Maudıo fast track ıı usb ses kartı 200 tl

Satılık Enstrüman - Satılık Ekipman içinde Maudıo fast track ıı usb ses kartı 200 tl konusu, Ses kartım sağlam sorunsuz ve temizdir, kutusu driver cd'si yoktur. 200 TL TEL: 0 5*** Kendi kategorisinde en fazla satan ses kartı olan Fast Track® ile bilgisayarınızı son derece güçlü ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Maudıo fast track ıı usb ses kartı 200 tl


  1. #1
    this_ra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    this_ra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Maudıo fast track ıı usb ses kartı 200 tl

    Sponsorlu Bağlantılar


    Ses kartım sağlam sorunsuz ve temizdir, kutusu driver cd'si yoktur. 200 TL
    TEL: 0 5***


    Kendi kategorisinde en fazla satan ses kartı olan Fast Track® ile bilgisayarınızı son derece güçlü bir müzik prodüksiyon stüdyosuna dönüştürebilirsiniz. Plug-and-play USB bağlantısı sayesinde Fast Track gitar, vokal ve daha bir çok enstrümanı rahatlıkla kaydedebilirsiniz. Fast Track üzerindeki phantom power sayesinde profesyonel kalitede kondenser stüdyo mikrofonları rahatlıkla kullanabilirsiniz. Fast Track tüm popüler müzik yazılımları ile uyumlu olmakla kalmayıp ProTools SE ile birlikte gelmektedir.

    Stüdyo kalitesinde özellikler
    Fast Track, profesyonel kalitede kayıtlar yapmanız için gerekli olan tüm stüdyo kalitesindeki özellikler ve araçlara sahiptir. Tertemiz Mikrofon preamplifikatörleri ve 24-bit 48 kHz ses kalitesi ile tüm enstrüman ve vokalleriniz CD'den daha iyi ses kalitesi ile kayıt edilecektir. Son derece yüksek seviyeli hoparlör ve kulaklık çıkışları sayesinde tüm kayıtlarınızı en yüksek kalitede dinleyebilirsiniz.

    Gitar kayıt edin
    Bilgisayarınız ile gitar kayıdı mı yapmak istiyorsunuz? Yada bass veya keyboard? Fast Track aradığınız çözümdür. Tek yapmanız gereken USB bağlantısı ile herhangi bir bilgisayara bağlayıp, 1/4" girişe enstrümanınızı girdikten sonra birlikte gelen ProTools yazılımı veya herhangi başka bir yazılım ile kayıda başlamaktır.

    Vokal ve akustik enstrüman kaydedin
    Hemen her ses kartı dinamik Mikrofon kabul eden bir Mikrofon girişine sahiptir. FastTrack ise bulunduğu fiyat aralığında seçilebilir +48 Volt phantom power sağlayan ender profesyonel ses kartlarındandır. Bu özelliği sayesinde M-Audio Nova gibi stüdyo kalitesinde kondenser mikrofon kullanarak profesyonel kalitede kayıtlar alabilirsiniz. Fast Track'in 2-giriş, 2-çıkış'lı tasarımı sayesinde aynı anda hem vokal kayıdı hem de bir diğer enstrüman kayıdı yapabilmek mümkündür.

    Hemen müzik yapın
    Fast Track ile birlikte gelen ve hemen müziğinizi kayıt etmenizi sağlayan, son derece güçlü Pro Tools SE yazılımı ile müzik yapmaya başlayabilirsiniz. Tüm Dünya'daki profesyonel müzik stüdyolarında kullanılan Pro Tools yazılımına dayanan Essentials sürümü mixlerinize gereken canlılığı kazandıracak reverb, delay ve bir çok benzeri efekte sahiptir. Aynı zamanda birlikte gelen Structure Essential sanal enstrümanı sayesinde davul, piyano ve benzeri bir çok enstrümanı doğrudan kompozisyonlarıza ekleyebilirsiniz. Son olarak ta pakete dahil olan son derece kullanışlı loop'lar aklınıza gelen fikirleri hemen gerçekleştirmenize yardımcı olacaktırlar.

    Direct Monitoring
    Tüm dijital kayıt sistemleri enstrüman girişinden verilen sinyal ile bilgisayardan çıkan sinyal arasında küçük te olsa bir gecikmeye sebep olurlar. "latency" adı verilen bu gecikme kayıt sırasında zamanlama ve entonasyon hataları yapılmasına sebep olabilir.Fast Track bu problemi "direct monitoring" düğmesi ile yok etmiştir. Bu düğmeye basıldığında girişlere verilen sinyal bilgisayara girmeden, herhangi bir gecikmeye maruz kalmadan çıkışlara yönlendirilir.

    Yeni nesil teknoloji
    Fast Track II son derece popüler olan Fast Track'in -kişisel ve mobil stüdyo devriminde rol alan önde gelen ürünlerden biri- başarısının üzerine kurulmuştur. Kullanıcılardan gelen talepler değerlendirilerek bir çok son derece cazip geliştirmeler yapılmıştır. Bunların arasında basitleştirilmiş direct monitöring sistemi, önemli kontrollere ulaşımı kolaylaştıran üst yüzeye yerleştirilmiş düğmeler ve daha güçlü kulaklık çıkışı sayılabilir. Daha sağlam ve gösterişli kasası ile yeni Fast Track eskisinden hem daha güzel hem de daha güçlü...


    ÖZELLİKLER

    2-giriş / 2-çıkış
    24-bit / 48 kHz
    Plug-and-play USB bağantı
    ProTools SE yazılımı
    Her türlü yazılım ile tam uyum
    Direct Monitor imkanı
    USB beslemeli
    1/4" TRS enstrüman girişi ile gitar, bass ve keyboard kayıt edebilme
    +48 Volt Phantom power'lı XLR mikrofon girişi
    1/4 Stereo kulaklık çıkışı
    Stereo RCA çıkışlar
    Konu admin tarafından (09 Eyl 2014 Saat 11:54 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: .

  2. #2
    this_ra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    this_ra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Maudıo fast track ıı usb ses kartı 200 tl

    satıldı...


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Maudıo fast track ıı usb ses kartı 200 tl
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Satılık Fast Track Pro Ses KartıSatılık Fast Track Pro Ses Kartı

    Merhaba arkadaşlar.. Önceden behringer 802 mixeri ve m audio fast track ses kartımı satmıştım hiçbir sorun çıkmadı ürünün temiz olduguna garanti veriyorum yani içinizde herhangi bir şüphe kalmasın .. Firewire ses kartım oldugundan dolayı işime yaramıyor şuanki elimdeki fast track pro .. ihtiyaç fazlasıdır .. Kutu içeriği : Usb kablosu Protools + Driver (Sitesinden indirebilirsiniz daha yararlı olur ) Kulaklık için çivi jack Fiyat :...
  2. Fast Track Pro Ses Kartı SatılıkFast Track Pro Ses Kartı Satılık

    17218172191722017221 Eskişehir içi Fast Track Pro Ses kartı satılır, kozmetik olarak hiç bir sorunu yoktur, fiyatı 350 tl dir, hiç bir şekilde hasar almamıştır, 1.5 yıl kullandım, gayet temiz ses kartıdır, Ulaşmak isteyenler forumdan yada msn den ulabilir, msn: sound_System_rec@hotmail.fr - Mydukkan.com dan alınmıştır.
  3. M-Audio Fast Track ses kartı mı?E-mu 4O4 PCI ses kartı mı?M-Audio Fast Track ses kartı mı?E-mu 4O4 PCI ses kartı mı?

    Mrb. Arkadaşlar Ses kartı alacağım Ve Bu 2 Kart arasında kaldım sizce hangisi vokal kayıtlarında daha işime yarar öncelikle elimde behringer xenyx 802 Mikser Ve Samson co1 Mikrofon Bulunmakta... Bilgileriniz için şimdiden tşkediyorum...
  4. M-Audio Fast Track USB 2 Ses KartıM-Audio Fast Track USB 2 Ses Kartı

    M-Audio Fast Track USB 2 Ses Kartı almayı düşünüyorum sizce nasıl? rahatlıkla cubasede iş görürmü.. teşekkürler
  5. Fast track pro Usb 2 ses kartı Arıyorum.Fast track pro Usb 2 ses kartı Arıyorum.

    İşlevsel olarak hiç bir sorun yaşamayacağım ve kozmetik acıdan temiz olması tercihtir.300 tl gibi bir fiyata alabilirim. ***msn adresinden ulasabilirsiniz.... tesekkurler.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi