Studio B.M.B olarak artık ekipmanlarımızı değiştirmek istiyoruz bu sebepten dolayı ekipmanlarımızı satıyoruz.

Ekipmanlarımızı değiştirmeden severek bu zamana kadar kullandık.

Ekipmanlarda en ufak bir arıza bulunmamaktadır ilk gün ki gibi hala çalışmaktadır ve üst düzeyde kayıt imkanı sunmaktadır, Profesyonel kayıtlara, podcast yayınlara 1 adım atın. Alan arkadaşa kayıtlarında başarılar.
Mikrofon;
Audio-Technica AT2020
Audio-Technica, Dünya üzerinde bulunan en saygın müzik ekipman üreticilerinden birisidir. Bi yerde zevk meselesi olan şeyler için dahi özel kulaklıklar üretmiş, ürün yelpazesi geniş firmadır. hastası olunur.

ekşi sözlük yorumu; internette kendisini fiyat\performans olarak oldukça mantıklı gözüken, rode ile kıyaslanan ve arkadaşlara "profesyonel abilerin stüdyolarında muhakkak bir audio-technica vardır, fakat "muhakkak" rode vardır diyemeyiz" gibi şeyler söylenen Mikrofon\kulaklık markası.
Mikrofonun vokal kalitesini videodan izleyebilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=1zD5SDnMF5w


Ses Kartı;
M-AUDIO Fasttrack USB II
Stüdyo kalitesinde özellikler
Fast Track, profesyonel kalitede kayıtlar yapmanız için gerekli olan tüm stüdyo kalitesindeki özellikler ve araçlara sahiptir. Tertemiz Mikrofon preamplifikatörleri ve 24-bit 48 kHz ses kalitesi ile tüm enstrüman ve vokalleriniz CD'den daha iyi ses kalitesi ile kayıt edilecektir. Son derece yüksek seviyeli hoparlör ve kulaklık çıkışları sayesinde tüm kayıtlarınızı en yüksek kalitede dinleyebilirsiniz.

Normalde Audio-Technica Mikrofonun yanında shockmount verilmemektedir ve pahalı bir üründür. Biz yanında shockmount + Pop Filter'ini de göndereceğiz.Ciddi alıcı arkadaşlara ufak bir pazarlık yapabiliriz.

Müzikle Kalın, İyi forumlar!



https://www.sahibinden.com/ilan/alis...0028422/detay/

GET ile almak isteyenlere;

https://www.sahibinden.com/ilan/alis...0034418/detay/