Sorun Var, Sorum Var (: Genel Vsti larla ilgili :)

Vst - Vsti Kurulumları içinde Sorun Var, Sorum Var (: Genel Vsti larla ilgili :) konusu, Öncelikle merhaba keyfimüzik ailesi. ilk sorum Kontakt Player ne işe yarar? Yani içine ne atabiliriz? 2. ueberschall, Big fish ve bunlar gibi (marka diyeceğim artık) neler, dosyalarını nasıl açacağız? 3. ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 7 sonuçtan 1 ile 7 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Sorun Var, Sorum Var (: Genel Vsti larla ilgili :)


  1. #1
    beatoveen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    beatoveen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Sorun Var, Sorum Var (: Genel Vsti larla ilgili :)

    Sponsorlu Bağlantılar


    Öncelikle merhaba keyfimüzik ailesi.

    ilk sorum Kontakt Player ne işe yarar? Yani içine ne atabiliriz?

    2. ueberschall, Big fish ve bunlar gibi (marka diyeceğim artık) neler, dosyalarını nasıl açacağız?

    3. Nexus kültürünü anlamadı birtürlü (: Nexus un kendi ne kadar(mb,gb) expansion(doğru yazdım sanırım) bunlarlamı çalışıyor bunlarla ise bunlar nedir? Hiç anlamadım sürekli yenileri bekleniyor sanırım bi çeşit paket sanırım bunlar.

    bu konuda sanırım çok cahilim öğrenmemek ayıp felsefesinden yola çıktım tamamen, yardımcı olun lütfen

    FL studio kullanıyorum.
    Konu beatoveen tarafından (08 Şub 2011 Saat 04:52 AM ) değiştirilmiştir.

  2. #2
    01styl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    01styl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: Sorun Var, Sorum Var (: Genel Vsti larla ilgili :)

    1 : kontak player kontakt firmasının vst ürünlerini çalıştırmaya yarar bende kontakt 4 kulanıyorum firmanın şu ana kadar çıkardığı bütün vstleri çalıştırıyor.

    2: ueberschall, Big fish bunları ben kulanmadım pek bilgim yok ama.vstlerin çalışma mantığı birbirine yakındır.sonuçta hepsinden içinde var olan ses bankalarına paralel olarak verim alırsın.

    3: nexus ise bu saydığın vstlere göre daha kaliteli kulanımı daha kolay ve pc yi en az kasan vst tir tabi bana göre.setupunu kurduktan sonra ses bankalarını tanıtıp kulanabilirisin.tabi bir sürü ses bankası var yapacağın tarza göre onları seç indir kur. bende şuan hemen hemen bütün ses bankaları var 15 gb yakın.setubu 14 mb bişe.zaten vstlerde en çok yeri ses bankaları kaplar .

    bu işe yeni başladıysan tek tavsiyem acele etme ve sürekli araştır.

  3. #3
    beatoveen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    beatoveen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Sorun Var, Sorum Var (: Genel Vsti larla ilgili :)

    Cevabınız için teşekkür ederim

    kontakt playerla çalışan vsti lara örnek verebilirmisiniz? açıklayıcıydı teşekkürler

    ueberschall big fish vb sanki ses bankaları gibi geldi bana, tam emin değilim o yüzden sordum. hani belki onlarıda çalıştıran bi player varmı yoksa kendi playerlarımı var diye

    nexus cevabı için çok teşekkürler teşekkürler (: tam bir cevaptı

    aslında yeni başlamadım ama pek vaktim olmadı vsti indirip araştırmak için sadece iyidir diye duyduğum vsti ları araştırmaya koyuldum ki kısıtlı vaktimde indirme yapıp verim alabileyim

  4. #4
    01styl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    01styl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: Sorun Var, Sorum Var (: Genel Vsti larla ilgili :)

    kontakta bir çok örnek verebiliriz ama ben sana kuladıklarmı söleyim '' glass works , native ınstruments elektrik piano , mr. sax t '' NATIVE INSTRUMENTS : HOME | HARDWARE AND SOFTWARE FOR MUSICIANS, PRODUCERS, DJS, GUITAR AND BASS PLAYERS burdan daha kapsamlı bakabilirsin.internette kırılmış olarakta bi çoğunu bulabilirsin.

    ueberschall big fish bunlar ses bankası değil farklı firmaların vst leri ben denemedim ama sen istersen dene

  5. #5
    beatoveen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    beatoveen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Sorun Var, Sorum Var (: Genel Vsti larla ilgili :)

    Cevaplar için çok teşekkürler Büyük ölçüde yardımcı oldunuz

  6. #6
    gunnerg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gunnerg isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: Sorun Var, Sorum Var (: Genel Vsti larla ilgili :)

    Merhabalar konuyu gorunce ben de fıkrımı yazmak ıstedım.Big Fish Audio genelde ses paketlerı(sample pack)cıkaran bır sırkettır benım bıldıgım BFA nın tek vsti si Big Fish Audio Raging Guitar ısımlı yaklasık 3-4 dvd den olusan electrıc guıtar vsti si dir.Onun dusunda cıkardıgı vstı bılmıyorum.Ama sample packlerı de bayaga kalıtelıdır.Bigfishaudio.com olması lazım sıtesı oradan ınceleyebılırsınız.

    Kontakt player da 01styl arkadasımızın dedıgı gıbı Natıve Insturments fırmasının cıkardıgı muzık dunyasında kabul gormus bır arayuzdur.Kontakt player ıkı ye vstı atabılmenız ıcın ındırdıgınız ses bankasının setubunu kurmanız gerekıyor genelde setubu kurdugunuz da ses bankalarını da otomatık vstı nın kuruldugu yere atar atmazsa sız kendınız ses bankalarını kopyalayabılırsınız.Yıne 01styl arkadasın dedıgı gıbı su anda en son cıkan NI Kontakt urunu Kontakt 4 tur ve dıgerlerının calıstırdıgı(kontakt 2-kontakt 3.5-kontakt player 2)butun ses bankaları ve librarylerı calıstırır.

    Ueberschall konusunda ıse dıyebıleceyecegım kendıne aıt ozel bır arayuzu vardır kontakt player 2 gıbı ama kontakt 4 yanı en son urun baska formatları da acarken(hatırladıgım gig uzantılı dosyalar var ama baska formatları actıgını da bılıyorum)ueberschall ın arayuzu sadece ueberschall ın ses bankalarını acar.Ueberschall ın arayuzunun ısmı de''Elastık Player''dır.Ueberschall de ıkı tur ses bankası vardır birisi elastık player ın actıgı elastık uzantılı ses bankaları dıgerı de liquid uzantılı ses bankaları dır ve liquid ses bankalarının da kendısıne aıt arayuzu vardır ayrı olarak.Ses bankaları''Constructıon kıts''formatındadır yanı soyle dusunun:Hazır bır parca var bır tusa bastıgınızda o parcanın sadece vurus melodısı calıyor baska bır tusa bastıgınızda sarkının melodısı calıyor sadece baska bır tusa bastıgınızda sadece vokal calıyor gıbı.Mantıgı bu sekıldedır ama ses bankalarının ıcerısınde bu''Constructıon Kıt''lerde kullanılan sıngle hıts(tek ses-kick,snare,clap gıbı)lerde mevcuttur ve kalıtesı de bayaga yuksektır.Forumumuzda da bayaga paylasım olmustu Ueberschall ozellıkle elastık vstı lerınden.

    Nexus la ılgılı ıse benım favorı vst imdirHer turlu muzıgı yuksek kalıtede nexusla yapabılırsınız.Değişik kategorılerde yuksek kalıtelı mukemmel sesler barındırıyor nexus.Ve hazır effectlı olarak sunulması da mix asamasında ısımızı kolaylastırıyor bana gore ve 01styl arkadasın dedıgı gıbı fazla da ram goturmuyor kasmıyor yanı 200 mb falan gıdıyo bır kanalda ben 5-6 taneyı rahatlıkla acabılıyorum(4 gb ram ıle).Nexus un yaklasık 3.5 gb boyutunda kendı sesı var setula bırlıkte olan tabı bunun dısında yıne kendı seslerı kadar kalıtelı expansıonları(ek paketlerı)ve presetlerı de var.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.myspace.com/gunner.two.g

  7. #7
    beatoveen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    beatoveen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Sorun Var, Sorum Var (: Genel Vsti larla ilgili :)

    teşekkürler arkadaşlar ueberschall'ın elastikle çalıştığını öğrendim bugun ve çalıştırdım bugun (: üstüne bu cevabı gördüm. sorduğum sorulara kesin ve net cevap aldım doğru yerdeyim demekki
    keşke zamanım olsa da Nexus ve diğer presetslerini indirebilsem. sağlık olsun ne yapalım, artık yavaş yavaş indirmeye çalışıcam biyerlerden


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

kontakt 5 ne işe yarar, kontakt vst nedir, nexus expansion ne ise yarar, pıroglamını phılıps sbc md110 indir, vst ses bankası, vst lerde otomatik ses sorunu, kontakt player 5 de ses gelmiyor, geniş ses bankası olan vst ler, nexus dvd mail yüzünden çalışmıyor fl studio, vst player çalışmıyor, fl studio vst ses gelmiyor, vstı sayfalar, kontakt player vst mi, kadir süzgün beat vst, elastik 2 sound bank keyfi müzik
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Myspace ile ilgili sorunMyspace ile ilgili sorun

    Selam arkadaşlar foruma yeni üye oldum tekrar selamlar.Ben myspace müzisyen sayfası açtım kendi kayıtlarımı yüklemek için müziği ekliyorum ama diğer insanlar gibi ne anasayfamda çalıyor ne de playlistimde benin istediğim biri girince sayfama anında müziklerim görünsün ve direk çalmaya başlasın bunu bana detaylı anlatırsanız sevinirim teşekkürler. Not:Konuyu yanlış yere açtıysam affola forumda yeniyim.
  2. 'Fl Studio' ile ilgili bi kac sorum olcak (:'Fl Studio' ile ilgili bi kac sorum olcak (:

    Selamun Aleykum arkadaşlar ben kendi homie studio'mu kurmak istiyorum evimde , dolayısıylada beat yapmasınıda iyi bi şekilde bilmem lazım 'Fl Studio'yu sitenizde bi kac gün içerisinde derslerden yararlanarak bi kac şey ögrendim sayenizde çok teşekkür ediyorum. Benim sizlere sormak istediğim Fl Studio'da müziği kesme gibi bi olanağımız var mı ? varsa söyleyebilirmisiniz. Bide Beat yapımı üzerinde acıklayıcı bi ders olması mümkünse cok iyi olur....
  3. Arkadaslar RAPLE ilgili bi kac sorum war . lütfen bi bakınArkadaslar RAPLE ilgili bi kac sorum war . lütfen bi bakın

    Arkadaslar ben rap yapmak için bi mikrafon ve bir kulaklık aldım . programım war bilgisayarda . Sorum şu . Benim eLimde SBC MD 110 Philips marka bi dinamk mikrafon ve Panasonic Dj 100 marka bi kulaklık war. Sizce bu aletlerle düzgün bi kayıt gercekleştirilebilirmi ? ve rap yapmak için benm bilgisayarım artı bi ses kartı almaya gerek warmı ? lütfen yardımcı olun. Şimdiden tesekkürler.
  4. PREAMPLER VE SES KARTIYLA ilgili önemli bir sorum olucak - YARDIM!PREAMPLER VE SES KARTIYLA ilgili önemli bir sorum olucak - YARDIM!

    Merhaba arkadaşlar.şuan benim M-audio nova .phonic am 120 +48V phantom lu mxerım ve creative 5.1 sound blaster ses kartım var..şu ara elime bir para geçiyo ve size bu parayla napıcağımı sorucam işin aslı..FastTrack Pro Usb ses kartı ve rode nt1a mic alıcam.mxer aynı kalıcak şimdi sorum şudur ki o zman hem ses kartında ses kartından ses açmama olanak olucak hem mixerın phantomu var ben buna birde preamp alırsam çok mu dipsesleri alır.?..Yoksa tam...
  5. *** Cubase ile ilgili bir sorum olacak****** Cubase ile ilgili bir sorum olacak***

    merhaba dostlar.. bende cubase sx var ...altyapı üstüne şarkı okuduğuımda cubsedeki effekler beni tatmin etmiyor..delay eko gibi eklentileri nerden bulabilirim?
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi