prosesör kullananlar bakabilirmi ?

Üflemeli Çalanlar içinde prosesör kullananlar bakabilirmi ? konusu, Arkadaşlar ben klarnetim için pandora mini tazında bi efektör almayı düşünüyorum daha önce kullanmadım bunlarda ses yazma diye bi olay varmış hüsnünün tonunu yaakalamak için filan nedir bu kullananlar sesin ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: prosesör kullananlar bakabilirmi ?


  1. #1
    empusa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    empusa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart prosesör kullananlar bakabilirmi ?

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaşlar ben klarnetim için pandora mini tazında bi efektör almayı düşünüyorum daha önce kullanmadım bunlarda ses yazma diye bi olay varmış hüsnünün tonunu yaakalamak için filan nedir bu kullananlar sesin nasıl yazıldığını ayrıntılı açıklayabilirmi ya ?

  2. #2
    sibernetik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibernetik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: prosesör kullananlar bakabilirmi ?

    Guitar rig (en son 5 i vardı ) ve waves GTR denilen plugin ler var.Bunları bir şekilde bilgisayarına indirip kurabilirsen ve klarnetini bir şekilde bu modüllere yönlendirebilir yani klarnet sesini bu modüllerin üzerinden geçirebilirsen DELAY , CHORUS , REVERB , TONE kontrolleri ,OCTAVE işlemlerini klarnetin sesi üzerinde gayet güzel uygulayabilirsin.Eğer verimli sonuçlar alabilirsen ihtiyacına uygun bir pedal(efekt processor ) alma işine sonra girişebilirsin.

  3. #3
    empusa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    empusa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: prosesör kullananlar bakabilirmi ?

    yani demek istediğim bi prosesör alsam süper tonlar yazmayı nasıl yapıcam mesela bikaç efeckti brleştirerek mi oluyo yoksa klarnet çalıp nota nota mı yazıyosun ?


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

klarnet prosesör, klarnet prosesor, korg pandora mini ses yazma, mini prosesör, pandora processor mini klarnet, mini pandora ses yazma, pandora mini ses yazma, pandora mini klarnet ses yazma, pandora pedal ses yazma, pandora mini seş yükleme
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Mikrofon özelliklerinden anlayanlar bakabilirmi ?Mikrofon özelliklerinden anlayanlar bakabilirmi ?

    1.) Mikrofon Handheld Studio condenser microphone Type: condenser microphone Frequency response: 20Hz-20KHz Sensitivity: -45db±3dB Computer accessory: Sound card Impendence: 400Ω±30% ( at 1kHz) Load Impedance: 20Hz-20KHz Equivalent noise: 18dB A (IEC 581-5) Max SPL: 135dB (THD ≤1.0% at 1kHz)
  2. Roland E-86 Kullanıcaları BuRAYA Bakabilirmi ...Roland E-86 Kullanıcaları BuRAYA Bakabilirmi ...

    Arkadaşlarr bnde e-86 var yeni aldım tam çözemedim daha aletii. bu stede bikaç yere yazdım ama kimse yardımcı olmadı. Benim sorunum sesi bir türlü değiştiremiyorumm hep piano sesii. diskett var ritimleri felan ayarlayabiliyorumm ama sesi değiştiremiyorumm lütfenn yardımcıı olun lütfen. ÇOK MAKBULE GEÇERR.
  3. MXL 440 , kullananlar yada bilenler bakabilirmi ?MXL 440 , kullananlar yada bilenler bakabilirmi ?

    Kolay gelsin.. Arkadaşlar başlıktanda gördüğünüz gibi benim sorum mxl 440 nasıl bir mikrofon , ses kalitesi nasıl , dayanıklımıdır yani çabuk arıza verir mi bunları merak ediyorum şimdiden teşekkürler..
  4. piyanist arkadaşlar bi bakabilirmi !!piyanist arkadaşlar bi bakabilirmi !!

    Arkadaşlar bir düğüne çıkmak için hangi ekipmanlar gerekir..ne almam gerek ne kadar tutar ? fiyat olarak
  5. İst Satılık Boss Me-50 Prosesör SATILDI - İst Satılık Boss Me-50 Prosesör

    Merhabalar, Boss me-50 prosesörümü analog pedal almak için satmak istiyorum. İşlevsel olarak hiç bir sorunu yoktur ve kozmetik olarak da gibidir. Yeterli imkanlarım olmadığı için resim ekleyemiyorum ancak zaten alet 0 gibi tertemiz isteyene webcam dan gösterebilirim. Üsküdar'da oturuyorum isteyen gelip deneyebilir fikir edinmek için. Benim düşüncem orta seviye bir prosesöre göre gayet iyi tonları var ve distortion tonları kuvvetli. ...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi