Ezdrummer ile ilgili bir sorun

VST - VSTi & Diğer Müzik Programları içinde Ezdrummer ile ilgili bir sorun konusu, Merhaba arkadaşlar benim sorunum ezdrummer davul ekranında yukarıdan drumkit from hell i veya başka bir davul setini seçince ekran değişmiyor olduğu gibi kalıyor. ekolayzır ayarına girince de tuşlar biraz sola ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Ezdrummer ile ilgili bir sorun


  1. #1
    patpatlan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    patpatlan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Ezdrummer ile ilgili bir sorun

    Sponsorlu Bağlantılar


    Merhaba arkadaşlar benim sorunum ezdrummer davul ekranında yukarıdan drumkit from hell i veya başka bir davul setini seçince ekran değişmiyor olduğu gibi kalıyor. ekolayzır ayarına girince de tuşlar biraz sola yada sağa kaymış şekilde görünüyor.Ama ana giriş davulunda herhangi bir sorun yok. Var mı bilgisi olan bana yardım edebilecek kişi? Teşekkürler.

  2. #2
    helco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    helco isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: Ezdrummer ile ilgili bir sorun

    hangi software ile çalışıyorsanız yeterli kabiliyeti olmaya bilir eksik kalabilir yada hata olabilir lakin geri tekrar düzeliyorsa benim diyeceğim şu hem kontrol tuşları ile işlevine kayıtta bulunmayın hemde program da çalarken bir ayarlama yapmayın sanal olarak record almayı deneyin sonrasında. vst'inin herhangi bir fonksiyonuna ihtiyac duyarsanız ozaman record sonrası ayarlamalarınızı yaparsınız.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Ezdrummer ile ilgili bir sorun
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Myspace ile ilgili sorunMyspace ile ilgili sorun

    Selam arkadaşlar foruma yeni üye oldum tekrar selamlar.Ben myspace müzisyen sayfası açtım kendi kayıtlarımı yüklemek için müziği ekliyorum ama diğer insanlar gibi ne anasayfamda çalıyor ne de playlistimde benin istediğim biri girince sayfama anında müziklerim görünsün ve direk çalmaya başlasın bunu bana detaylı anlatırsanız sevinirim teşekkürler. Not:Konuyu yanlış yere açtıysam affola forumda yeniyim.
  2. M-audio MobilePre ilgili bir sorunM-audio MobilePre ilgili bir sorun

    Arkadaşlar, dün MobilePre usb satın aldım. Resimdeki.. Headphones yazan yere kulaklığı taktım. Ses kartının en son sürüm driverini yükledim.Yalnız sorun şu ki; sesi sona dayadığımda cızırtılar duyuyorum. Cızırtılar bassta oluyor genelde. Yardımınızı bekliyorum.
  3. acid 7 ile ilgili bi sorunacid 7 ile ilgili bi sorun

    arkadaşlar acid pro 7 ile ilgili bi sorum olacak eğer yardımcı olabilecek varsa beklerim.bi kanal kaydı yapıyorum...ardından diğer bi kanal kaydı yapmak istediğimde yapmış olduğum kanalın üzerine yazıyor..yani acid 4 deki gibi direkt yeni kanal açmıyor.bunun ayarı falan varmıdır neredendir.yardımlarınızı bekliyorum
  4. ReCycle ile ilgili sorunReCycle ile ilgili sorun

    ReCycle ile ilgili bir sorunum var sanırsam. kesmek istedigim sample'i kesme asamasına gelemiyorm cünkü formatı uymuyor gibisinden sorun veriyor.
  5. editing ile ilgili sorunediting ile ilgili sorun

    merhaba arkadaşlar, eskiden yoktu ama denedim bi türlü çözemedim.. kayıt ettiğim kanallardan birini açıp edit yapmak istediğimde diğer kanallardan ses gelmiyor.. preferences' dan halletmeye çalıştım ancak bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi