Virtual guitarist kurulum hatası (lütfen yardım)

VST - VSTi & Diğer Müzik Programları içinde Virtual guitarist kurulum hatası (lütfen yardım) konusu, merhaba arkadaşlar virtual guitaristi indirdim fakat kuramadım kurarken next next dedikten sonra karşıma aşağıdakı resimde gördüğünüz hata geliyor ve kurulum iptal oluyor nedir bunun sebebi acaba ve nasıl halledebilirim yardımlarınızı ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Virtual guitarist kurulum hatası (lütfen yardım)


  1. #1
    darkım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    darkım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Virtual guitarist kurulum hatası (lütfen yardım)

    Sponsorlu Bağlantılar


    merhaba arkadaşlar virtual guitaristi indirdim fakat kuramadım kurarken next next dedikten sonra karşıma aşağıdakı resimde gördüğünüz hata geliyor ve kurulum iptal oluyor nedir bunun sebebi acaba ve nasıl halledebilirim yardımlarınızı beklıyorum arkadaşlar


  2. #2
    kuklacionur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kuklacionur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Virtual guitarist kurulum hatası (lütfen yardım)

    Kurulum yaparken içindeki ******i çalıştır ama açık kalsın ****** öyle kur.Sanal dvd kullan.GEnelde sanal dvd işe yaramıyor diyorlar ben dvd ye çektim cd leri öyle kullanıyorum arkadaşım.

  3. #3
    soun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    soun isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Virtual guitarist kurulum hatası (lütfen yardım)

    ben electiric edition ı kurarken aynı hatayı almıştım, progamı başka bir yerden indirmeyi dene bence. Ben öyle yapmıştım.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

virtual guitarist 2 yükleme sorunu, steinberg virtual guitarist nasıl yüklenir, keyfi müzik virtual guitarist, virtual guitarist kurulumu
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Virtual Guitarist Vsti de Gitarları Göremiyorum ( Ekran Görüntüsü de var )Virtual Guitarist Vsti de Gitarları Göremiyorum ( Ekran Görüntüsü de var )

    arkadaşlar vst i sorunsuz bi şekilde deamon tools yardımıyla yükledip fl e de tanıttıktan sonra vst i açtım. Fakat gitar sesi alamıyorum, google dan resimlerine baktım o ortadaki siyah yerde gitar resmi olmus hep. Sol üst köşedeki kısımdan gitar seçiliyor sanırım, fakat ben ok tuşlarıyla ileri geri yaptığım zaman herhangi bir gelişme olmuyor. Aynen aşağıdaki gibi bekliyor.
  2. Steinberg Virtual Guitarist 1 ProblemiSteinberg Virtual Guitarist 1 Problemi

    Merhabar, Benim sorunum şu: Virtual Guitarist 1 Programcığını gayet sorunsuz bir şekilde yükleyip tamamalıyorum. FL Studio da tarattırıp bulduktan sonra VSTyi instertliyorum. Sonrasında Program donup kalıyor. VST aktif hale geçmiyor. Adobe Auditionda da deneyeyim dedim ama Adobe de aynı problemle beni karşı karşıya bıraktı. Sorunum ne olabilir? Yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
  3. Virtual Guitarist Electric Edition hatasıVirtual Guitarist Electric Edition hatası

    İlk iso yu sanal diske atıp yüklemeye kalktığım da böyle bir hata veriyor, bunu nasıl çözebilrim?
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi