Yamaha PSR-OR 700

Yamaha Klavyeler içinde Yamaha PSR-OR 700 konusu, Sevgili Arkadaşlar ; Yamaha PSR-OR 700 Keyboard TR (Çipli) olarak 03 Aralk P.tesi günü satışa sunulacaktır. Saygılarımla...

Sponsorlu Bağlantılar

Toplam 3 sayfadan 1. sayfa 123 SonuncuSonuncu
Bu sayfada toplam 25 sonuçtan 1 ile 10 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Yamaha PSR-OR 700


  1. #1
    majormuzik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    majormuzik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    nota Yamaha PSR-OR 700

    Sponsorlu Bağlantılar


    Sevgili Arkadaşlar ;

    Yamaha PSR-OR 700 Keyboard TR (Çipli) olarak 03 Aralk P.tesi günü satışa sunulacaktır.

    Saygılarımla

  2. #2
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Her şeyde biraz sen varsın..

    Standart Cevap: Yamaha PSR-OR 700

    Bilgi için teşekkürler.

  3. #3

    Standart Cevap: Yamaha PSR-OR 700

    merhaba bugun Yamaha PSR-OR 700 bundan aldım
    ama tr cıps dedıgınız olay nedır acaba ? ben arabistandan aldim
    bu arada ben org calmayi bilmiyorum ogrenmek icin bunu aldim.

    turkcem zayif kusura bakmayin. saygilar.

  4. #4
    arno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arno isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Yamaha PSR-OR 700

    slm ben bursadan arno bende çok uzun zamandır org calmayı öğrenmek istiyorum bunun için hangi org uygundur ve nerden başlamalıyım.bilgi verirseniz sevinirim

  5. #5
    berkçik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    berkçik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: Yamaha PSR-OR 700

    bilgilendirme için tşk ler saolun

  6. #6
    majormuzik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    majormuzik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Yamaha PSR-OR 700

    Yamaha firması, Türk ve Arap Dünya’sına yeni oryantal klavyesi olan Psr Or-700’ü beğenilerimize sunmuştur.
    Or-700; 96 nota polifoni, 10 MegaVoice Ses, 146’sı Oryantal 314 ritim, 360 ses ve 22 Drum Setten oluşmaktadır. Batı sesleri oryantal olmayan Psr S-700 modelinden alınmıştır, bu sayede A1000 modelinde şikayet edilen batı seslerin zayıflığı Or700 de giderilmiştir.
    MegaVoice Ses Nedir?
    Megavoice; sesin ana kaynağı ile birlikte ölü notaların, sert vurguların ve perde kaydırmalarının teker teker sample edilip kaydedilmesidir. Bu özellik seçtiğiniz enstrumanı daha gerçekçi kılar.
    Or-700 ve USB Arabirimi :
    Teknolojinin bize sunulan nimetlerinden biride USB (Universal ****** Bus), Türkçe karşılığı ise Evrensel Seri Yol’dur. Türkçede kavramsal bir karşılığı olmayan USB, bilgisayara fare, klavye, lamba, CD yazıcı, flash bellek, çay ısıtıcısı, diş fırçası, traş makinesi gibi yan ürünleri takmayı sağlayan bağlantı teknolojisi olarak açıklanabilir.
    Yamaha da son ürettiği ürünlerini, USB desteği ile biz kullanıcılara sunmuştur.
    Or-700’de usb flash belleği kullandığımızda, cihazımız bu üniteyi kendinden bir hafıza birimi olarak görüp tüm işlemlerimizi saniyesinde gerçekleştirmemize olanak sağlamaktadır. Orgumuza taktığımız flash bellek üzerinde sayısız ritim, registration memory, multi pad, ses dosyaları, koma setleri saklamanın yanında, kullandığımız ritimler üzerinde edit imkanı sağlamaktadır. Bunun yanında cihazımızın hafızası ne kadar olursa olsun kullanmak istediğimiz ritmi Usb belleğimizden direkt okutabiliriz. Bu sayede hafıza problemimizde ortadan kalkmaktadır.
    One Touch Setting (OTS) Link :
    OTS Linkte, kullanılan ritimlerde hangi sesler tercih ediliyorsa, o sesleri teker teker varyasyonlara atayarak canlı performanslarımızda büyük bi kolaylık sağlamak amaçlanmıştır. OTS link sesleri her ritme 4 adet atanır ve varyasyondan varyasyona geçerken buna bağlı olarak atadığımız seslerde program dahilinde değişir.

    Multi Pad Özelliği :
    Yamaha, profesyonel klavyelerinde Multi Pad özelliğini geleneksel hale getirmiştir. Bu padler; loop, akor, ses efekti, perküsyon ve drumları cihazımızın klavye ve ritim box’undan harici kullanmamıza ve bunun haricinde senkronize çalışmamıza da olanak sağlar.
    Örneğin 2/4 lük bir ritim kalıbımıza padlere kaydedilmiş darbuka süslemeli looplarımızı bindirebiliriz.
    Registration Bank :
    Registration Banklar klavyemizde; right1 (upper1), right2 (upper2), left (lower), koma set, Style (ritimler). Dsp, Harmony echo, şarkı ve transpose seçeneklerini ayarlayıp kaydettiğimiz 8 adetten oluşan, hızlı erişim tuşlarıdır. Programlanan bir Registration Bank’ın herhangi bir tuşuna bastığımızda yukarıda saydığım elementler, ayarlanmış program dahlinde önümüze saniyesinde gelir. Canlı performansımız sırasında hiçbir teferruat ile uğraşmamıza gerek kalmadan, hızlı bir şekilde istediğimiz ayarlarla çalışmamızı sağlar.
    Music Finder :
    -music finder ozelliği ile cok farklı tarzlarda kararlarda şarkılar calacagınız zaman ugraşmanız gerekmiyor.
    şarkınızın ismini temposunu ritmini sesini ayarlayın kaydedin.
    kullanacağınız zaman geri çagırın ve her şey hazır buyrun çalın.
    ayrıca search yaparak veya fovorilere ekleyerek kolay ulaşım sağlayabilirsiniz. (şenlikçi)
    OR-700 DATA FORMATLARI
    Or-700 çalışma esnasında, üzerinde düzenlemesini yaptığımız tüm ayarları bir veri olarak üzerinde saklar. Bu verileride silinmelere karşı korumak için saklama (yedek alma) olanağı sağlanmıştır. Klavyemizde yaptığımız işlemlerin (ritim ses multi pad koma vs… yedeğini aldığımızda karşımıza çıkacak olan dataları (dosyaları) inceleyelim.
    *.rgt dosyası : Registration bölümündeki 8 adet tuşa gerekli sesleri yükler. Bu sesler right1 ve right2 olarak birleştirilmiş ve efektleri ayarlanmış sesleridr.
    Bu dosyayı orgunuza yüklemek için ana menüden registration memory bölümüne girip Tab > ile Usb0 içinden seçtiğiniz datayı Copy deyip Tab < ile User’a gelip Paste’leyerek kaydedebilirsiniz.
    *.vce dosyası : Sağ paneldeki user kategorisindeki seslerin olduğu bölümdür. Seçtiğiniz bir sesi Voice Set bölümünden şekillendirerek (efekti parlaklığı dsp değerleri vs..) Save’lediğinizde ses panelinin User bölümüne atılır. Bu sesler orgun üzerindeki tek sesin editlenerek kaydedilmiş halidir.
    Bu dosyayı orgunuza yüklemek için ana menüden Right1, Right2, Left yada sağ panelden user tuşuna basarak, ses bölümüne girip Tab > ile Usb0 içinden seçtiğiniz datayı Copy deyip Tab < ile User’a gelip Paste’leyerek kaydedebilirsiniz.
    *.sty dosyası : Klavyedeki kullanıcı tarafından yapılmış ritim dosyasıdır..
    Bu dosyayı orgunuza yüklemek için ana menüden Style yada sol panelden User tuşuna basarak, ritim bölümüne girip Tab> ile Usb0 içinden seçtiğiniz datayı copy deyip Tab< ile User’a gelip Paste’leyerek kaydedebilirsiniz.
    *.scl dosyası : Klavyemizde bulunan hazır koma ayarlarının bulunduğu dosyadır. Daha önceden ayarlanmış koma setimizi oluşturup kaydettiğimizde hedef birimimize *.scl dosyası olarak kaydedilir.

    *.mfd dosyası : Klavyemizde bulunan Music Finder verilerinin bulunduğu dosyadır. Daha önceden hazırlanmış Music Finder Verileri hedef birimimize *.mfd dosyası olarak kaydedilir.
    *.mid dosyası : Klavyemizde hazırladığımız şarkıların temel formatıdır. Yapılan şarkı çalışmalarını saklamak istediğimizde hedef birimimize *.mid şeklinde kaydedilir.
    OR-700 NEDİR? RAKİPLERİ KİMLERDİR?
    Or-700 orta halli kullanıcılar için üretilmiş ve üzerinde harici olarak sample okutulup yazılamayan, vocoder özelliği bulunmayan, dahili olarak harddisk, mp3 board vs… aksesuarları desteklemeyen bir klavyedir.
    Or700’ü kategori olarak bir sınıfa sokmaya çalıştığımızda sınıfında rakip tanımayacak, eşisiz sound farkı, mükemmel malzeme kalitesi, kolay kullanılabilir, ucuz ve kendine has özelliklere sahip bir klavyedir. Herşeyden önemlisi o bir YAMAHA’dır. Yamaha’nın teknolojisi, kalitesi ve Dünya’daki saygınlığı hiçbir şekilde tartışılamaz.
    OR-700 Türk Modifikasyonu (Çipler) :
    Or-700 ün oryantal ses ve ritimlerini şuanki haliyle ele alacak olursak, A1000’in bir kopyası. Aradaki farklar ise; ses kalitesi, polifoni zenginliği, batı soundların güçlülüğü ve yeni nesil olmasından dolayı getirdiği çeşitli özelliklerin başta gelenleri.
    DTL’nin kurucularından olan Sayın Can Başar, A1000 deki başarılı modifikasyon çalışmasından sonra Or-700 içinde bir çalışma başlattı ve bu çalışmayı muazzam bie şekilde bitirdi.
    Yapılan çalışmada ;
    1) Emo’nun Tyros2 için hazırladığı setteki perküsyon örneklemeleri yeni bir diziliş yapılarak aynen sample edilmiş ve iranian mix, khalaigi mix kitleri slinip yerine, yeni 2 adet (Turkish kit, Turkish mix kit) olarak drum kit oluşturuldu.
    2) Cihazın hafızası 2 kat artırıldı.
    3) Or700’ün hem Oryantal (fabrikasyon) hemde Türkçe (modifikasyon) olarak ayrı ayrı kullanılabilmesi sağlandı.
    4) Yeni Türk enstrumanları sample edildi.
    5) İçerisine Mehmet Doğdu, Emo ve Beytu’nun hazırladığı 116 ritim yüklendi. (ALINTIDIR.)
    fariz.75 bunu beğendi.

  7. #7
    berkçik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    berkçik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: Yamaha PSR-OR 700

    teşekkürler açıklama için

    arkadaşlar size ve kesenize hangisi uygunsa onunla başlarsınız tabiki arno salam bi klavye alırsan daha iyi olur or700 çıkıyor a 1000 var yamaha bence sana daha uygun dur

  8. #8
    arno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arno isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Yamaha PSR-OR 700

    teşekkürler bende en kısa zamanda kısmetse başlayacağım.

  9. #9

    Standart Cevap: Yamaha PSR-OR 700

    slm arkadaşlar ben siteye yeni katıldım a çok müzik bilgim var. bende bir tane psr or 700 aldım. müzik sınavlarına hazırlık için içindeki türk esnturmanlarını geliştirmek istiyorum gerçeye daha yakın sesler arıyorum acaba bu istediklerime bu site aracılığıyla ulaşabilme imkanım varmı ???? lütfen yardımcı olurmusunuz??

  10. #10
    ketronyusuf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ketronyusuf isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Yamaha PSR-OR 700

    tesekkurler


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

yamaha psr or 700 özellikleri, yamaha or 700 özellikleri, yamaha psr or700 set, yamahapsr or700 one toucuh ses kopyalama, yamaha or 700 bilgisayar bağlantı kablosu, yamaha or700 özellikleri, or 700 ün özellikleri, psr or 700 arap resimleri, yamaha psr or700, yamaha psr a1000 tr özellikleri, yamaha or 700 ritim ses keyfi müzik, yamaha or 700 set yükleme nasıl yapılır, psr 38 şzellikleri, yamaha psr or700 özellikleri, yamaha psr a1000 usb üzerinden set yükleme
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. acıl satılık yamaha dd65 yamaha mw12 emu 0404 usb ymaha djx2bacıl satılık yamaha dd65 yamaha mw12 emu 0404 usb ymaha djx2b

    Acil yamaha dd65 yamaha djx2b yamaha mw12 emu 0404 - Toplu Satış sahibinden.com&#039;da - 114250880 yamaha dd65 çok temiz hiç bir problem yok ve fiyat 200 euryamaha mw12 çok temiz ve problem yok fiyat 300 eurSize/Weight Dimensions Width 322mm (12-3/4") Height 108mm (4-1/4")
  2. Yamaha YTR 1335 ve Yamaha Silent Brass SurdinYamaha YTR 1335 ve Yamaha Silent Brass Surdin

    Neredeyse hic kullanilmamis Yamaha YTR 1335 trompet ve Yamaya Silent Brass Surdin. Buyuk hevesle almistim ama is yogunlugundan hic ilgilenemedim. Evden disari cikmadi, cok az uflendi. Temizlik ve yaglama islemlerini duzenli yaptim. Fotograflarda gorulecegi uzere cizik yok temiz Picasa Web Albums - Jester o.cobanoglu@gmail.com adresinden bana donebilirsiniz tesekkurler
  3. Satılık Yamaha NS 10M Monitör + Yamaha A100 AmfiSatılık Yamaha NS 10M Monitör + Yamaha A100 Amfi

    SATILDI! Satılık çok temiz herşeyi ile orjinal yamaha NS 10M ve yamaha A100 amfi. İlgilenen Arkadaşlara resimlerini gönderebilirim. Son Fiyat : 1600 TL İletişim : 05*****
  4. Yamaha Psr A300TR -- -- Yamaha Psr E223 Hangisi BeylerYamaha Psr A300TR -- -- Yamaha Psr E223 Hangisi Beyler

    Merhaba Arkadaşlar, Org almaya karar verdim ve ikisi arasında kaldım arkadaşlar sizce hangisini almalıyım hangisi daha pro bi cihaz.Geliştiğimde eski gelmeyecek arasında hangisi ? Önerilerinizi bekliyorm..
  5. satılık yamaha mm6 ....yamaha a1000 ile takas  olur  çipli  çipsiz  farketmez....satılık yamaha mm6 ....yamaha a1000 ile takas olur çipli çipsiz farketmez....

    CİHAZ ÇOK TEMİZ DURUMDA ZATEN FAZLA KULLANILMADI SATMA SEBEBİM ÇALDIĞIMIZ MÜZİK TARZINI DEĞİŞTİRMİŞ OLMAM..KOZMETİK OLARAK UFAK TEFEK İNCE ÇİZİKLER DIŞINA HİÇ BİR KUSURU BULUNMAMAKTA...FONKSİYONEL OLARAK EN UFAK Bİ SORUNU YOKTUR...YANINDA TAŞIMA ÇANTASI,USB BAĞLANTI KABLOSU VE ADAPTÖRÜ VERİLECEKTİR...CİHAZI SAKARYA İSTANBUL VE TEKİRDAĞDA ELDEN TESLİM EDEBİLİRİM...TEKİRDAĞDA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİYİM ÇOĞU ZAMAN TEKİRDAĞDA BULUNMAKTAYIM... TAKAS...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi