığı ekipmanlar, fostex kayıt cihazı kullanımı, cubase hüsnü klarnet efekt, satılık fostex digital kayıt cihazı, fostex kayıt cihazı
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Esı ugm96 , sıfır 250tl , kutusu acılmamıs !Esı ugm96 , sıfır 250tl , kutusu acılmamıs !

    Merhaba Arkadaşlar ESI UGM96 , Sıfır 250 TL Kargo bana ait , Kutusunu bile açmadan göndereceğim Ürünün resmi ;
  2. SATILIK KORG PANDORA EFEKT CİHAZI (KLARNET)SATILIK KORG PANDORA EFEKT CİHAZI (KLARNET)

    Hüsnü Şenlendiricinin'de kullanmış olduğu bu efekt cihazı, klarnet için yazılmış 14 tonuyla beraber satılıkdır. İçerisinde ki 4 ton Hüsnü Şenlendirici'nin de sık kullandığı tonlardan olup bergamalı bir arkadaşım vasıtasıyla yazdıırılmışdı. Bir üst modelini alacağım için bu cihazı satıyorum. Hiçbir sorunu olmamakla beraber Fiyatı 400 tl olup daha detaylı bilgi, fotoğraflar için lütfen 05428347788 numarasını arayınız.
  3. satılık Technics KN-1000 -250TLsatılık Technics KN-1000 -250TL

    aletin bir köşesinde kırık var.reverbini kapattım.açamadım.birkaç tuşu zor basıyor.temizlenmesi lazım.disket sürücü ve bir adet disketi var.diskette yerli ritm ve sesler yüklü.Koma olmadığı için satıyorum.isteyen kullanır.istenirse yedek parça olabilir.A-300 tr ile takas olabilir.
  4. izm: Fostex MR-8 8 kanal Digital Kayıt Cihazıizm: Fostex MR-8 8 kanal Digital Kayıt Cihazı

    Cihaz temiz durumdadır ve 256 MB Memory Card yanında verilecektir. Hem vokal hem de enstrüman kaydında kullanılabilir. Gitar için efekt ve amfi simulasyonları cihazda mevcuttur. USB ile bilgisayara bağlanabilir. 500 TL istiyoruz. The ultimate record-anywhere multitrack. Capture inspiration whenever and wherever you are. The new Fostex MR-8 is more than just another digital multitrack recorder. It’s the world's first such 8-track...
  5. ORDU İLİ SES CİHAZI ARAYANLARORDU İLİ SES CİHAZI ARAYANLAR

    SATILDI! merhb ordu ili ve ilceleri ses cihazi ve pa800 org satilık .cihaz kurulu ve isteyen deneyebilir. Ayrıca orgu satıyorum .ısteyene cihazlari ful set halinde veririm .orgdan 3300 tl ıstiyorum .yanında emo usb yide bagisliyorum .sadece ordu ili ıcin satıs yaparım .dıyer ıller yakin olursa arkadaslar gorebılır cihazi..
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi