Tasavvuf Müziği için hangi vsti önerirsiniz.

VST - VSTi & Diğer Müzik Programları içinde Tasavvuf Müziği için hangi vsti önerirsiniz. konusu, ozgurtuncel Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşlar merhaba Öncelikle paylaşım içi teşekkürler. Lütfen Voice of İstanbulu nasıl kullanacağımızı detaylı anlatabilirmisiniz. Ben indirdim şifreyi girip açtım ama dosyayı nasıl kuracağım ve nasıl kullanacağım. ...

Sponsorlu Bağlantılar

Toplam 3 sayfadan 3. sayfa BirinciBirinci 123
Bu sayfada toplam 25 sonuçtan 21 ile 25 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Tasavvuf Müziği için hangi vsti önerirsiniz.


  1. #21
    tfe® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tfe® isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Cevap: Tasavvuf Müziği için hangi vsti önerirsiniz.

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaşlar merhaba

    Öncelikle paylaşım içi teşekkürler.

    Lütfen Voice of İstanbulu nasıl kullanacağımızı detaylı anlatabilirmisiniz. Ben indirdim şifreyi girip açtım ama dosyayı nasıl kuracağım ve nasıl kullanacağım. Cubase kullanıyorum (yeni öğrendim ama yol aldım). Eğer gerekliyse presonus audiobox ses kartım var. Bilgisayarım sony vaio centrino2. Eski model Roland e56 klavyem ve Yamaha piyanom var bunlarla minik bir stüdyo yaptım. voice of istanbul sesleri sanırım benim istediğim sesler ama nasıl kullanacağım.
    Sayın "ozgurtuncel" ;

    Burada paylaşılmakta olan ürün AKAI türünde olup, içeriğine (Windows Explorer aracılığıyla) doğrudan erişemezsiniz. Bunun sebebi Microsoft® Windows® ya da DOS uyumlu standart bir biçimde kaydedilmemiş olmasıdır. RAW data (ham veri) içeren bu diskler normal prosedürde, kendilerine özgü Sampler cihazlarıyla açılmak üzere kaydedilmişlerdir. Bilgisayarınızda kullanmak için "CDxTract", "Awave Studio", "Steinberg HALion" gibi dönüştürücü/sampler yazılımları ile (Reason kullanıyorsanız NN-XT, HALion kullanıyorsanız fxb/fxp, GigaStudio/GigaSampler kullanıyorsanız GIG, Generic Sample System olarak ise SF2 (SoundFont) biçimi olacak şekilde) gerekli biçimlere dönüştürme işlemi yapmalısınız.

    Sample türleri ile ilgili detaylı bilgi içeren makalemi okumak için burayı tıklayabilirsiniz.

    Saygı ve sevgilerimle... Esen kalın...
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları


    Digitally signed by tfe®

  2. #22
    bonder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bonder isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Tasavvuf Müziği için hangi vsti önerirsiniz.

    sifre icin tesekkurler

  3. #23
    duende - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    duende isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Tasavvuf Müziği için hangi vsti önerirsiniz.

    stylus rmx için ne dosyasına convert edelim peki bunu?

  4. #24

    Standart Cevap: Tasavvuf Müziği için hangi vsti önerirsiniz.

    ücretsizmi bu arkadaşlar

  5. #25
    neyzen6677 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    neyzen6677 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Tasavvuf Müziği için hangi vsti önerirsiniz.

    Üstadım indirdim bunları. Rar dosyalarınıda açtım. ama ne nero da, ne deamon tools nede başka bişeyde açamadım. cd ye aktardım disk boş gözüküyor. Hata veriyor.
    nerede hata yapıyorum. iso 9660 etiketi bozuk diyor
    Konu neyzen6677 tarafından (28 Nis 2012 Saat 12:49 PM ) değiştirilmiştir.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

bendir vst, ney vst si, ud vsti keyfimuziknet, bendir kanun vst, bendir vsti, ud vsti keyfimüzik, önerebileceğiniz vst ney sesi, darbuka bendir vsti, keyfi müzik ud, keyfi müzik kanun vst, bendir vst ses, tasavvuf müziği vsti, bendir vst indir
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. yeni org kullanmaya başlayan için hangi marka org önerirsiniz.yeni org kullanmaya başlayan için hangi marka org önerirsiniz.

    Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 2 3 seneden beri org çalmaya özenirdim ve sonunda istediğim olucak gbi bilirsiniz öğrenci olmak zor para biriktirmek zorr suan yaklaşık 500 600 YTL civarı param oldu ilk defa öğrenmeye başlıcam acaba bana bu fiyatlarda bi org ne önerirsiniz....Deerli bi sanatçı abim roland e40 al onunla başlarsan daha iyi olur dedim ama sizin de görüşlerinizi almak istedim saygılar...:):o
  2. Slow Şarkı kaydı için hangi marka mikrofonu ve programı önerirsiniz ?Slow Şarkı kaydı için hangi marka mikrofonu ve programı önerirsiniz ?

    Merhabalar.. Ben slow şarkı için söz yazdım, fl studio dan kendi fon müziğimi oluşturdum fakat iş kayıt almaya gelince sorun yaşadım :/ ben kaydı mixcraft6 dan aldım ama istediğim gibi olmadı, kayıt aldığım mikrofonda baya bi eski yenisini almayı düşünüyorum.. Mikrofona 150-200TL den fazla verebilecek durumda değilim, Hangi marka mikrofon kullanmamı tavsiye edersiniz ? Ses kaydı için hangi program daha iyi olur ?
  3. en iyi vokal kaydı için hangi mikrofonu önerirsiniz ?en iyi vokal kaydı için hangi mikrofonu önerirsiniz ?

    bende akg 120 perception var enstruman kayıtlarında çok iyi ama vokal kayıtları iyi değil bana önerebileceğiniz en iyi mikrofon hangisi fiyat aralığım 1 1 bucuk arası
  4. Ben Korg için set alacam.Bana hangi seti önerirsiniz?Ben Korg için set alacam.Bana hangi seti önerirsiniz?

    Ben Korg için set alacam.Bana hangi seti önerirsiniz?
  5. Tasavvuf müziği md'leri için yardımTasavvuf müziği md'leri için yardım

    Arkadaşlar, bana aşağıdaki parçaların md'leri lazım. Yardımcı olursanız çok sevinir ve de dua ederim. 1. Severim Ben Sene Candan İçeru(Erkan Mutlu) 2. Gönül Sen Ölmez Misin(Murat Necipoğlu) 3. Yan Yüreğim Yan(Erkan Mutlu) 4. Allah Yolu Yektir(Grup Goncagüller) 5. Sevdim Seni Mabuduma(Sami Özer-Alişan) 6. Ey Aşık-ı Dildade(Sami Özer) 7. Ateş-i Aşkınla Yandır(Sami Özer) 8. Derman Arardım Derdime(Sami Özer) 9. Hak Yarattı Alemi(Sami Özer)
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi