HyperSonic HK.

VST - VSTi & Diğer Müzik Programları içinde HyperSonic HK. konusu, HyperSonic'de böyle bir hata almaktayım düzeltmek için baya bir araştırdım ama maalesef en son çözümü burda bulabiliceğimi düşünüyorum....

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: HyperSonic HK.


  1. #1
    FrtTML - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    FrtTML isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart HyperSonic HK.

    Sponsorlu Bağlantılar


    HyperSonic'de

    böyle bir hata almaktayım düzeltmek için baya bir araştırdım ama maalesef en son çözümü burda bulabiliceğimi düşünüyorum.

  2. #2
    sibernetik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibernetik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: HyperSonic HK.

    Hata ekranını göremedim ama dur tahmin edeyim.Hypersonic in kırılmış bir yazılımını kullanıyorsan ki onu H2O ekibi yada kişisi kırmıştır ve işletim sistemin Win7 vs ise H2O nun yazmış olduğu dongle emulator (flash bellek şeklindeki anahtarın yazılımsal olarak taklit edilmiş hali) win 7 üzerinde çalışmayacaktır.

    Aynı mantıkla cubase 3,virtual bass,virtual guitar,hypersonic2,the grand piano gibi VST leri de çalıştıramayacaksın.

    Seni rahatlatmak adına şunu söyleyebilirim.Hypersonic eski ve demode bir VST.Bunun yerine başka güncel ve verimli,ses bankaları zengin pek çok VST deneyebilirsin.

    Kolay gelsin


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

HyperSonic HK.
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. hypersonic sorunuhypersonic sorunu

    Selam arkadaşlar win7 64 bit kullanıyorum cubase 5 çalışıyor fakat hypersonic 2 , cubase sx3 ü vede WAVES DIAMOND BUNDLE 5.0 kullanamıyorum sorunun çözümünü bilen varsa yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler...
  2. hypersonic 2 help mehypersonic 2 help me

    Application 'Hypersonic 2.x' has caused the following error: No protection device connected. Options: - For troubleshooting information click <Help>. - Connect a valid protection device and click <Retry>. - Click <Cancel> to abort.
  3. Hypersonic 2 YardımHypersonic 2 Yardım

    Arkadaşlar ben Hypersonic 2 kullanmaya başladım fakat bir sorunum var. Örnek vererek anlatıyorum : Şimdi Cubase'de mesela elektro gitar için Hypersonic 2'den FM Jazz Guitar modunu seçiyorum. Fakat midiyi çaldırmaya başladığım zaman bu FM Jazz Guitar otomatik olarak Rotary Strat 2 XXL adında bir moda geçiyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  4. Hypersonic 2 HakkındaHypersonic 2 Hakkında

    Arkadaşlar ben hypersonic 2 yi torrent aracılığıyla indirdim.. Daha sonra .iso uzantılı bir dosya geldi bu normal rar şeklindeydi bir klasöre çıkarttım.. daha sonra setup.exe den kurmaya çalışırken "C:/Documentation/Hypersonic 2/User manuel.pdf has not exist" diye bir hata aldım.. Daha sonra o çıkarttığım klasördeki user manuel.pdf adlı dosyayı hatada belirtilen "documentation/hypersonic2/ konumuna attım.. böyle yapıp yeniden deneye bastım.....
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi