Yeni başlıyorum..

Tuşlu Çalgılar içinde Yeni başlıyorum.. konusu, Arkadaşlar merhaba, Aranıza yeni katıldım, önceden piano deneyimim olmadı, 400-500 civarı bir org ile aranıza katılmak istiyorum, araştırdığımda Casio ctk 3200 ün bu bütçeye uygun olduğunu gördüm sonradan pek tavsiye ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Yeni başlıyorum..


  1. #1
    meku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    meku isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Yeni başlıyorum..

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaşlar merhaba,

    Aranıza yeni katıldım, önceden piano deneyimim olmadı, 400-500 civarı bir org ile aranıza katılmak istiyorum, araştırdığımda Casio ctk 3200 ün bu bütçeye uygun olduğunu gördüm sonradan pek tavsiye edilmediğini okudum, sizin de yorumunuzu alabilir miyim ? ne önerirsiniz ?

  2. #2
    meku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    meku isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Yeni başlıyorum..

    arkadaşlar selam tekrardan araştırmalarımdan sonra bu fiyata ancak oyuncak orgları alabileceğimi gördüm, fiyat skalamı 2000 e kadar yükselttim tavsiyelerinizi beklerim.. sıfır alacağım.

  3. #3

    Standart Cevap: Yeni başlıyorum..

    bu org oyuncak org değil . bende var .oyuncak org olsa sesleri bu kadar gerçekçi vermez.ilk başlangıç orgum oyuncak org tu piranha acoustika s type.ben bağlama ve gitar çaldığımdan ve müzik kulağım iyi olduğundan çabuk öğrendim ve bana iyi gelmemeye başladı.Casio ctk 3200 ü aldım oh be dedim.tonları gerçekçi ve fiyatı uygun.bide yeni başlıyosun 2000 e kadar çıkarıyosun daha dur.ctk 3200 almanı öneririm.başlangıç için en ideal model.kim tavsiye etmiyo çok merak ettim.internette doğru düzgün yorum yok zaten.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Yeni başlıyorum..
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. org çalmaya yeni başlıyorum yeterlimi sizce bu org..org çalmaya yeni başlıyorum yeterlimi sizce bu org..

    arkadaşlar daha yeni ögreniyorum notaları felan orgda şimdilik arkadasımdan bunu aldım ücretsiz.. Jwin Mk-1054 ögrenmemi saglarmı ?
  2. Müzik'e Yeni başlıyorum mikrofon önerirmisiniz ?Müzik'e Yeni başlıyorum mikrofon önerirmisiniz ?

    Merhabalar abiler,ablalar,arkadaşlar. Ben müziğe yeni başladım. Rap ve Arabesk rap , canım sıkıldığında hip hop gibi değişik dallarda müzik söylemeyi planlıyorum. Mikrofon almak istiyorum Pek büyük bir bütcem yok :) Yaşım 13. Küçük yaşta bir heveslendim :) İlerledikce inş Max. 20 TL'ye kadar güzel iyi bir mikrofon önerirseniz çok sevinirim Para biriktirdikce ekipmanımı cogaltmayı dusunuyorum :o
  3. FL Studio'ya Yeni Başlıyorum YardımFL Studio'ya Yeni Başlıyorum Yardım

    Arkadaşlar FL Studio'ya yeni başlayacağımda ancak programı nasıl kullanacağım hakkında pek bilgim yok acaba eğitim setleri falan var mı yada nasıl başlamalıyım? Teşekkürler.
  4. Yeni başlıyorum Hangi bilgisayar prog...Yeni başlıyorum Hangi bilgisayar prog...

    Yeni başlayan birisi hangi Mixer Programını kullanmalı?:confused:
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi