Org tavsiyeleri

Tuşlu Çalgılar içinde Org tavsiyeleri konusu, Merhaba arkadaşlar.Orta düzeyde org çalıyorum.5 oktav org almak istiyorum ama çok zaman harcayamıyorum çalışma tempomdan dolayı. Bu yüzden pahalı birşey almayacağım.250-350 arası önerebileceğiniz orglar var mı?...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Org tavsiyeleri


  1. #1
    Mephisto54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mephisto54 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Org tavsiyeleri

    Sponsorlu Bağlantılar


    Merhaba arkadaşlar.Orta düzeyde org çalıyorum.5 oktav org almak istiyorum ama çok zaman harcayamıyorum çalışma tempomdan dolayı. Bu yüzden pahalı birşey almayacağım.250-350 arası önerebileceğiniz orglar var mı?

  2. #2
    Mephisto54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mephisto54 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Org tavsiyeleri

    Olmasını tercih ettiğim en önemli özellik türk ritimlerinin bulunması ama anladığım kadarıyla o cihazlar çok pahalı. Ben zaman geçirmelik birşey arıyorum o yüzden fazla para vermek istemiyorum. Diğer özellikler pitch band ve midi. Ama hepsini tek cihazda aramıyorum zaten onlar çok pahalı. Bu özelliklerden herhangi bir ikisi olabilir. Yeterki tuşları iyi bassın. Jwin in bazı modelleri gibi olmasın teşekkür ederim şimdiden. 400 450 ye kadar taksitle görebilirim.

  3. #3
    ali as - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ali as isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Müzik Müdavimi

    Standart Cevap: Org tavsiyeleri

    400 450 ye bir Roland g600 yada e86 al hem profesyonel aletler hem aradığınız tüm özellikler mevcut...


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

org tavsiyesi 2015
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Evde müzik yapmak için sistem tavsiyeleri !!!!Evde müzik yapmak için sistem tavsiyeleri !!!!

    Arkadaşlar Progressive House ve EDM müzik yapma hevesim.8 yıllık bir bilgisayarım var ve Fl studio kullanıyorum. Lakin verim alamıyorum. 1000-1500 TL arası evde müzik yapmak için bir sistem tavsiyesine ihtiyacım var.Lütfen link vererek SES KARTI, İŞLEMCİ, HOPERLÖR vs. gibi tavsityelerinizi yazın. Not : Fl studio da birkaç pattern açsam bile KASIYOR.
  2. 0 stüdyo ekipman tavsiyeleri0 stüdyo ekipman tavsiyeleri

    350- 400 arası bir bütcem var ses kartı alıcam ne önerirsiniz mxl 440 mikrofonum var onu sattıktan sonra ne önerirsiniz o zamanda 300 lira gibi bütcem olucak yada mikrfonumu satıyımmı ?
  3. Fl Studio Sample Tavsiyeleri Verebilir Misiniz?Fl Studio Sample Tavsiyeleri Verebilir Misiniz?

    ben kısa süredir fl 8 kullanıorm.Rap yapıorm.drum kitslerde sorunum yok ya da ben öle düşünüorm ama orjinal güzel şeyler üretebiliorm .sample yapmaya gelince zorlanıorm.bu konuda yani sample hakkında tavsiyeler alabilirmiyim sample ın türüne gelince ben genelde Diss yani laf atma e Melankolik şarkılar yapıorm.drum kitsi ona göre ayarlıorm ama sample uyduramıorm bi türlü.şimdiden teşekkürler...
Konu Puanlaması 5 üzerinden 5,00 | Toplam : 1 kişi