YENİ Albüm YENİ Şarkı 2009 İzzet Yıldızhan (ERZURUM YAYLASIYAM) Güle güle kullanın.


Alıntı:
Cevap: YENİ 2009 Öykü&Berk (YALAN DÜNYA) Güle güle kullanın.
MASK05
;110841]ya arkadaş hem sarkıyı verıyorum dıye foruma koymuşsun hemde şifrelemişsın hiç koyma daha iyi ya..millete eziyet ediyosun

[/COLOR]

Yeni Üye "MASK05" Arkadaşım Benim üyelere eziyet ettiğimi söylüyorsun, kimseye eziyet ettiğim yok, sen bunu eziyet olarak algılıyorsan o senin sorunun beni ilgilendirmiyor. Artık altyapılara şifre koyuyorsam bunun nedeni senin gibi düşünen insanlar yüzündendir. Gönderdiğim altyapıları indiren arkadaşlarım, senin söylediğinin aksine bu durumdan gayet memnunlar. Sen ve senin gibi düşünen arkadaşlar haliyle mennun olmayabilir, bu beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor. Birkere konuşma uslubun hiç hoş değil. Emek verip hazırladıkları şarkıları siteye koyan arkadaşlara bir teşekkür bile etmeden altyapılarını indirmek güzel oluyor da, hoşuna gidiyor da, Şifre koyuncamı hoşuna gitmedi? Siteye önce emek vererek kendi yaptığın bir altyapıyı koyda bu işler nasıl oluyormuş gör bakalım. Ne demek istediğimi anlarsın o zaman.
Arkadaşım kimseyi zorlamıyorum altyapılarımı indirin diye. Bundan sonra benim uygulamam bu. Senin gibi eziyet çektiğini düşünen arkadaşlar da varsa benim gönderdiğim şarkıları hiç indirmesinler, mesajda atmasınlar. Bu güne kadar siteye koyduğum 190 Adet yeni altyapıyı sen ve senin gibi düşünen arkdaşların indirip kullandığı aklıma geldikçe inan bana keşke diğerlerinide şifreleseydim diye düşünüyorum.
Arkadaşımın mesajından sonra aklıma şu fıkra geldi (Üşengeç mi üşengeç bir adamın evinde yangın çıkmış, her tarafı alevler sarmış fakat adam yerinden bile kıpırdamıyormuş. Komşuları gelmiş adama seslenmişler, evin yanıyor sen niye hala elinde sigara içerde oturuyorsun diye. Adamın cevabı; yangın biraz daha büyüsün yanıma kadar gelsinde sigaramı yakıcam demiş) Söyliyeceklerim bundan ibaret.

Şifre: 39752