Merhaba yeni üye oldum seviyeli bir forum,tebrik ederim. Sorunlarıma geçiyorum

Arkadaşlar elimde;

Mikrofon ayaklığı

Mikrofon süngeri

Kulaklık

Mevcut.
Studıo project B1 ve M-adıuo Nova Mikrofon arasında kaldım.Aralarında 20-30 lira fiyat farkı var.Benim gönlümden Studıo Project B1 geçiyor.Nova yı bir abim tavsiye etti,ama genede danışmak istedim,Alacağım mikrofon gerçekten sağlam birşey olmalı.Yardımlarınızı bu şekilde yaparsanız daha yararlı olur.

İkinci sıkıntım, mixer , daha doğrusu ses kartı. Cebimde 400 lira param var
ve mikrofona 250 lira para vereceğime göre mixer seçimimi Behringer 802 mixer 'den yana yapmak zorundayım.
Şimdi asıl konu Ses kartını yaklaşık 3-4 ay boyunca Creative 5.1 'den yana kullanıcam.Daha sonra m-Audıo nun kaliteli ses kartlarına geçiceğim.Araştırdım Creative 5.1 in ses kartının mixer e bağlanmak için girişi yokmuş.Bir ses sistemciden streo girişi açtırıp mixer i 3-4 ay creative 5.1 ses kartına bağlamak zorundayım.Bunuda ilk defa duydum,sizler ses kartına streo giriş açtıran duydunuz mu bilmem.gene güvendiğim bir abim fikir verdi,bizzat kendi öyle kullanmış.
Okuduklarıma göre + 48 .. güç gereksinimi falan gerekir diyolar mikrofonlar için seçtiğim mikrofonların böyle bir gereksinime ihtiyaçları var mı ? ( umarım yoktur,bıçak kemiğe dayandı )

Soruları özetlersek ,

1- Verdiğim 2 mikrofon seçeneğinden hangisini önerirsiniz ?
2-Ev ortamında kayıt alacağım için mixer sanırım doğru seçim ?
3-| 3-4 ay boyunca bahsettiğim şekilde creative 5.1 ses kartı kullanıcam,daha önce yaptıran oldu mu bilmek isterim ? ( Maddi sıkıntıdan dolayı bahsettiğim sürede parayı denkleştirip daha kaliteli bir ses kartına geçiceğim )

Sorunlarım bunlar,bir kaç ayrıntı daha vereyim.

Kayıtları odamda alıcam.Herhangi bir yalıtım yok ( yerler halıflex bir yararı olur mu bilmem )
Odamda bilgisayarım var,fanı sessiz ama ben genede kasayı oda dışına çıkarmayı düşünüyorum.Dip gürültüsünü düşürmüş olurum sanırım.

Arkadaşlar çok uzun oldu ama bir türlü aydınlanamadım.Öğrenciyim ve para kolay birikmiyor.Bu paraya yapacağım ve bana uygun en doğru seçimleri yapmaya çalıştım,yanlışlarımı ve doğrularımı kafamı karıştırmadan söylerseniz çok mutlu olurum.
İyi günler

Not : Konu yanlış yerdeyse özür dilerim , gerekli yere taşınırsa sevinirim.