sizce hangi orgu almalıyım ???

Tuşlu Çalgılar içinde sizce hangi orgu almalıyım ??? konusu, yıllardır kulağım ile mc audio mu ne ole bi org çaldım sadece solo şeklinde daha sonra babamın bi arkadası psr 70 verdi 1985 model yine baya bişler çıarıyor akor falan ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: sizce hangi orgu almalıyım ???


  1. #1
    nakrebimas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    nakrebimas isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    sizce hangi orgu almalıyım ???

    Sponsorlu Bağlantılar


    yıllardır kulağım ile mc audio mu ne ole bi org çaldım sadece solo şeklinde daha sonra babamın bi arkadası psr 70 verdi 1985 model yine baya bişler çıarıyor akor falan basıyor kısaca amatörce çalısyorum yeni orgun şart oldunu ailemde anladı ama sorun hangi orgu alacağımda max 2000 tl almısken 0 olsun istiyorum ama bilmiyorum aslına pa 50 sd ye sıcak bakıyorum Roland gw 8 de güzel ama pa 50 dahabi gerçekçi sanki sizce hangi orgu almalıyım ???

  2. #2
    Turans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Turans isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: sizce hangi orgu almalıyım ???

    bence pa 50 daha iyi flash cardlı cok rahat midiler için falan


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

hangi orgu almalıyım, düğün yapacaklar için hangi orgu tavsiye edersiniz, hangi orgu almali, hangi orgu almalı forum, sizce hangi orgu almalıyım, hangi orgu tavsiye edersiniz, hangi org almalı, org öğrenmek için hangi org u almalıyım, yeni org çalmayı öğreniyorum hangisini almaliyim
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. hangi orgu almalıyım...hangi orgu almalıyım...

    ben bir orgtan sunları istiyorum -hafısasına entstruman ritim yüklesin ben ud ve klarneti seviyorum bütcem 1000tl-1200tl arası müzik bilgim hiç yok 29 yaşındayım geçmi kaldım acaba
  2. Hangi orgu almalıyım?Hangi orgu almalıyım?

    Merhaba arkadaşlar sitede yeniyim ve ben bir elektronik mağazada orga çok merak sardım ilk defa org alacağım.200 TL bütçem var hangi orgu önerirsiniz?(Daha çok oyun havası,çiftetelli vb. çalmak istiyorum.)Yardımlarınızı bekliyorum... - - - Güncellendi - - - Yardımcı olurmusunuz? :confused:
  3. Türkü barda sadece ritim ( bass türü ) atmak için hangi orgu almalıyım.Türkü barda sadece ritim ( bass türü ) atmak için hangi orgu almalıyım.

    Arkadaşlar türkü barda klavyeyle kendimi yetiştirmem gerekiyor . Bağlamaya eşlik için ritim lazım böyle ucuza ritim klavyesi almam lazım 700 800 tl civarı bütçe var. Nasıl bir klavye almalıyım bu işi bilen arkadaşlar yardımcı olursalar çok sevinirim.
  4. Sizce hangisini almalıyım? :)Sizce hangisini almalıyım? :)

    Selam arkadaslar bi abim bana bi ses kartı önerdi onun fikirleri benim için çok değerli bi arastırmak istedim.Benim aklımda m-audio fasttrack usb II geçiyodu ama o steinberg ci1 i almam gerektiğini söyledi preampleri cok iyiymiş.Ben de kararsız kaldığımdan size sormak istedim:) Ne dersiniz:)
  5. Sizce hangi mikrofonu almalıyım ?Sizce hangi mikrofonu almalıyım ?

    Arkadaslar 800 tl bütçem var..Tarzım rap.Vokal kaydı alacağım. Önerebileceğiniz mikrofonlar nelerdir ? (Ses sıcaklığı,sesin dolgunluğu,net cıkması benim için önemli faktörler)
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi