4Shared.com ' dan dinlediğini geri sayım sayacını beklemeden indir!

Yerli MD Altyapılar içinde 4Shared.com ' dan dinlediğini geri sayım sayacını beklemeden indir! konusu, Arkadaşlar ön izlemesi olan 4shared.com ' dan indirmek istediğiniz alt yapı lar için firefox indirip kurun. kurulu olanlar ise firefox tarayıcısında linki açsın. Sonra ctrl + u ile sayfanın kaynağına ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: 4Shared.com ' dan dinlediğini geri sayım sayacını beklemeden indir!


  1. #1
    bosvaktim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bosvaktim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart 4Shared.com ' dan dinlediğini geri sayım sayacını beklemeden indir!

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaşlar ön izlemesi olan 4shared.com ' dan indirmek istediğiniz alt yapılar için

    firefox indirip kurun. kurulu olanlar ise firefox tarayıcısında linki açsın. Sonra ctrl + u ile sayfanın kaynağına bakın. sonra ctrl + f ile arama kutusunu açıp içerisine preview.mp3 yazın ve arayın. sonra karşınıza "http://dc177.4shared.com/img/230161042/25e6a3d/dlink__2Fdownload_2Fptg931JA_3Ftsid_3D20110120-113959-718ec92c/preview.mp3 " böyle bir bağlantı çıkacak kopylalayıp yeni sekme açıp yapıştırıp adrese gidin. en üst menüde "araçlar" a girin açılır menüden sayfa bilgisini seçin sonra yine üstte " genel, ortam, izinler, güvenlik " menü linklerini göreceksiniz. O menüden " ORTAM " ı seçin. Adres kutucuğunun içinde " http://dc177.4shared.com/img/230161042/25e6a3d/dlink__2Fdownload_2Fptg931JA_3Ftsid_3D20110120-113959-718ec92c/preview.mp3" linkini göreceksiniz. onu seçip farklı kaydet dediğiniz zaman bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. Böylelikle dinlediğinizi veya izlediğinizi bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Tüm .mp3 .flv .swf .avi .mp4 tüm formatları bu yolla geri sayımı beklemeden indirebilirsiniz.

    Karışık gibi görünsede aslında çok basit. Belki işine yarayan olur diye paylaşayım dedim. Benim yıllardır kullandığım bir yöntemimdir.

  2. #2
    bosvaktim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bosvaktim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart zippyshare.com ' dan ön izlemesi olan alt yapıları geri sayım beklemeden indir.

    zippyshare.com ' dan ön izlemesi olan alt yapıları geri sayım beklemeden indimek için.

    Bunun içinde yine firefox tarayıcımızı açıyoruz.

    Örnek indirmek istediğimiz link : Zippyshare.com - HAZIN GELIYOR 1.mp3

    Sayfayı açtıktan sonra ctrl + u ile kaynağına bakıyoruz.

    Kaynak açılınca Ctrl + F ile'de arama kutusunu açıyoruz.

    Sonra arama kutusuna .swf yazıp aratıyoruz.

    Aramayı bulduğumuzda sayfayı biraz sağ tarafa doğru kaydırıyoruz file = içerisinde http://www13.zippyshare.com/download...e%3D1295546255 böyle bir link görüyoruz. Bu linki kopyalıyoruz ama yeni sekmeye yapıştırırsak sayfayı bulamaz çünki URLENCODER ile şifrelenmişdir.

    Şimdi yeni bir sekme açıp URL Decoder/Encoder sitesine giriyoruz. kopyaladığımız http://www13.zippyshare.com/download...e%3D1295546255 linki büyük kutunun içine yapıştırıp Decode butonuna tıklıyoruz ve bize şifreleri düzeltip linki tekrar veriyor. Şifreleri çözülmüş linkimizi alıp yeni sekmeye yapıştırıp git dediğimizde bize alt yapımızı dosya olarak kaydetmemizi söyleyen bir uyarı çıkıyor. Bilgisayarımıza kaydediyoruz.

    Kaydettiğimiz dosyayı Gom Player ile açıp dinleyebiliriz. Eğer bilgisayarınızda Gom Player yoksa Buradan indirebilirsiniz.

    Takıldığınız bir şey olursa sorun izah edeyim.

  3. #3
    bosvaktim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bosvaktim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: 4Shared.com ' dan dinlediğini geri sayım sayacını beklemeden indir!

    Arkadaşlar olay tefarruatlı gibi görünsede aslında çok basit. Bu yöntemde aynı anda istediğimiz kadar alt yapı indirebilirsiniz. Ayrıca gereksiz yere bi kaç dosya indirdikten sonra 15 dk. yarım saat veya 1 saat kadar beklememiş olursunuz. Bu yöntemleri ben devamlı kullanıyorum.

    NOT : Ön izlemesi olmayan dosyaları indiremezsiniz. Bu yöntemle sadece dinlediğiniz dosyaları indirebilirsiniz.

  4. #4
    passato1973 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    passato1973 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: 4Shared.com ' dan dinlediğini geri sayım sayacını beklemeden indir!

    Dostum selamlar,

    Sanıyorum yaptığın bu süper paylaşımı forumdaşlarımız farkedemedi.Mesajını attığın gün görmüş ama, vaktim olmadığı için aklımın bir kenarına not etmiştim.Bugün o fırsatı buldum.Açık konuşayım başlarken kafamda soru işaretleri ( acaba hacker mı? virüs mü girecek gb. ) vardı.
    Ben 4shared,hotfile ve rapidshare sitelerinde premium üyeliğe sahibim.Başka arkadaşlara yardımcı olmak ve beklemeden dosya indirmelerine senin aracılığınla vesile olmak isterim.
    Anlattığın her iki dosya şeklini ( 4shared ve zippyshare ) uyguladım.Sonuç gerçekten göz kamaştırıcı.Tek eksiklik dosyaları adıyla kaydetmemesi.Artık onu da kimse sorun etmez.

    Yapmış olduğun bu harika paylaşım için sana yürekten teşekkür ederim.Eğer diğer dosya sunucuları ile ilgili de tüyoların olursa çok sevinirim.Gerçi ben bir şeyler denemeye başladım.Bakalım çözebilecekmiyim.
    Bu arada bu paylaşımı resimli anlatan bir mesajı gün içerisinde atacağım sevgili arkadaşlar.

  5. #5
    bosvaktim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bosvaktim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: 4Shared.com ' dan dinlediğini geri sayım sayacını beklemeden indir!

    Eyvallah usta işine yaradıysa sevindim. Öncelikle bu yazdığım olayı hiç bir yerden alıntı yapmadığımı belirteyim.

    Bende bir müzisyenim, kısa ve uzun sap bağlama çalıyorum. Yaklaşık 20 senedir. Hobilerim arasında web tasarım ve yazılım vardı eskiden. Php dilini az çok biliyorum. Bunun gibi bilinmeyen bir çok yöntemle zamanında bir çok içeriği (dosya, oyun, mp3, gif, javascript, css kodları, html şablonları vs. vs.) sömürdüğüm olmuştu

    Kaynak kodları bize sitenin göründüğünden daha çok yol gösterir. Aslında direk yol gösterir ama biraz bilgi sahibi olmak lazım. Bu olayın resimli anlatımını müsayit bir zamanımda yaparım.

    İyi günler dilerim.

    Not : Faydalı bilgiler paylaşıldığı zaman değer alır.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

4sharedcom müzik indirme, 4shared beklemeden indirme, 4sharedcom müzik indir, 4shared beklemeden indir, 4sharedcom müzik, hulksharecom download music, beklemeden dosya indirme keyfi, zippyshare den beklemeksizin indirme, geri sayım mp3 share, 4sharedcom indirme linkleri, dinlediğini indir, 4sharedcom müzik indirme linkleri, beklemeden indir
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Feist için geri sayım başladıFeist için geri sayım başladı

    2012 turnesi kapsamında Avrupa'daki festivallerde fırtına gibi esen, indie folk müziğin en önemli isimlerinden, besteci ve gitarist Feist, Türkiye'deki ilk konserini 25 Ağustos'ta Maçka'daki Küçükçiftlik Park'ta verecek. Devamı...
  2. Altın Portakal için geri sayımAltın Portakal için geri sayım

    Antalya Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından organize edilen 46'ncı Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, 10-17 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Devamı...
  3. Eurovision için geri sayım başladıEurovision için geri sayım başladı

    Sırbistan'ın ev sahipliği yaptığı yarışma için ilk yarı final bugün yapılıyor. Bu yıl Türkiye'yi temsil edecek olan 'Mor ve Ötesi'yse 22 Mayıs'taki ikinci yarı finalde sahne alacak. Yarışmanın finali de 24 Mayıs'ta... Devamı...
  4. Gencer'in vasiyeti için geri sayımGencer'in vasiyeti için geri sayım

    Sanat yaşamı boyunca "La Diva Turca" olarak da anılan dünyaca ünlü soprano Leyla Gencer'in külleri, 16 Mayıs'ta, vasiyeti üzerine İstanbul Boğazı'na savrulacak. Devamı...
  5. Firefox'ta geri sayım.Firefox'ta geri sayım.

    İşte yeni Firefox'un özellikleri... Devami...
Konu Puanlaması 5 üzerinden 5,00 | Toplam : 1 kişi