M-Audio Action 49 Driver

Tuşlu Çalgılar içinde M-Audio Action 49 Driver konusu, Bu midi klavye kısmetse pazartesi günü bana gelecek.Bunu kurmak için gerekli setup, driver, aletin kendi sesleri falan varmı abilerim kardeşlerim.Varsa paylaşır mısınız?Kermeste hoca bana çaldıracak o yüzden acil....

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: M-Audio Action 49 Driver


  1. #1
    DoHaVO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    DoHaVO isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    M-Audio Action 49 Driver

    Sponsorlu Bağlantılar


    Bu midi klavye kısmetse pazartesi günü bana gelecek.Bunu kurmak için gerekli setup, driver, aletin kendi sesleri falan varmı abilerim kardeşlerim.Varsa paylaşır mısınız?Kermeste hoca bana çaldıracak o yüzden acil.

  2. #2
    hankafe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hankafe isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: M-Audio Action 49 Driver

    M audio Oxygen içinden sadece driver cd si çıkıyor .. Bazı ürünlerinde Protools sürümleri mevcut Fakat Protolls 9 dışındaki yani önceki sürümleri kullanman için özel ses kartın olması gerekli Protools 9 Sürümünde ses kartı mecburiyetin yok Fakat Macintosh Apple işletim sistemli bir bilgisayarın olması lasım. Ama çıkmasada sorun yok

    Siteden FL Studio Cubase Reason V.B Programları indirip kullanabilirsin Midi Klavyenle birlikte .. İndirip kurdukdan sonra Siteden kurdugun programla ilgili bölümlerden
    Sample ( Ses ) VST Gibi eklentileride indirip seçtiğin programa ekleyebilirsin .. Saygılar ..

  3. #3
    DoHaVO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    DoHaVO isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: M-Audio Action 49 Driver

    Tamamdır hallettim.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

m audio oxygen 49 kurulumu, m audio oxygen fl studio uyum
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. m audio ses kartında   windows 8  driver sorunum audio ses kartında windows 8 driver sorunu

    Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, benim m audio 24/96 ses kartım var. bilgisayarım artık çok eskidiği için yeni bir bilgisayar aldım. tabiki windows 8 kurulu bilgisayarda, m audio nun sitesine baktım fakat driveri yok. bazıları windows 7nin driverini kullanıyormuş diye duydum. aslı astarı varmı kullanan varmı herhangi bir bilgi ve tecrübesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim herkese kolay gelsin....
  2. M-audio fast track ses kartı aldım driver'ı yükleyemiyorum.M-audio fast track ses kartı aldım driver'ı yükleyemiyorum.

    yazılımın yönlendirdiği site biraz karışık geldi yardımcı olabilir misiniz
  3. M-audio fast track pro sp 1 32 bit driver sorunuM-audio fast track pro sp 1 32 bit driver sorunu

    m-audio fast track pro sp 1 32 bit driverını yüklemek için indiriyorum ama bir hata geliyor C:users/ada-1/appData.. diye bir hata alıyorum arkadaşlar lütfen bir yardım edermisiniz.
  4. M-Audio Fast Track II Usb Ses Kartı x64 Driver Lütfen.M-Audio Fast Track II Usb Ses Kartı x64 Driver Lütfen.

    Selam Arkadaşlar M-Audio Fast Track II Usb Ses Kartı Aldım İçinden Çıkan Cd İle Yükleyemedim Çünki Windows 7 64 Bit Desteklemiyor Yazılım. Lütfen Bana Bir Driver Verirmisiniz. Windows 7 x64 Uyumlu. Bu Arada Yükledikten Sonra Eski Ses Kartını Devre Dışı Nasıl Bırakacağım Hakkındada Yardımcı Olursanız Sevinirim.
  5. m-audio fast track pro driver 32bit mi 64bit mi yüklemem gerek?m-audio fast track pro driver 32bit mi 64bit mi yüklemem gerek?

    selam arkadaşlar. ben kayıt işinde daha çok yeniyim. windows 7 işletim sistemi kullanıyorum. m-audio fast track pro ses kartım için kaç bit driver yüklemem gerek? 32 ya da 64 bit?
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi