Steinberg MR816x Ses Karti

Cihaz orjinal kutusu ve kopuk muhafazasinda gonderilecektir. Uzerinde korumasiyla kullanilmistir. Gorsel veya sistemsel hicbir sorunu yoktur. Tam aksesuarlari ve kitapciklariyla gonderilecektir.

Fiyat: 1200TL
Iletisim: gokayeren@yandex.com - 0534 294 5272


Isteyene, 12 taksite kadar sabit fiyat uzerinden taksit imkani saglayan ikinci el sitelerinden ilan acabilirim.


Katalog Bilgileri

Sıradan ses kartlarından farklı olarak MR 816 X tam teşekküllü bire firewire ses kartı olmanın yanısıra yeni nesil entegrasyon teknolojileri içeren son derece güçlü DSP FX imkanları olan nefes kesici bir prodüksiyon ortamı sunmaktadır. Steinberg ve Yamaha tarafından birlikte geliştirilmiş olan bu "Advanced Integration DSP Studio" (ileri düzeyde entegrasyon imkanına sahip DSP stüdyosu) kullanıcılara latency olmadan kayıt ve monitör ortamı sunarak Cubase ve Nuendo sistemlerinin tüm gücünü ve esneklikliğini kullanabilmenizi sağlar.

Kullanılan yeni teknoloji sayesinde sunmuş olduğu kalite kendinden kat kat daha pahalı olan ürünler ile aynı hatta daha yüksek seviyededir.


Yamaha PSS 680 ve RoMiO II

Neredeyse hic kullanilmamistir. Evden disari cikmadi. Ozelliklerini ayrintili olarak bilmiyorum. Yaninda adaptoru ve 100tl degerinde RoMI/O II USB marka midi usb kablosu verilecektir.

Klavye sorunsuz calismaktadir ve temizdir. Uygun takas tekliflerini degerlendirebilirim.

Son olarak, orjinal kutusunda ve kopuk muhafazasinda gonderilecektir.

Fiyat: 175 TL