IKEY Audio m808 v2

- iKey Ses M808 V2 Stüdyo Monitör 100 söndürür 8 "woofer ve tweeter + bi amped gücü 25 watt (peak) sahiptir ve tam vermek için 45Hz ve 20KHz arasında frekans tepkisi, doğru sağlar . karışımları için ses iKey Ses M808 V2 Stüdyo Monitör Özellikleri: -100W + güç 25W Bi-amplifiye -8'' kırmızı dokuma cam aramid fiber kompozit woofer -1'' yumuşak kubbeli tweeter üstün bağlanabilirlik için -XLR/TRS/RCA konektörler seçenekleri azaltılmış bozulma için-Oluklu noktası yuvarlak kenarları ile çekici tasarım -Manyetik korumalı -Ses Kontrolü -HF Kontrolü -Güç göstergesi -Boyutlar (G x Y x D): 10 "x 14.75" x 12 " -Boyutlar (G x Y x D): 254 x 375 x 305 mm iKey Ses MV2 Serisi Aktif Stüdyo Monitör yepyeni bir performans seviyesi için uygun fiyatlı bir monitör almak. M-Serisi orijinal tüm dinamikleri gibi inanılmaz ses kalitesi ve performansı, tüm (ön-ateş bass portu, yumuşak kubbeli tweeter, cam aramid kompozit woofer) tüm hala orada, ama MV2 Serisi özelliği rafine dile getiren ve yeni Hatta daha iyi bir izleme doğruluğu. sağlar şık bir görünüm , sınıf için tasarlanan ve güç ve hassasiyet için inşa MV2 Serisi Aktif Stüdyo kolayca yönlü izler arayan profesyonel stüdyolar için mükemmel bir frekans berrak ve geniş, üretmek izler. Çok kanallı küçük mix ortamları kaynaktan ses kurulumları Surround, bu monitörler tam aralık izleme mükemmel kombinasyonu vererek, doğruluk, sonik netlik ve şeffaflık gerçek bir profesyonel düzeyde sağlamak.

Yamaha HS80M

- Tip : 2 yollu aktif hoparlör
Crossover Frekansı : 2 kHz
Overall Frekans : 42Hz 20 kHz ( -10 dB )
8 manyetik korumalı cone düşük frekans sürücüsü
1 manyetik korumalı dome yüksek frekans sürücüsü
MDF Kasa
120 watt dinamik güç ( düşük frekans : 75 W 4 Ω yüksek frekans : 45 W 8 Ω )
-10 dBu/10 kΩ giriş sensivitesi
XLR Bağlantılar
11.3 kg ağırlık

Bugün müzik markette "ikey audio m808 v2" dinledim 1640 tl, tizleri pek hoşuma gitmedi, fakat bass seslerini çok süper veriyor, şarkının içindeki bass gitar sanki yanındaymış gibi çalıyor, o yönden de çok güzel.
Fakat Yamaha hs80m uzun süredir aklımda olan bir monitör, çok araştırdım forum sitelerinde, genellikle olumlu yorumlar gelmiş, videolarda görüyorum prodüktörlerin neredeyse hepsi "NS 10" kullanıyorlar bildiğiniz gibi.
Yamaha hs80m onun bir küçüğü olduğu için kafama çok yattı, tizleri gerçekten iyi verdiğine inanıyorum, basstan çok tiz ağırlıklı, seslerin olduğu gibi çıkmasını istiyorum, pek bass sürücüsünede güvenmiyorum, kafam karıştı o yüzden

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM