Eskişehir içi m-audio fast track pro satılır, fiyatı 420 tldir. Ses kartında hiç bir sorun yoktur, hiç bir şekilde hasar almamıştır.

Başka şehirlere kargo ile göndermiyorum.

Bana Özel mesaj atarak ulaşabilirsiniz.

İsminden'de anlaşılacağı gibi Pro özellikleri sayesinde çok kullanışlı bir ses kartı olan Fasttrack Pro'nun birçok özelliği var. USB bağlantı sayesinde fikirlarinizi hemen kayıt edebilirsiniz. İki Mikrofon girişi size eşlik eden arkadaşınızıda kayıt etmenizi sağlar. İlk kez bir ses kartı alıyorsanız, hesaplı fiyatı sayesinde Fasttrack Pro doğru bir seçim olacaktır.
Fasttrack Pro size akustik gitar, gitar, vokal, keyboard gibi hertürlü ses kaynağını kayıt etme imkanı sağlar. Phantom power sayesinde tüm mikrofonlarınızı kullanabilirsiniz. Fasttack Pro, balanced ve unbalanced çıkışları sayesinde size sinyalinizi hoparlör ve harici efekt pedal ve cihazlarına yollama şansı verir. MIDI giriş çıkışları sayesinde ekstra MIDI arabirimine ihtiyaç duymazsınız. Dijital giriş çıkış sinyalinizi daha geniş bir şekilde kullanmanızı sağlar.

Sıfır gecikmeye yakın Direct Monitoring ve düşük gecikmeli ASIO driver sayesinde rahat bir şekilde kayıt yapabilirsiniz. M Audio Fasttrack Pro DJ uygulamaları için ideal bir ses kartıdır. A/B kaynak seçim düğmesi sayesinde Cue yapabilirsiniz. Her M-Audio ses kartında olduğu gibi Fasttrack Pro tüm Windows ve Mac yazılımlarıyla uyumludur.