Arkadaşlar merhaba,
Yamaha c40 gitarım vardı ve sattım çünkü ara sıra sahne aldığım yerler oluyor,ara sıra diyorum çünkü zevkine kafama estiği zaman çıkıyorum.Bundan 1 sene oncesıne kadar kendı grubum vardı ve ben vokaldım.gitarıst ve bır de tum uflemelılerı calan arkadasım vardı o sekilde 3 farklı cafede cıkıyorduk,üni bitince istanbula geldım ve sımdı burada kendı kendıme takılmak için arada çıkıyorum bı kaç kafede çok iyi gitar çaldığım soylenemez ama tum akorları basabiliyorum sayılır,neyse yani durum bu . Bana 600 TL ye kadar klasik gitar önerisinde bulunabilir misiniz ?

Aslında benim aklımda şuan 350-400 TL olarak satılan Yamaha c40ii var Yamaha CX-40 - YouTube

ilgili videoyu izlediğimde gayet hoş tonları var gibi geldi.500-600 lira aralığında daha başka modellerde gıtarlar bulunmakta Yamaha nın elektro klasık gıtarlarının en ucuzu bu bundan sonrası bı haylı pahalasıyor sanırım.Ama c40 kullanırken de karşılaştırdıgım bır cok klasık gıtara gore cok daha kalıtelıydı benım ıcın,bu fiyata yamaha elektro klasık gıtar bana her turlu cazip geliyor ancak mesela Cort ACC11-MF 450 TL
Ibanez G200ECE 552 TLTakamine G Serisi EG124C 526 TL
Bu gitarları alabılecek butcen varken yamaha dıye diğer gitarı alman aptallık mı olur ? Yani bunlar daha mı kaliteli gitardır ? Sizce nasıl bir seçim yapmalıyım ?