Klarnet Alıcam Yardımcı Olurmusunuz

Üflemeli Çalgılar içinde Klarnet Alıcam Yardımcı Olurmusunuz konusu, Arkadaslar coktandır hevesim vardı ve artık alıp bi sekilde baslamak istiyorum fakat anlamıyorum ayrıca bütcemde snırlı suanda sizlerden fikirlerinizi bekliyorum.Suanda 2 tane var aklımda ama kararsızım acaba siz anlayan ustalar ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Klarnet Alıcam Yardımcı Olurmusunuz


  1. #1
    Tekkral52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekkral52 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Klarnet Alıcam Yardımcı Olurmusunuz

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaslar coktandır hevesim vardı ve artık alıp bi sekilde baslamak istiyorum fakat anlamıyorum ayrıca bütcemde snırlı suanda sizlerden fikirlerinizi bekliyorum.Suanda 2 tane var aklımda ama kararsızım acaba siz anlayan ustalar fikir verebilrimisiniz.

    Helena Mia Klarnet Si Bemol HMK17KBBN
    Helena Mia Klarnet Si Bemol HMK17KBBN | Helena Mia - İtalya Gitarlar | Hizlial.com bu ürün tam bütceme göre 3 ay taksit erteliyor bu site

    PALMER SOL KLARNET TÜRK KLARNETİ SIFIR ÜRÜN GittiGidiyor'da 57269012 bide bunu buldum bu asıyo beni ama ikinci bi klarneti ben baya bi zman sonra anca alabilirim ögrensem bile hemen daha profesyonel bişi alamam.Yardımlarınız bekliyorum.

  2. #2
    Tekkral52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekkral52 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Klarnet Alıcam Yardımcı Olurmusunuz

    Klarnet die yola cıktık gitar aldık vay arkadas bu ne sacma istir.Kardesim gitar git abi diye ısrar edince kıramadım bakalım hayırlısı olsun.
    Barcelona LC-3900 gitar aldım ögrenicem ögreticem


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

palmer klarnet, klarnet alıcam, müzik aleti alıcam, kaç ayda klarnet çalabilirim, kalrnet alıcam, klarnet alicam 300, klarnet alicam, sib klarnet alıcam, casio ma 120, orglarda ritim nasıl değiştirilir, palmer sib klarnet, kılarnet alıçam, palmer klarnet si bemol müzik aletleri, sol klarnet alıcam nasıl bişey alabilirm
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Org alıcam A300 TR de Kaç Türk Ritmi ve Hangi Ritimler Var Yardımcı Olun Lütfen !!!Org alıcam A300 TR de Kaç Türk Ritmi ve Hangi Ritimler Var Yardımcı Olun Lütfen !!!

    Org alıcam A300 TR almak istiorum da Kaç Türk Ritmi ve Hangi Ritimler Var Araştırdm kafam karışk v2 Değil ama normal a300 tr Yardm edersenz sevinirm !
  2. Yardımcı olurmusunuzYardımcı olurmusunuz

    Uzun zamandır org çalmayı istiyordum ve akrabalarımdan ufak casio tonebank MA-120 adında org ayarladım ufak ufak çalmayı öğrenirsem daha iyisini almayı düşünüyorum.Ritimlerine baktım hiç türk ritmi yok nasıl değiştirebilirim ve ilk defa org çalıcak nasıl önerilerde bulunursunuz şimdiden herkese teşekkür.
  3. Yardımcı Olurmusunuz LütfenYardımcı Olurmusunuz Lütfen

    Selam bu türde kayıtları nasıl yapıorsunuz arkadaşlar. Neler gerekli. Pc den bu kadar net ve kalitesli sesi nasıl alıyorsunuz. 1- Program Olarak Hangi Program 2- Programın Ayarlarını Nasıl Ayarlıyoruz 3- Mikrofon Nasıl Bir Mikrofon Yardımlarınızı bekliorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler......
  4. Yardımcı olurmusunuz ?Yardımcı olurmusunuz ?

    Manga - Bir Kadın Çizeceksin Manga- Beni Benimle Bırak Yalın- Küçücüğüm altyapıları lazım acil
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi