Satılık RME Fireface 800

Satılık Enstrüman - Satılık Ekipman içinde Satılık RME Fireface 800 konusu, RME FIREFACE 800 Bu kartı sanırım bilmeyen yoktur..Efsane bir karttır ve halen birçok stüdyonun demirbaşları arasındadır..Mükemmel derecede iyi olan converterları ve preamp ları ile bir stüdyo standarttıdır.. Kartın ilk sahibiyim..3 ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Satılık RME Fireface 800


  1. #1
    berbes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    berbes isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Satılık RME Fireface 800

    Sponsorlu Bağlantılar


    RME FIREFACE 800
    Bu kartı sanırım bilmeyen yoktur..Efsane bir karttır ve halen birçok stüdyonun demirbaşları arasındadır..Mükemmel derecede iyi olan converterları ve preamp ları ile bir stüdyo standarttıdır.. Kartın ilk sahibiyim..3 sene önce BL müzikten aldım..Sadece evde kullandım ve günde en fazla birkaç saat çalıştırdım.. Hem kozmetik olarak, hem işlevsel olarak tertemizdir..En ufak bir sıkıntısı, çiziği bile yoktur..Giriş çıkış sayıları bana fazla geldiği için ve artık çok prefesyonel işler yapmadığım için ev stüdyomu küçültemeye karar verdiğimden satıyorum.. Zaten sıfır gibi olduğundan kendi resimlerini koymaya gerek duymadım..İsteyen olursa mail adresini versin yollarım.. Fiyatını oldukça uygun tutuyorum..Ebay de bile bundan fazla fiyatlara satıyorlar..
    Takas sadece
    Apogee Duet 2 : + 1250 TL
    Motu Track 16 : + 1400 TL
    Focusrite Forte : + 1500 TL
    Rme Babyface : + 1250 TL
    üste alınarak yapılır..Bunlar harici herhangi bir ekipmanla takas yapmıyorum ve bu takas fiyatlarında pazarlıkta yapmıyorum..
    Benim kartım yepyeni ve daha 3 senelik kart..En ufak çizik dahi yok..Sıdır fiyatıda 4700 TL dir..BL Müzikten kontrol edebilirsiniz..

  2. #2
    berbes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    berbes isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Satılık RME Fireface 800

    Satılmıştır...


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Satılık RME Fireface 800
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. RME Fireface UCRME Fireface UC

    Merhaba arkadaşlar. RME Fireface UC. Almayı düşünüyorum kullanan arkadaşların yorumları nedir.Teşekürler .
  2. Focusrite Liquid Sapphire 56 mı ? Yoksa RME FIREFACE 800 mü ?Focusrite Liquid Sapphire 56 mı ? Yoksa RME FIREFACE 800 mü ?

    Focusrite driver yönünden ve preamp yönünden süper ses kartları üretiyor, RME ninde dönüştücüleri süper diyorlar, ikisinin arasında kaldım, kullanan var mı acaba ?
  3. RME Fireface 800 FireWire Ses KartıRME Fireface 800 FireWire Ses Kartı

    RME, 2 yıllık geliştirme döneminin ardından, dünyanın en güçlü bağlantı arabirimi Firewire 800'e sahip 56-Kanal, 24-Bit/192 kHz profesyonel ses kartı Fireface 800'ü sizlerin kullanımına sundu. RME Fireface 800'ü rakiplerinden ayıran en önemli özelliği, 3. parti firmalara bağımlı olmadan kendi firewire ses teknolojisini geliştirmiş olmasıdır ve Firewire teknolojisini profesyonel ses uygulamaları için optimize etmiştir. Diğer tüm...
  4. Satılık Çok Temiz RME FireFace UCSatılık Çok Temiz RME FireFace UC

    Alalı 2 ay oldu.Stüdyomda yaşadığım bir takım aksaklıklar yüzünden satmak durumundayım.Paketi 0 alındığındaki haliyle kargolanacaktır.Fiyat için iletişime geçebilirsiniz.
  5. SATILIK RME FIREFACE 800 * 2 AYLIK*SATILIK RME FIREFACE 800 * 2 AYLIK*

    Ankarada satılık rme fıreface 800 ses kartı . 2 aylık cok az kullunılmış tüm broşür ve kutusu mevcut! fiyat: 2000 tl tel:05324401290-05356156665
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi