YAMAHA PSR A-1000 TR'YE SES VE RİTİM NASIL YÜKLENİR?

Yamaha Klavyeler içinde YAMAHA PSR A-1000 TR'YE SES VE RİTİM NASIL YÜKLENİR? konusu, Yamaha PSR A-1000 TR'YE SES VE RİTİM NASIL YÜKLENİR..? BİLGİLER İÇİN DR.SALİME ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM... Arkadaşlar... öncelikle yamahanın dosyalarının açıklamalarını yazayım... *.reg doyası : Registration blömümndeki 8 adet tuşa gerekli ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 6 sonuçtan 1 ile 6 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: YAMAHA PSR A-1000 TR'YE SES VE RİTİM NASIL YÜKLENİR?


  1. #1
    Blues_3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blues_3000 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart YAMAHA PSR A-1000 TR'YE SES VE RİTİM NASIL YÜKLENİR?

    Sponsorlu Bağlantılar


    Yamaha PSR A-1000 TR'YE SES VE RİTİM NASIL YÜKLENİR..?

    BİLGİLER İÇİN DR.SALİME ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...

    Arkadaşlar...

    öncelikle yamahanın dosyalarının açıklamalarını yazayım...

    *.reg doyası : Registration blömümndeki 8 adet tuşa gerekli sesleri yükler. Bu sesler main ve layer olarak birleştirlmiş ve effectkleri ayarlanmış sesleridr.
    Bu dosyayı orgunuza yüklemek için ana menüden registration memory bölmüne girip next ile floppy içinden seçtiğiniz datayı copy deyip prev tuşu ile usera gelip pasteleyerek kaydebilirsiniz.

    *.vce dosyası : Sağ paneldeki user kategorisindeki seslerin olduğu bölümdür. Seçtiğiniz bir sesi Sond Creator bölümünden şekillenidererek (effecti parlaklığı dsp değerleri vs..) savelediğinizde ses panelinin user bölümüne atılır. Bu sesler orgun üzerindeki tek sesin editlenerek kaydedilmiş halidir.

    Bu dosyayı orgunuza yüklemek için ana menüden user voice yada sağ panelden user tuşua basarak, ses bölmüne girip next ile floppy içinden seçtiğiniz datayı copy deyip prev tuşu ile usera gelip pasteleyerek kaydebilirsiniz.

    *.sty dosyası : Klavyedeki kullanıcı tarafından yapılmış ritim dosyasıdır..

    Bu dosyayı orgunuza yüklemek için ana menüden style yada sol panelden user tuşuna basarak, ritim bölmüne girip next ile floppy içinden seçtiğiniz datayı copy deyip prev tuşu ile usera gelip pasteleyerek kaydebilirsiniz.

    *.scl dosyası : klavyemizde bulunan Hazır Koma ayarlarının bulunduğu dosyadır. Daha önceden ayarlanmış koma setimizi oluşturup kaydettğimizde hedef birimimize *.scl dosyası olarak kaydedilir.

    Bu dosyayı orgunuza yüklemek için ana menüden Scale bölmüne girip next ile floppy içinden seçtiğiniz datayı copy deyip prev tuşu ile usera gelip pasteleyerek kaydebilirsiniz.


    ALINTI:Not : A1000imizin hafızası ancak 8ritim 2 reg 10vce dosyası saklayabilecek kadar küçüktür. Tavsiyem datalarınızı diskette tutup tüm dosyalarınızı disketten çalıştırmaktır.

    Ben 3 yıl bu aleti kullandım ve orgumun hafızası bomboştu. Bir disket yapıp herşeyi disket üzerniden kullanmak en mantıklısı...

    NOT: BU BİLGİLER DR.SALİME AİTTİR...

  2. #2
    mehmet aktaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mehmet aktaş isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: YAMAHA PSR A-1000 TR'YE SES VE RİTİM NASIL YÜKLENİR?

    ben 2. el a1000 psr aldım üzerinde bulunan ritm ve ses lerle idare ediyordum ama yen iritm ve ses yüklemek istiyorum . fakat sizin tarifinizden bir çok şeyi çözemedim şöyle anlatsanı z acaba ritm ve ses disketini orga tak ondan sora menü ye bas açık açık yazsanız mesela reg .vce.sty scl.dosyalarını bir türlü bulamadım registratron memory bulamadım prev tuşunu bulamadım yeğenim daha açık bir şekilde anlatırsanız şekilli olararak çok sevinirim. kusura bakma yaşım 59 biraz geç algılıyorum ama ne yapayım hastalık işte bu org sevdası işte. teşkkürler doktor salim bey ..

  3. #3
    emreyusuf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    emreyusuf isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: YAMAHA PSR A-1000 TR'YE SES VE RİTİM NASIL YÜKLENİR?

    bence görüntülü anlatılsa daha kolay olurdu

  4. #4
    malkocc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    malkocc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: YAMAHA PSR A-1000 TR'YE SES VE RİTİM NASIL YÜKLENİR?

    prev tuşunu bulmama yardımcı olurmusunuz

  5. #5
    prens__1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    prens__1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: YAMAHA PSR A-1000 TR'YE SES VE RİTİM NASIL YÜKLENİR?

    prew tuşu ekranın üstündeki iki adet ileri geri tuşu var sag taraftaki tuş prew yani ileri tuşudur...

  6. #6

    Standart Cevap: YAMAHA PSR A-1000 TR'YE SES VE RİTİM NASIL YÜKLENİR?

    Arkadaşlar bende PSR2000 model var nasıl ritim veya midi yüklenir gogle den sitesini bulamıyorum


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

yamaha a1000 ritim nasıl yüklenir, yamaha psr a1000 ritimleri, yamaha a1000 ritim indir, yamaha a1000 ritim yükleme, yamaha abin org ritim nasıl yüklenir, yamaha psr a1000 sesleri, yamaha a1000 ritimleri, psr ritimler yamaha, yamaha psr a1000 ritim yükleme, yamaha a1000 set yükleme, yamaha psr a1000 ses, psr a1000 de nasi ritimler var, yamaha a1000 ritim yukleme, yamaha psr a1000 ritm, yamaha a1000 set nasıl yüklenir
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. YAMAHA A-1000 SES - RİTİMYAMAHA A-1000 SES - RİTİM

    KENDİM ÖZEL HAZIRLADIGIM A-1000 SES RİTİMLER ARKADAŞLAR BUYRUN .
  2. Yamaha A 1000 ve A 1000 TR arasındaki fark nedir?Yamaha A 1000 ve A 1000 TR arasındaki fark nedir?

    Merhaba Arkadaşlar, belki daha önce sorulmuştur ama affınıza sığınarak sormak istiyorum. Yamaha A 1000 ve A 1000 TR arasındaki fark nedir? Çipli olup olmaması neyi değiştirir? A 1000 TR ler orjinal çiplimi yoksa bu çip hepsine sonradanmı takılıyor? A 1000 ne çip taktırmak kaça mal oluyor? Birde A 1000'mi yoksa Caiso AT-5'mi? A 1000'nin ikinci eliyle AT-5'in sıfırı yaklaşık aynı fiyat, profesyonel ve işi bilenler olarak hangisini önerirsiniz?...
  3. KORG İS40 a RTİM NASIL YÜKLENİR YARDIMKORG İS40 a RTİM NASIL YÜKLENİR YARDIM

    Selam Aleykum Arkadaslar nasip olursa KORG İS40 Alıyorum fakat rtim nasıl yuklenir bilmiyorum ayrıca komik bı soru olcak ama bilmedigim dügmelere basarsam org kitlenir yada bozulabilir mi biraz bilgi istiyorum org hakkında yardımcı olurmusunuz sımdıden herkesten ALLAH razı olsun saygılar...
  4. YAMAHA A 300 TR YE RİTİM SES VE MİDİ YÜKLEME NASIL OLUYORYAMAHA A 300 TR YE RİTİM SES VE MİDİ YÜKLEME NASIL OLUYOR

    ARKADAŞLAR KABLOM VAR YAMAHA PROGRAMDA VAR FAKAT ORGU BAGLIYORUM PROGRAMI AÇIYORUM ORGU GORMU YO KABLOYU TERS BAGLIYORUM GENE GORMU YO ACABA ORGTAN BI AYARMI YAPMAK GEREK BI TARIF EDERSENIZ ÇOK SEVİNİRİM İYİ GÜNLER
  5. is 35 e RİTİM NASIL YÜKLENİR..ACİLis 35 e RİTİM NASIL YÜKLENİR..ACİL

    ARKADAŞLAR İS35 ALDIM DÜĞÜNE GİDECEM AMA RİTM YÜKLEYİ BİLMİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ... RİTİM NASIL YÜKLENİR ??????? ELİNDE RİTİMOLAN VARMI?
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi