O MESUR YAYLILAR

VST - VSTi & Diğer Müzik Programları içinde O MESUR YAYLILAR konusu, ARKADAŞLAR ARTIK NIKINI BILE YAZMAYACAGIMI O KISI GUNNERG BANA NELER DEDI FALAN DEMIS KENDISINI HAKLI CIKARMAYA CALISIR GIBI VE KENDININ BANA DEDIKLERINI ORTBAS ETMEK ISTER GIBI ONUN ICIN BEN VSTI ...

Sponsorlu Bağlantılar

Toplam 10 sayfadan 9. sayfa BirinciBirinci ... 45678910 SonuncuSonuncu
Bu sayfada toplam 99 sonuçtan 81 ile 90 arası mesajlar gösteriliyor.
Beğeni Listesi1Beğeni

Konu: O MESUR YAYLILAR


  1. #81
    gunnerg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gunnerg isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: O MESUR YAYLILAR

    Sponsorlu Bağlantılar


    ARKADAŞLAR ARTIK NIKINI BILE YAZMAYACAGIMI O KISI GUNNERG BANA NELER DEDI FALAN DEMIS KENDISINI HAKLI CIKARMAYA CALISIR GIBI VE KENDININ BANA DEDIKLERINI ORTBAS ETMEK ISTER GIBI ONUN ICIN BEN VSTI ILE HEM DE PROFESYONEL OLARAK HERSEY YAPILIR DIYORUM VIDEOLARI DA KOYDUM BENIM YAPTIGIM CALISMALARI DA ISTER BEGENSIN ISTER BEGENMESIN BENIM HİÇ UMURUMDA DEGIL BU TUR KISILERIN BEGENMESINI DE ISTEMEM ZATEN.KENDISININ KOYDUGU ARANJEYI DE GORDUK ARANJE INDIRILMEDEN SILINDI HER NE HIKMETSE AMA KENDISI ARANJE YERINDE DURUYOR NIYE INDIREMEDIN DIYEREK BANA DEDIGI LAUBALI VE YILISIK LAFLARI KENDI SOYLEDI.''BEN SIZE BIR SEY YAZMISTIM HATIRLAMAZSINIZ BELKI AMA YINE SOYLIYIM:***********BANA YAKIŞTIRDIĞINIZ ŞEYLER ASLINDA KENDİNİZİN YAPTIĞI ŞEYLERDİR**********DEMİŞTİM BU LAFIMI DA HAKLI ÇIKARDIGINIZ ICIN KUTLUYORUM SİZİ GERCEKTEN.SEVGILI CINAYETTE LINKIN SILINDIGINI FARKETMIS YANI FARKEDEN TEK BEN DEGILMISIM.BU ARADA SEVGILI YUSUF SECKIN KARDESIM YORUMLARI YAZAN KISI VSTILERLE SARKI YAPILMAZ DIYOR BENDE YAPILIR DEDIM VE VERDIGIM ORNEKLERDEN DE BUNLAR ACIK BIR SEKILDE ORTAYA CIKIYOR.ŞİMDİ DE SİZE YAZDIGI YORUMDA YAPILIR AMA PROFESYONEL OLMAZ DEMIS.BIR ARADA YORUMLARINDA KISMEN YAPILIR DRUM VE EFEKT FALAN FILAN YAZMISTI.YANI KENDISINDEN DEGISIK SEKILDE YORUMLAR GELIYOR.KENDISI BIR DE DEMIS KI HALA KABUL ETTIRMEYE UGRASIYORSUN YA BEN KABUL ETMEYECEGIM NE KADAR UGRASIRSAN UGRAS YAZMIS BENIM BOYLE BIRSEY YAPTIGIMI NERDEN CIKARDINIZ ONU ANLAMADIM DIYORUM YA ALAKASIZ SEYLER YAZMAYA DEVAM EDIN BENIM SIZIN GIBI BIRINE KABUL ETTIRECEK BIRSEYIM YOK OLAMAZ DA ZATEN.

  2. #82
    CiNaYeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CiNaYeT isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: O MESUR YAYLILAR

    Evet mixsaj benim işimdir yazdım çünkü mixsaj yapıyorum sorun nedir ?İlk önce vst den giriş yaptın kulvarmı değiştirecez tartışmada ? Artık sıktı konu kapansın arkadaşlar zaten yöneticilerde belli bir süre sonra rahatsız olucaktırç
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    Çalışmalarım.

    http://soundcloud.com/kam-music

  3. #83

    Standart Cevap: O MESUR YAYLILAR

    merhaba degerli gunnerg kardesim.senin calısmaların cok cok guzel ve bende zaten cok begendim.yani amerika tarzı pop muzikleri muthis yapmıssın.bu arada ben aykar arkadasın orjinal esntrüman aranje ornegini indirip dinledim.ne yalan soleyim vsti ile o aranje yapılmaz o konuda aykar beye yuzde bin hak veriyorum yani.bu arada aranje telif hakları yuzunden sılınmıs galiba ben indirmistim buyrun sizin icin upload ediyim dedim.aykar bey herhalde bilmiyor silindigini.buyrun indirip bi bakın sizde :
    Hotfile.com: One click file hosting: Orjinal Enstrüman Yayl? ve Üflemeli Arenje 1.mp3
    Bu arada kulaklıgınız varsa kulaklıkla dinlemenizi tavsiye ederim.

  4. #84
    gunnerg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gunnerg isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: O MESUR YAYLILAR

    DEĞERLİ YUSUF SEÇKİN BAZI KONULARA AÇIKLIK GETİRMEK İSTİYORUM:

    1-ARANJEYİ DİNLEDİM.BEN O KİŞİYE DE SOYLEDIM BENIM ARANJELERLE İLGİLİ BİR SORUNUM YOKTU Kİ ZATEN HİÇ VE OLMADI DA.SADECE O KİŞİ SÜREKLİ BENDEN BİRŞEY İSTEYİP(Demo YAP,BAKALIM BU ARANJEYİ VSTİLERLE YAPABİLECEK MISIN GIBI KOMİK TALEPLER)KENDINI HAKLI CIKARMAYA CALISTI.
    2-BIZIM TARTISTIGIMIZ TEK KONU TEKRAR SOYLUYORUM VSTİLERLE FULL TAM OLARAK SARKI YAPILIR MI?BIR DE TURK ARANJORLER VSTİ KULLANIYOR MU YAPTIKLARI CALISMALARDA?O KİŞİ ÖNCE BENIM GIBI VSTİLERLE SARKI YAPILABILECEGINI SOYLEYENLERE KOMIK DIYECEGINI SOYLEDI SONRA DEDİ Kİ KISMEN YAPILABILIR EN SONUNDA DA DEDİ Kİ YAPILIR AMA PROFESYONEL OLMAZ SIZIN DE GORDUGUNUZ GIBI O KISIDEN TARTISTIGIMIZ AYNI KONUYLA ILGILI 3 FARKLI GORUS VAR.BENIM SAVUNDUGUM ISE TEK BIR KONU(KOYDUGUM LINKLERE DAYANARAK.O KISI BENIM YAPTIKLARIMI KABUL ETMESE BILE VSTİ VIDEOLARI ORTADA.)ARTI OLARAK SONG ISIMLI LINKTEKI CALISMA BANA HİÇ AMERIKAN TARZI GIBI GELMEDI????BEN VSTILERLE FULL SARKI YAPILABILECEGINI GOSTERMEK ISTEDIM VE GOSTERDIMDE.ARTI OLARAK VIDEOLARDA DA SESLER VE ÇALIŞ SEKILLERI VAR BU SESLERLE DE PROFESYONEL SARKI YAPILAMACAGINI IDDIA EDIYOR.O KISININ KABUL ETMEMESI ONEMLI DEGIL BENIM İÇİN ZATEN.
    3-BANA YAYLILARI GERCEGINDEKI GIBI CALAMAZSIN VSTILERLE DEDI VE VIDEOLARDA SADECE BEN DEGIL SEYREDEN HERKES GORMUSTUR NASIL CALINDIGINI.

  5. #85
    amca07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    amca07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: O MESUR YAYLILAR

    Merhaba Saygideger Keyfimuzik üyeleri,saygideger gunnerg ve saygideger aykar ,

    öncelikle bu Konunun bir kücük soru yüzünden bu kadar büyümesine sebeb oldugum icin özür diliyorum.Simdi madem bir kesim vst ler ile müzik yapilmaz diyor bir kesim de yapilir diyor ozaman benim aklima söyle birsey geldi .Eger izin verirseniz bir Proje hazirladim ve o projede Hem VST kullanacagim hem de Canli Enstrumanlar arkadasin sayesinde bir tanidik cok iyi Yayli Caliyor .Proje bitince Buraya Koyarim eger izniniz olursa ve bir sakincasi olmassa.Böylelikle iki tarafin da Görüslerini Göz önünde bulundurarak cok iyi bir calisma cikar diye ümid ediyorum.Eger haddimi asiyorsam özür dilerim.

    Sizlere sonsuz sevgi ve saygilarimi sunuyorum allaha emanet olun ,yolunuz acik olsun

    Mustafa

  6. #86
    bbuyuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bbuyuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: O MESUR YAYLILAR

    Arkadaşlar herkese selam. İsmim Barış Büyük. Mix & Mastering mühendisiyim (www.barisbuyuk.com)

    Bir arkadaşımız bana bu link'i vererek üzerinde tartıştığınız VST plug-in'ler ile ilgili konu hakkında bilgi verip veremeyeceğimi sordu. Yazılanların tamamını okumamakla birlikte aşağı-yukarı fikirleriniz hakkında bilgi edindim diyebilirim.

    Bu sorunun cevabı "yapılır ve aynı zamanda yapılamaz"dır. Daha doğrusu yapacağınız müzikle birlikte hangi enstürmanlarda VST kullanıp kullanamayacağınıza zaten karar verirsiniz (işinize hakimseniz).

    Konu örneğin keman ise ve klasik müzik yapıyorsanız, tabi ki tercihiniz bir VST plug-in'i ile oturup klasik müzik albümü yapmak olamaz, olmamalı... Bir pop albüm yapıyorsanız yine yaptığınız şarkının formatına göre "sample" kemanlar kullanabilirsiniz, veya canlı çaldırabilirsiniz.

    Bir anlamda da "olmaz" diye bir şey zaten sanatta yoktur (mantık ve kulak dışı olmadığı sürece). Müzik eseri de bir "hayali somutlaştırmak"dan ibaret olduğuna göre, o eseri ortaya çıkartan aranjör-besteci (veya her kim ise) hayaline en yakın nasıl kavuşacağını düşünüyor ise o şekilde bu işi gerçekleştirir. Bu yeri gelir canlı keman, ud, perküsyon olur... Yeri gelir sadece bilgisayar ortamında (VST synth, davullar, sample sesler, vs) yapılır... Önemli olan hayalin düzgün bir şekilde ortaya çıkabilmesidir.

    Benim şahsi fikrimi ve kişisel zevkimi sorarsanız; akustik enstrümanların mümkün olduğu kadar canlı çaldırılmalıdır. Bu şekilde müziğin daha "keyifli ve insanın doğasına yakışır" olduğunu düşünüyorum. Aynı benzeri sebeplerden ötürü Plak'ın CD'den daha iyi ve CD'nin de MP3'den daha iyi olduğunu düşünüyorum (ki bu da ayrı bir tartışma konusudur).

    BB

  7. #87
    gunnerg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gunnerg isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: O MESUR YAYLILAR

    Değerli Barış Bey,
    Tecrubelerınızı ve bılgılerınızı bızlere aktardıgınız ıcın tesekkur ederım.

  8. #88
    cako_m25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cako_m25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart

    peki bir sorum var.diyelim birinde sadece ses var.üretme yeteneği yok.Ve yetenekli birinden söz-müzik aldı.O şarkıyı yapan kişi parayı tutma oranına göre mi alıyor.yani çok ilgi görürse çok para.az beğenilirse az para mı? eger iligiyi görmeden para alınıyorsa bu saçma.diyelim şarkı tutmadı ee para boşa gitti
    Nasıl işliyor?

    SAYGILAR

  9. #89
    aykar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aykar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: O MESUR YAYLILAR


    Benim şahsi fikrimi ve kişisel zevkimi sorarsanız; akustik enstrümanların mümkün olduğu kadar canlı çaldırılmalıdır. Bu şekilde müziğin daha "keyifli ve insanın doğasına yakışır" olduğunu düşünüyorum. Aynı benzeri sebeplerden ötürü Plak'ın CD'den daha iyi ve CD'nin de MP3'den daha iyi olduğunu düşünüyorum (ki bu da ayrı bir tartışma konusudur).

    BB
    Değerli bbuyuk ; Olayı zaten açıklamışsın......VSTİ ile AKUSTİK ENSTRÜMANLARI (ÖRNEĞİN YAYLILAR) PROFESYONELCE KAYIT YAPABİLİRİM görüşünü savunanları bir nebze susturduğun için teşekkür ederim.....
    Konu aykar tarafından (05 Eki 2010 Saat 15:08 PM ) değiştirilmiştir.

  10. #90
    gunnerg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gunnerg isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: O MESUR YAYLILAR

    Barış Bey kımseyı susturmadı merak etme aslında kımı susturdugu açıkArtı Barış Bey ın yorumunun kendıne yarayan kısımlarını alıp koymanla haklı cıktıgını sanma herkes butun yorumu okuyor merak etme

    ''Bir pop albüm yapıyorsanız yine yaptığınız şarkının formatına göre "sample" kemanlar kullanabilirsiniz, veya canlı çaldırabilirsiniz.

    Bir anlamda da "olmaz" diye bir şey zaten sanatta yoktur (mantık ve kulak dışı olmadığı sürece). Müzik eseri de bir "hayali somutlaştırmak"dan ibaret olduğuna göre, o eseri ortaya çıkartan aranjör-besteci (veya her kim ise) hayaline en yakın nasıl kavuşacağını düşünüyor ise o şekilde bu işi gerçekleştirir. Bu yeri gelir canlı keman, ud, perküsyon olur... Yeri gelir sadece bilgisayar ortamında (VST synth, davullar, sample sesler, vs) yapılır... Önemli olan hayalin düzgün bir şekilde ortaya çıkabilmesidir.''

    Yukarıdakı kısmı neden koymuyorsun sanatta olmaz dıye bırsey yoktur vsti lerle de profesyonel muzık yapılır anlamında dedıklerını ve keman da bıle yerı geldıgınde sample kemanlar kullanılıyor dedıgını.Herkes okuyor merak etme Barış Bey ın yorumlarını.Bu arada Barış Bey e tekrar buraya uye olup zaman ayırarak cevap yazdıgı ıcın teşekkur ederım.Kendısıne bu konuyu ben aktardım ve kendısı de(Ozan Çolakoğlu yla çalışan bir müzik adamı olarak)değerli fıkırlerını bızlere aktardı.Ve bu sayede bu tartısmada kımın haklı oldugunu da ögrenmıs olduk vstıler le yapılan muzık amatormuymus profesyonelmıymısVe aranjorlerinde(en azından Ozan Çolakoğlu.Bir aranjorun bıle vsti kullanması fıkırlerın çürütülmesine rahatlıkla yetıyorçalışmalarında vsti kullandıklarını da Değerli Barış Bey den öğrenmiş olduk...


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

vsl appassionata strings nedir, refx nexus türkiyede satılıyormu, keyfimuzik orjinal enstrümanın ahenk, o mesur yaylılar
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. SARHOŞUN BİRİ-YAYLILARSARHOŞUN BİRİ-YAYLILAR

    Arkadaşlar bu altyapının sadece kemanların çaldığı bölümüdür ilgilenen arkadaşlar yani bunu tamamlayacak arkadaşlar indirsin tabiki herkes indirebilir ama bu haliyle pek işinize yaramaz saygılar.
  2. pa 80 YAYLILAR  AKORT KAÇIRIYOR  YARDIM EDİN ARKADAŞLAR.pa 80 YAYLILAR AKORT KAÇIRIYOR YARDIM EDİN ARKADAŞLAR.

    ARKADAŞLAR PA 80 KULLANIYORUM.YAYLILAR AÇILINCA MUTLAKA SES BOZULUYOR. BOZUKLUK ARAB YAYLILARDAN KAYNAKLANDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM.TEK STRİNGS YETMEDİĞİ İÇİN TOPLU KEMAN KULLANIYORUM. PİTC BENDER (MANDAL) BOZUK DİYE DEĞİŞTİRDİM AMA FAYDA ETMEDİ. KARTI YENİDEN YÜKLEDİM.ODA FAYDA ETMEDİ .ŞU AN EMO NUN 16 MB KARTINI KULLANIYORUM. BENDER YUKARI KALDIRDIĞIMDA DÜZELİYOR AMA KISA SÜREDE TEKRAR BOZULUYOR. İŞİN İLGİNÇ TARAFI DİĞER HİÇBİR ENSTRUMANDA BU...
  3. O MESUR YAYLILAR 2O MESUR YAYLILAR 2

    merhaba arkadaşlar ; O MESUR YAYLILAR isimli konu kilitlendiği için bu konuyu açma gereksinimi duydum.Forumda gunnerg beyin sürekli aykar beyle atışmasından dolayı konuyu takip etmiştim ve de benimde vstiden yaylı lar ile o sarkılardaki sesleri cıkarmam mumkunmudur acaba.konuya bir acıklık getirilmeden sayın admin konuyu neden kilitledi.birde tamamen objektif bir şekilde şunu söyleyebilirim bu konu ile ilgili ; gunnerg bey sürekli aykar beyle...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi