Orgu 12.06.2015 tarihinde aldım, daha 18 ay garantisi daha var. Org sıfırdan farksız hiç bir sıkıntısı yok. Orijinal karton, aksesuarlar, bana geldiği gibi her şeyi mevcut.

Tam Faturalı, fiyatım 900 TL gittigidiyor #181346550 üzerinden alabilirsiniz veya İzmir elden teslim. Orgun geri iadesi kesinlikle yok.

Alacakların dikkatine: Bu Org daha fazla batı ritm orgu dur sd kart dan ritmler ve midiler çalabilir ve yükleyebilirsiniz.
Orgun sesleri çok güzel, klavyesi hafif ve kolay çalışıyor.


Audio wave dosyalarını bilgisayardan Casio özel programınla dönüştürüp SD karta yükleyebilirsiniz. SD kart SDHC veya SD formatında 2 GB - 32 GB arasında olabilir. SD kartı kullanmadan önce Orgda formatlamanız lazım ondan sonra bilgisayardan yükleyebilirsiniz. Midi usb kablosu ( PC Yazıcıların kullandığı kablo) ile bilgisayara bağlanabiliyorsunuz ve oradan ses ve ritm yükleyebilirsiniz veya SD karttan.


Orgun kullanma kılavuzu Türkçe değil, İngilizce, İspanyolca ve Arapça. Herhalde Türkçe kullanma kılavuzunu temin edebilirsiniz. Bana öyle geldi. Ben Orga oryantal ritmler ve sesler yükledim user bölümünden bulabilirsiniz.


Lütfen iyice araştırıp ürünü alınız. Ürünün hiç bir
kusuru yok ve sıfırdan farksız, fiyatıda uygun.
Sıfırını 2000 TL üstü satan siteler var.
Satma nedenim: Org çalmayı beceremiyorum hevesim kaçtı ve nakite ihtiyacım var.
Hediye olarak yanına 8 GB SD Kart veriyorum. Kartta çeşitli 100 üzerinde
yabancı ve Türkçe midi yüklü ve komple bir düğünü götürecek
10 saat üzeri sesli düğün parçaları yüklü. (Audio wave dosyaları,
sırasıyla düğün toplanma müziğinden, ilk giriş, ilk dans, pasta, takı, oryantal, alaturka, Türkçe ve yabancı pop, rumeli müzikleri ağırlıklı parçalar yüklü. Düğünde Audio tuşuna basıyorsunuz ve sırasıyla parçalar çalıyor siz hiç bir şey çalmıyorsunuz orgda parçaları seçmek haricinde ve düğünü bitiriyorsunuz.