Mikrofon kablosuyla condanser mikrofon kablosu arasında fark var mı?

Bilgisayar ve Müzik içinde Mikrofon kablosuyla condanser mikrofon kablosu arasında fark var mı? konusu, fark varmı sadece jaklarmı önemli...arkadaşlar öncelikle s.a.sorum şu dinamik Mikrofon kablosuyla condanser Mikrofon kablosu arasında fark varmı sadece jaklarmı önemli?...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Mikrofon kablosuyla condanser mikrofon kablosu arasında fark var mı?


  1. #1

    Standart Mikrofon kablosuyla condanser mikrofon kablosu arasında fark var mı?

    Sponsorlu Bağlantılar


    fark varmı sadece jaklarmı önemli...arkadaşlar öncelikle s.a.sorum şu dinamik Mikrofon kablosuyla condanser Mikrofon kablosu arasında fark varmı sadece jaklarmı önemli?

  2. #2

    Standart Cevap: Mikrofon kablosuyla condanser mikrofon kablosu arasında fark var mı?

    cevap veren neden yok?

  3. #3
    TaLoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    TaLoS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: Mikrofon kablosuyla condanser mikrofon kablosu arasında fark var mı?

    Yok arkadaşım hiçbir fark yok. İkisi de aynı, dediğin gibi ses kartın ya da işte mixer veya preamp neye gireceksen mikrofonu, uygun girişlere sahip bir kablo yeterli.

    Ama sadece girişler değil mikrofonu bağladığın kaynak da önemli. Yani eğer kondenser Mikrofon kullanacaksan, mikrofonu çalıştırabilmen için bağladığın ekipmanda phantom power olması lazım.

    Ayrıca kullandığın kablo ne kadar ucuz ve kalitesiz olursa, hani şu "dipses" diye tabir edilen problem var ya, onu daha çok yaşaman olası.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

mikrofon girisleri arasındaki fark, mikrofon kablosu yok, bilgisayar mikrofonu ile mikrofonun arasındaki farklar, konderser mikrofon kablosu, mikrofonun kablosu önemli mi, fantom mikrofon kablosun bağlantısı, mıkrofon kablosu, piyano mikrofonu dinamik mikrofon arasındaki özellikler, mikrofon ve mıxer arasındakı kablo, mikrofon kablosunun farkı ne, kablo üzerinde mikrofon kablosu
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Mikrofon Kablosu ses Kalitesini Etkilermi acillll yardımmmMikrofon Kablosu ses Kalitesini Etkilermi acillll yardımmm

    arkdşlr dinamik behringer mkrofon aldım onada ktü bi mikrfnun kablosunu taktım kablo sesin klitesini etkiliyrsa yeni kablo alcam etkiliyomu???
  2. Shockmount Satıyorum Mikrofon Kablosu Yanında HediyeShockmount Satıyorum Mikrofon Kablosu Yanında Hediye

    Değeri 80 lira olan ve bulunamayan shock mount'u 50 liraya veriyorum shock mount'u alana 30 liralık estello başlık kullanılan profesyonel mikrofon kablosunu yanında hediye olarak veriyorum... iletişim... 05064292434
  3. Acil Satılık Esi Maya 44 + Mikrofon Standı + Pop Filter + Mic KablosuAcil Satılık Esi Maya 44 + Mikrofon Standı + Pop Filter + Mic Kablosu

    Toplam Fiyatı 180 Liradır. Sadece ses Kartını 120 Pazarlıksız Sadece Diğer Ekipmanları 60 Lira Pazarlıksız Hepsini Almak isterseniz Pazarlık yapabiliriz. Ulaşım adresleri: emreyildiz_@msn.com , 0534 519 84 10 , Emre Yıldız (EMREYlLDlZ) Twitter'da , Emre Yıldız | Facebook Lütfen Mail Atınız. Resimleri Koymaya Zamanım olmadığı için Koyamadım Üzgünüm.
  4. Presonus Audıobox usb + behringer c1 + xlr mikrofon kablosu ! Yok böyle fiyat !Presonus Audıobox usb + behringer c1 + xlr mikrofon kablosu ! Yok böyle fiyat !

    Presonus Audıobox usb ( tek fiyat ) 250 Behringer C 1 mikrofon ( tek fiyat ) 125 XLR mikrofon kablosu ( tek fiyat ) 25 Hepsi toptan alınırsa 400 olan fiyat 350 olacaktır. ( Ürünlerin fotoğraflarını ekleme şansım ne yazık ki yok , ürünler bende çok kısa süredir kullanımda,hepsini sıfır aldım . Ancak daha iyi ekipmanlar için komple satıyorum. İlgilenenler burdan mesaj atabilirler. ) Pazarlık payı yoktur.
  5. M-audio nova condanser mikrofon 150 TLM-audio nova condanser mikrofon 150 TL

    Mikrofon kablosuyla beraber gönderilecektir. Alıcı arkadaşlar pesimist69@hotmail.com ya da 0545 789 83 84 nolu numaradan bana ulaşabilirler.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi