SATILIK PreSonus StudioLive 16.4.2--16 Kanal Kayıt / Canlı performans Dijital Mikser

Satılık Enstrüman - Satılık Ekipman içinde SATILIK PreSonus StudioLive 16.4.2--16 Kanal Kayıt / Canlı performans Dijital Mikser konusu, MERHABA ARKADAŞLAR..SIFIRDIR SADECE GÜMRÜK KONTROLLERİ İÇİN KUTUSU AÇILMIŞTIR VERGİSİDE ÖDENMİŞ,YASAL YOLLARLA YURTDIŞINDAN GELMİŞTİR.5.000 TL DİR FİYATI. DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR SİTE YOLU İLE ULAŞABİLİRLER ARA ARA KONTROL EDECEĞİM.HATIRLISI OLSUN ŞİMDİDEN İLGİ VE ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 8 sonuçtan 1 ile 8 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: SATILIK PreSonus StudioLive 16.4.2--16 Kanal Kayıt / Canlı performans Dijital Mikser


  1. #1
    zanaerdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    zanaerdem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart SATILIK PreSonus StudioLive 16.4.2--16 Kanal Kayıt / Canlı performans Dijital Mikser

    Sponsorlu Bağlantılar


    MERHABA ARKADAŞLAR..SIFIRDIR SADECE GÜMRÜK KONTROLLERİ İÇİN KUTUSU AÇILMIŞTIR VERGİSİDE ÖDENMİŞ,YASAL YOLLARLA YURTDIŞINDAN GELMİŞTİR.5.000 TL DİR FİYATI.
    DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR SİTE YOLU İLE ULAŞABİLİRLER ARA ARA KONTROL EDECEĞİM.HATIRLISI OLSUN ŞİMDİDEN İLGİ VE ALAKADARLIĞINIZA TEŞEKKÜR EDERİM.

    FORUMU OKUDUM MSN VE TELEFON NUMARASI BIRAKILABİLİNİYORMUŞ.
    zanaerdem@hotmail.com - 0 543 917 33 11


    StudioLive şimdiye dek dünyanın gördüğü en güçlü ve esnek çalışma ortamını sağlayan 16 kanallı bir dijital mikserdir. Onaltı adet yüksek derinlik ve genişlik sağlayan XMAX Mikrofon pre-amfisi, bütünleşik 32x18 FireWire kayıt ve playback motoru, 4 band EQ ile “Fat-Channel” işleyebilmesi, kompresörleri, limiter ve gateleri, DSP efektleri, altı adet aux bus’ı, dört alt-grubu, hassas LED metresi, mikser hafızası, kanal ayarlarını kaydedebilme ve birbirlerine kopyalayıp yapıştırabilme, talkback ve diğer tüm özellikleri ile müzikte performansın ve yapımların sınırları yükseltmektedir..

    Racklerce Efekt
    StudioLive profesyonel canlı sound üretimi ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her şeye fazlasıyla sahiptir. 22 kompresör, 22 limiter, 22 gate, 22 high-pass filtre, 2 stereo reverb/delay, 2 adet 31-bant equalizer, 2 master stereo limiter ve fazlasını bünyesinde barındırarak hem ekonomik olarak tasarruf sağlar hem de yapılan turnelerde sizi fazladan ekipman taşıma derdinden kurtarır. Yaptığınız işlerde seste maksimum performansın ve gelişmiş bir müzikalitenin elde edilebilmesi için bütün StudioLive dijital efektleri 32-bit olarak çalışmaktadır.

    Çok Yönlülük ve Kullanışlılık
    StudioLive, profesyonel bir dijital mikseri çok kanallı bir kayıt sistemine uyumlu bir biçimde entegre ederek hem canlı performanslar için hem de stüdyo ortamında prodüksiyonlar için gerekli yaratıcı ortamı fazlasıyla sağlar. Kayıt stüdyonuzu geceleri yaptığınız programlara götürün ve performansınızı kaydedin, hatta StudioLive ile performanslarınızı geliştirebilirsiniz bile. Stüdyoda yaratıcılığınızı konuşturun. Kayıtlarınızı Fat Channel veya DSP efektlerle birlikte ya da hariç olarak alın. Yarattığınızı miksleri, loopları, ses efektlerini canlı performansınızla miksleyerek kullanın. Kanalları favori plug-in’lerinizi kullanarak işleyin ve hep kullandığınız müzik kayıt ve prodüksiyon uygulamanızı kullanarak bütün şovunuz üzerinde tam bir otomasyon uygulayın. StudioLive müzik prodüksiyonlarında yaratıcılığınızı tetikleyecek imkanlarıyla müzikte devrim yaratacak nitelikte üretilmiştir.

    Güçlü ve Kolay Bir Biçimde Miks Yapabilme
    StudioLive, yenilikçi ve sezgilerinize hitap eden “QuickTouch” tasarımı ile müzik prodüksiyonu sırasında ihtiyaç duyacağınız her parametreye, mikse, efekte, aux girişine hızlı erişim olanağı sağlayan ve yaratıcılığı tetikleyen kontrollere sahiptir. Üzerinde hassas ayarlar yaptığınız bir kanalın ayarlarını hiçbir zaman kaybetmemeniz için dahili hafıza üzerine tüm ayarlarınızı kaydebilme imkanı verilmiştir. Bu sayede yaptığınız bir miks düzenlemesini kullandığınız efektlerin en ince ayarlarına kadar geri çağırabilirsiniz. Tüm dijital miksleme ve efekt işleme işlemleri eşsiz bir müzikalite yakalanabilmesi için 32-bit duyarlılığında yapılmaktadır.

    Fat Channel (Her kanalda EQ, Kompresör, Limiter, Gate)
    StudioLive’ın kalbini oluşturan “Fat Channel”, herhangi bir seçim butonuna basılarak her kanal girişine, her aux çıkışına, her altgrup çıkışına ve ana çıkışlara uygulanabilecek kapsamlı bir EQ’ya ve dinamiklere sahiptir. High pass filtreler ve dört-bant yarı parametrik EQ algoritmaları, Presonus’un özel olarak tasarlanmış dijital EyeQTM EQ'su baz alınarak müzikal sonuçlar elde edebilmek için yaratılmışlardır. Fat Channel’ın aynı zamanda içerdiği kompresörler, limiterlar ve gateler, PreSonus’un ödül kazanmış ACP88’ini takiben, gelişmiş dinamik kontroller sunabilmek amacıyla yeniden modellenmişlerdir.

    DSP Efektleri
    StudioLive iki adet programlanabilir 32-bit stereo DSP efekt motoru ile donatılmıştır. Çok çeşitli sayıda reverb, delay ve zaman bazlı efektlerin kullanımı, kolay kullanıma sahip parametreler, tap tempo, store, recall ve scene seçimi gibi özellikler ile birleştirilerek özgürlüğü ve dolayısıyla yaratıcılığı kısıtlayacak engellerin önüne geçilmiştir.

    Ayarlarınızı Kaydedin ve Geri Çağırın
    StudioLive size dijital ayarlarınızı kaydetme ve geri çağırma imkanını sağlar. “Sahneleri” (bütün ayarları); LED pozisyonlarıyla eşleşen fader seviyeleri, channel stripleri (Fat Channel) ve her bir DSP efekti de içerecek şekilde kaydedin ve mükemmel kontrol ile hızlı erişimin kolaylığını yaşayın.

    Profesyonel Ses Kalitesi
    İş sesin kalitesine geldiğinde StudioLive'da hiçbir masraftan kaçınılmamıştır. Bütün dijital miks işlemleri, optimum sonik performans sağlanması maksadıyla, çok yüksek headroom sağlayan 32-bit çözünürlüğünde işlenmektedir. Analog girişler ve çıkışlar, etkileyici sonik sonuçlar ve eşsiz müzikalite elde edilmesi için +118dB dinamik alan sağlayan en yüksek kalitede dijital dönüştürücüler ile dönüştürülürler.

    Dahili 32 x 18 FireWire Kayıt

    StudioLive, PreSonus’un ödül kazanmış FireWire teknolojisini JetPLLTM teknolojisi ile senkronize ederek 32 kanal kayıt ve 18 kanal eşzamanlı playback imkanı sunar. Her FireWire kayıt kanalı için Fat-Channel sinyal işlemesinin pre ya da post olarak ayarlanabilmesi, istenilen sonucun elde edilebileceği esnek ortamı sağlıyor. 18 adet FireWire playback kanalını kullanılan kayıt ve prodüksiyon yazılımı üzerinden return yaparak yeniden miksleyebilirsiniz ya da sahne performanslarınızı önceden kaydedilmiş partisyonlarla birleştirebilirsiniz. Mikserin dahili sinyal işleme ve birleştirme algoritmaları ile stüdyo miksleri de kolaylıkla yapılır. StudioLive Mac ve PC uyumludur. Logic, Nuendo, Cubase, Sonar, Digital Performer, Audition gibi ses kayıt ve prodüksiyon yazılımlarının çoğuyla sorunsuz
    çalışır.

    Çok Kanallı Kayıt Yazılımı – CAPTURE

    StudioLive 16.4.2, çok kanallı kayıt yazılımı CAPTURE ile beraber gelmektedir, bu sayede tüm performanslarınızı StudioLive’ı kutusundan çıkartır çıkarmaz kaydedebileceksiniz. CAPTURE yazılımı StudioLive 16.4.2 için mükemmel bir arayüz olacak biçimde tasarlanmıştır ve böylelikle ayarların ve kayıtların kolaylıkla yapılması sağlanmıştır. Endüstri standardı dijital çok kanallı hard disk kaydedicilerin görüntüsünde olan ve bunların hissini veren CAPTURE yazılımı bütün Müzisyenler ve mühendisler için tanıdık bir arayüzdür. StudioLive HDR yazılımı tam bir edit imkanı sağlamanın yanı sıra ProTools, Cubase, Nuendo, Logic, Sonar ve diğer tüm kayıt ve müzik prodüksiyon yazılımlarıyla uyumlu olacak şekilde kayıtları wav. formatında çıkartabilir. Alternatif olarak FireWire aracılığıyla önceden kaydedilmiş kayıtlarınızı StudioLive 16.4.2 içerisinden çaldırabilir ve parçalarınızı StudioLive 16.4.2’nin miks yetenekleri ve gücü ile miksleyebilirsiniz, ardından miksin son halini CAPTURE ile kaydedersiniz! İşte güç budur!

    XMAX A Sınıfı Pre-amfiler


    StudioLive onaltı adet özel tasarlanmış yüksek voltajlı, birbirinden bağımsız, A sınıfı XMAX Mikrofon pre-amfisine sahiptir.

    Presonus, pre-amfinin kalitesinin iyi bir ses kaydı için ne kadar kilit bir rol oynadığının farkındadır. Mikrofon pre-amfisinin görevi sinyalin analogtan dijitale çevrilebilmesi için mikrofon sinyali seviyesini line sinyal seviyesine yükseltmektir. Mikrofonu line seviyesine yükseltme işleminde, sinyal dijitale çevrilmeden önce mikrofon voltajı yaklaşık 400 kat artırılır. Ucuz bir pre-amfinin sağlayacağı yetersiz dönüşüm neticesinde elde edeceğiniz cılız, gürültülü ve sert bir sestir. StudioLive yüksek kaliteli pre-amfileriyle aradığınız temiz ve sıcak sesleri size sağlar.

    Yüksek Voltaj - XMAX pre-amfileri 30V üzerinden beslenirler. Sıradan amfi tasarımları genellikle 10V ila 18V arasında besleme alırlar. Yüksek voltaj daha fazla headroom, daha güçlü alt frekanslar ve temiz üst frekanslar anlamına gelir. Sonuç olarak elde edeceğimiz sound çok daha dolgun ve tatmin edici olmaktadır.

    Discrete - Ayrık devreli op-amp kullanılmayan tasarım. Op-amp'lar sinyale gürültü, renklendirme ve sertlik ekler. Discrete tasarımlar ise çok düşük gürültü seviyesi ve şeffaflık sağlar.

    Class A - Bir devre A sınıfında çalışırken optimum voltaj seviyesindeki bölgede devamlı olarak "açık" şekilde çalışır. Class A tasarımları "0" crossover distorsiyonuna sahiptirler ve AB sınıfı op-amp kullanılan pre-amfilere oranla daha temiz, daha saf ve daha müzikal bir sound sunarlar.

    XMAX tasarımının net sonucu yüksek headroom, düşük gürültü, geniş dinamik saha & frekans genişliği ve en önemlisi müzikalite ile şeffaflıktır.
    ÖZELLİKLER

    16 giriş, 6 auxilary miksi, 4 alt-grup
    16 A Sınıfı XMAX mikrofon pre-amfisi
    Yüksek kaliteli AD dönüştürücüler (118dB dinamik alan)
    32-bit floating point dijital miks ve efekt işleme sayesinde sınırsız headroom
    Örnekleme frekansı: 44.1 kHz ve 48kHz
    22x18 FireWire dijital kayıt arabirimi
    19” rack’e takılabilir sağlam metal şase
    Fat Channel Seçenekleri
    -High Pass Filtre
    -Compressor
    -Limiter
    -Gate
    -4-band semi parametric EQ
    -Pan
    -Load/Save/Copy/Paste
    2 Ana DSP Efekt (reverb, delay, time-based effect, ve load/save)
    Mikser “Sahneleri” için Load/Save imkanı– LED pozisyon eşlemesi sayesinde
    fader seviyeleri dahil tüm ayarlar
    100mm uzunlukta faderlar
    Askeri kalite standartlarında basılabilir düğmeler
    Çabuk tepki veren LED metreler
    Talkback iletişim sistemi
    "CAPTURE" entegre canlı kayıt yazılımı
    Mac ve Windows uyumlu
    Cubase, Nuendo, Logic, Sonar, Dijital Performer ve dahası birçok yazılım
    ile uyumludur.

    TEKNİK ÖZELLİKLER

    Boyutlar Uzunluk 568.1 mm.
    Genişlik (sadece şase) 437.4 mm.
    Genişlik (Rack kulakları ile birlikte) 482.6 mm.
    Max yükseklik 175.3 mm.
    Eklenmiş Resmin Önizlemesi -kgrhqqokp0e3uy9iz-ibofb01t4zg-_12.jpg  

  2. #2
    zanaerdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    zanaerdem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: SATILIK PreSonus StudioLive 16.4.2--16 Kanal Kayıt / Canlı performans Dijital

    ilan günceldir arkadaşlar 250 tl daha kırpıyorum toplamında 4750..ilgi ve alakadarlığınız için teşekkürler.

  3. #3
    zanaerdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    zanaerdem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: SATILIK PreSonus StudioLive 16.4.2--16 Kanal Kayıt / Canlı performans Dijital

    ilan günceldir arkadaşlar 250 tl daha kırpıyorum toplamında 4500 son fiyat..ilgi ve alakadarlığınız için teşekkürler.

  4. #4
    doni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    doni isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: SATILIK PreSonus StudioLive 16.4.2--16 Kanal Kayıt / Canlı performans Dijital

    merhaba.. öncelikle hayırlı satışlar olsun..bende 16.0.2 kullandığım için konu ilgimi çekti..cihazın sıfırı 5400 tl (ki bu list fiyatı)biraz pazarlıkla compel /10 indiriyor..5000 tl ye gelir..fatura kestiği için yüzde 18 kdv düşünce (fatura kullanıldığını varsayıyyorum)4250 tl gibi bir fiyata sıfır ve garantili alınabiliyor...bence fiyat konusunda biraz daha düşünmelisiniz..yine iyi satışlar dilerim..

  5. #5
    zanaerdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    zanaerdem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: SATILIK PreSonus StudioLive 16.4.2--16 Kanal Kayıt / Canlı performans Dijital

    Merhaba canê.Teşekkürler..İlgi ve alakadarlığın içinde ayrıca teşekkürler.mantığını ileri sürerek ve benim iyiliğimi düşünerek paylaşımda bulundun ama soruyorum sana ben compeli aradığımda olabilecek en uygun fiyat ne olur dediğimde bana niye öyle bir fiyat vermediler ve kimseye vermiyorlar ki ben onların sürekli müşterileriydim..senin mantığınla değil ama günlerdir ilanıma cvp verilmemesinden dolayı 4000 tl son fiyat.

    - - - Güncellendi - - -

    İlan günceldir 4000 tl son fiyat.

  6. #6
    zanaerdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    zanaerdem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: SATILIK PreSonus StudioLive 16.4.2--16 Kanal Kayıt / Canlı performans Dijital

    Son güncel fiyat 3500 tl !!!

  7. #7
    drassor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    drassor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: SATILIK PreSonus StudioLive 16.4.2--16 Kanal Kayıt / Canlı performans Dijital

    Merhaba
    Dragos Müzik Stüdyosuna yeni bir mikser aldım. Presonus Studio Live 16.0.2
    Yarısını çözdüm ama takıldığım yerler var. Bu mikseri iyi bilen
    ve kullanan bana yardımcı olabilecek kimse varsa çok memnun olurum. Gerekirse ücret ödeyebilirim.
    İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Faruk Tolay 0532 569 51 61

  8. #8
    zanaerdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    zanaerdem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: SATILIK PreSonus StudioLive 16.4.2--16 Kanal Kayıt / Canlı performans Dijital

    Hiç kulanmadım ben ama konuyu yanlış yere açmışsın bence..


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

satılık presonus studiolive, satılık digital mikser, dijital satılık mikser, presonus studio live talkback çalismiyor, dijital mikser, satilik presonus studiolive 1602, studiolive 1602 forum, presonus studiolive 1602 satılık
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Kanal Kanal Kayıt Alma Sorunu YardımKanal Kanal Kayıt Alma Sorunu Yardım

    Merhaba,arkadaşlar kullandığım program Adobe Audition 1.5(Bazen 3.0'ı da kullanıyorum) şimdi sorunum şu ben hep tek kanal kayıt alıyorum şimdi 2 ya da 3 kanal kayıt almak istiyorum.2 ya da 3 kanal kayıt nasıl alabilirim?Bazıları diyor ki 3 kanal alınınca 1.kanalı sol 2.kanalı sağ 3.kanalı merkeze ver bunu nasıl yapabilirim?Detaylı bir şekilde anlatırsanız çok sevinirim.Esen kalın. Not:2 Kanal mı daha sağlam olur vokal kaydı için 3 kanal mı?
  2. SATILIK SPEKON POVER MIKSER 12 KANAL 1000 TLSATILIK SPEKON POVER MIKSER 12 KANAL 1000 TL

    TEMİZ KULLANILMIŞ 15 KEZ EN FAZLA KULLANILMIŞ BİR CIHAZDIRR 05425967157 TLFN NUMARASINDAN ULAŞABİLİRSİNİZ 500WAT UNIVERSAL KOLON GAYET İYİLER 2 TANEE 1000 TL IKISI ALNA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN12864
  3. laptopla canlı performanslaptopla canlı performans

    merhaba. benim 768 mb ram, 2.66 mhz p4 e sahip bir laptopum var. canlı performanslarda vstler ile kullanmak istiyorum ve dolayısıyla bir de midi keyboard ve ses kartı almayı düşünüyorum. sizce tercihim ne olmalı? zira bilgisayarımın özellikleri pek parlak değil ancak yine de ideale yakın bir performans için setup tavsiyeleriniz ne olur ? (program ve ses kartı açısından)
  4. DJ performans için canlı VJ video performans ve kurgusu -AnkaraDJ performans için canlı VJ video performans ve kurgusu -Ankara

    Dj performans yapan arkadaslar icin canlı Vj performans yapıyorum. Ankara içi tercihimdir. Detaylın bilgi ve sorularınız için chillintay@gmail.com dan bana ulaşabilirsiniz.
  5. d12 - my band canlı performansd12 - my band canlı performans

    d12 - my band canlı performans RapidShare: Easy Filehosting
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi