EMEGE SAYGILI KiSiLERDEN USTALARDAN YARDIM iSTIYORUM.

Yerli MD Altyapılar içinde EMEGE SAYGILI KiSiLERDEN USTALARDAN YARDIM iSTIYORUM. konusu, SeVgili Form Modaröterleri Ve üyeleri Bir Kac istekte Bulumustum. Ama Gördümki Yapilan istekten Daha Önemli bir Konu Var. insanlarin Vermis oldugu zaman Ve emek Cok Kolayca Harcanabiliyor, Ve Sirf Bu ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: EMEGE SAYGILI KiSiLERDEN USTALARDAN YARDIM iSTIYORUM.


  1. #1
    B@SK@N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    B@SK@N isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart EMEGE SAYGILI KiSiLERDEN USTALARDAN YARDIM iSTIYORUM.

    Sponsorlu Bağlantılar


    SeVgili Form Modaröterleri Ve üyeleri Bir Kac istekte Bulumustum.
    Ama Gördümki Yapilan istekten Daha Önemli bir Konu Var.
    insanlarin Vermis oldugu zaman Ve emek Cok Kolayca Harcanabiliyor,
    Ve Sirf Bu Yüzden biz hatasiz Üyelerin Bir Kac kendini bilmez Kisi Yüzünden Sirf Bu KONUDAN dolayi isteklerine cvp verilmemesi Cok KÖTÜ Bir durum olsa Gerek.
    LÜTFEN FORM YÖNETICILERINDEN RICA Ediyorum Emegini Esirgemeyen Üstadlarimiz ve Arkadaslarim Adina.
    EMEK HIRSIZLIGI YAPANLARA DUR Diyin.
    En azindan Kendilerine Ait Olmayan Parcalari,Md, Ve Altyapilari Paylasirken ALINTIDIR die Not düsmek Cok Zor Olmasa gerek.
    Eger Duyarli Ve EMege Saygi veren Kisilersek bunu ANLAMALIYIZ.
    SAYGILAR.. Berlinden Sedat Cetinkaya

  2. #2
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Her şeyde biraz sen varsın..

    Standart Cevap: EMEGE SAYGILI KiSiLERDEN USTALARDAN YARDIM iSTIYORUM.

    Bu konu hakkında devamlı yazılıp çiziliyor. Herkes kendi açısında bakıyor olaya. Biz kimseye alıntı yaptığınız dosyanın altına alıntıdır notu düşemezsiniz demiyoruz. Aksine alıntıdır yazılması doğrusu olacaktır.

    Daha önce bu konu çok konuşuldu ve çok konu üzerinde tartışıldı. Lütfen artık bırakın kim neyi paylaşmak istiyorsa paylaşsın, paylaşmak istemeyende paylaşmasın. Site yönetimi olarak kimseyi paylaşıma zorlamıyoruz. Burası sosyal bir topluluk ve her üye istediği şekilde erişim sağlayabiliyor.
    Burada herkesin paylaştığı dosyanın takibini yapamayız, dosya içeriğinde kimin emeği var bilemeyiz. Siz gelip burada bir konu açıyorsunuz, sonra başka yerden aldığınız altyapıyı paylaşıyorsunuz, altına alıntıdır yazmıyorsunuz. Sonra dosyanın sahibi geliyor. Bu benim diyor. Kusura bakmayın ama bizlerde insanız, müneccim değiliz.

    Bu konu hakkında her zaman susmayı yeğliyorum ancak bundan sonra bu konu hakkında açılacak her konuyu dikkatle takip edecek ve derhal bulunduğu kategoriden sileceğim. Öneri sunmak yerine herkes "Ali veli paylaşıyordu, küsmüşler siteye. Yöneticiler bi' bakıverin, geri gelsinlerde dosya paylaşsınlar" mantığıyla devam ediyor. Ne yapmamızı istiyorsunuz?
    Adamın bilgisayarına girip dosyalarını mı çekelim? Yada kulağından tutup illa burada dosya mı paylaştıralım?

    Sözlerim kırıcı olabilir, kimse de üzerine alınmasın. Yazım şahsa karışık değil, tüm üyelerimizin bu konu hakkında artık bilinçlenmesini rica ediyorum. Bizlerde bir aile geçindiriyoruz, işe gidip geliyoruz, yiyiyoruz, içiyoruz. Yapmayın arkadaşlar. Burada bir kaç gün dosya paylaşıpta sonra ben paylaşmıyorum diyen hiçbir üyeyi bana savunmayın.

    Kişi dosya yüklüyor, diğer üyeler gelip indiriyor ve teşekkür etmiyor. Buna bizim açımızdan bakın. Ne yapalım? Zorla teşekkür mü ettirelim? Buradaki her üye en azından neyin ne olduğunu idrak edebilecek yaş ve seviyede. Teşekkür etmeyebilir, kişisel tercihidir. Bir dosya paylaşırken lütfen bunları göz önünde bulundurun. Eğer ki bu anlattıklarım mantığınıza ters geliyorsa paylaşmayın.

    Site yönetimi olarak burada herkese eşit hak ve hukuk uygulanıyor. Küfür eden bir üye sınırsız uzaklaştırılıyor, hata yapan her üye uyarılıyor. Forum kurallarına uyan her üye sınırsızca faydalanıyor ve bunların karşılığında kimse kimseden bir şey istemiyor. Yönetim olarak bizde bi ücret talep etmiyoruz. Bu sitenin 1 aylık giderinin lüx bir semtte kiralık bir daire parası olduğunu unutmayın. Bizler yönetim olarak her şeye göğüs geriyorsak, sorumluluklarımızı biliyorsak, yeri geldiğinde cebimizden bu sitenin devamlılığı için para koyuyorsak, emeğimize bizlerde saygı duyulmasını istiyoruz. Bu tarz açılan konuları da artık bizlere birer saygısızlık olarak görüyoruz.

    "EMEK HIRSIZLIGI YAPANLARA DUR" diyorsunuz. Nasıl olacak bir fikriniz var mı? İnternet ortamında bir dosya bir döküman paylaşıyorsanız bunu zaten göze almışsınız demektir. KEYFİ MÜZİK çakması onlarca site var. Bizim sitemizin dosyalarını birebir kopya ediyorlar. Hatta kategori isimleri ve açıklamalarına kadar hatta ve hatta site isimleri neredeyse benzer. Bu zihniyette bir insanla ne konuşmamızı bekliyorsunuz. Çalmaya, hırsızlığa alışmışsa onu bizmi topluma kazandıralım?


    Kimseye bizden yalvarmamızı beklemeyin. Bu güne kadar öyle bir girişimimiz olmadı, bundan sonra da olmayacak. Lütfen Md Altyapılar kategorisine de bu tarz konular açmayın, diğer konuları etkilemeyin. Sitemizin öneri ve şikayetler için bir kategorisi bulunmakta.

    Tüm üyelerimize saygılar sunuyoruz.

  3. #3
    dimtis24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dimtis24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Müzik Müdavimi

    Standart Cevap: EMEGE SAYGILI KiSiLERDEN USTALARDAN YARDIM iSTIYORUM.

    Kardeşlerimizin her iki tarafı da kendince haklılar elbette.Örnek olarak ben alt yapı yapmayı çok istiyorum ama klavyem zayıf özelliklerde pop ve slowlarda ama altına şu arkadaştan alınmıştır diyede yazmak aklımın ucundan geçmedi ama kendi yaptıklarıma kendimin derim.Diğer arkadaşların emeklerine de benim demek elbette çok yakışıksız olur.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

ustalardan alt yapı müziği, kisilersek
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Home Studio kurmak istiyorum yardim edermisiniz!Home Studio kurmak istiyorum yardim edermisiniz!

    Merhaba arkadaslar foruma yeni katildim size bir sorum olucakti home studio kurmak istiyorum amacim (remix,electro,house tipi sarki yapma yani DJ isleri icin) bana bi yardim edermisiniz ilk once laptop kulaniyorum win7 bana midi klavye lazim M-audio oxygen 61 cok beyendim bunu alsam isimi gorurmu ve 1 tane orta segment ne cok pahali ne cok ucuz yani kaliteli bir microfon lazim ama bulamadim oneri bekliyorum ve bunlarin haricinde baska ne...
  2. Klarnet çalan dostlardan yardim istiyorum?Klarnet çalan dostlardan yardim istiyorum?

    Uzerinde calistigim bir acapella icin klarnet kaydi istiyorum. Bana yardimci olacak var mi? Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. USTALARDAN YARDIMUSTALARDAN YARDIM

    Herkese selamlar.Ben amatörce klavye çalıyorum.Yeni yeni ögreniyorum.Yakın zamanda A1000 aldım.Ama fonksiyonlarını anlayamadım.Öncelikle şunları ögrenmek istiyorum. 1-Koma ayarı nasıl yapılıyor.Tarif ederseniz sevinirim. 2-Pitch bend sadece komalı tuşlara vuruluncamı hareket ettiriliyor. 3-Hafızaya aldıgım ses ve ritimleri org kapatılınca kaybetmemem için ne yapmalıyım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  4. Temiz 2.el a1000 Tr almak istiyorum YARDIM ????Temiz 2.el a1000 Tr almak istiyorum YARDIM ????

    Temiz 2.el a1000 Tr almak istiyorum ne kadar Türk Ritmi vardır?Kaç türk enstrman vardr?? Sesler nasıll midi okurmu? Pc den ritim atulırmı bilgilendirin lütfen bni ?
  5. Birlestirme konusunda yardim istiyorum!!!Birlestirme konusunda yardim istiyorum!!!

    Elimde acoustica mixcraft 4 adli bir program var.Ses kaydimla altyapi müzigini birlestirmek istiyorum. Nasil yapildigini anlatabilir misiniz. Resimli olursa cok daha makbule gecer :o tesekkürler
Konu Puanlaması 5 üzerinden 5,00 | Toplam : 1 kişi