Windows 7'de Cubase SX 3.1 Çalıştıran varmı??

Cubase & Nuendo içinde Windows 7'de Cubase SX 3.1 Çalıştıran varmı?? konusu, Arkadaşlar derdim çok büyük. 1 şarkım var ve Cubase SX 3.1'de yaptım hypersonic 2'den piyano yazılmış,üzerine klarnet çalınmış ve söylenmiş bir proje.Fakat geçenlerde xp'de sorun çıkınca windows 7'yi denedim ve ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Windows 7'de Cubase SX 3.1 Çalıştıran varmı??


  1. #1
    hejazz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hejazz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Windows 7'de Cubase SX 3.1 Çalıştıran varmı??

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaşlar derdim çok büyük.

    1 şarkım var ve Cubase SX 3.1'de yaptım hypersonic 2'den piyano yazılmış,üzerine klarnet çalınmış ve söylenmiş bir proje.Fakat geçenlerde xp'de sorun çıkınca windows 7'yi denedim ve çok beğendiğim için bu işletim sistemini kullanıyorum fakat H2O Syncrosoft Licence MALESEF ÇALIŞMIYOR
    Tabi bu yüzden ne Cubase nede Hypersonic'te çalışmıyor.

    Acaba Windows 7'de çalıştırmanın yolunu bilen yada Syncrosoftun güncellemesi varmıdır bilen yada Ne biliym birşey denememi önerebilecek arkadaşım varmıdır????

    (Yanlız bir şarkı ve Mix'i yapılacak bu yüzden piyano ve klarnetleri açmam gerek)

  2. #2
    NoyaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    NoyaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: Windows 7'de Cubase SX 3.1 Çalıştıran varmı??

    Cubase 5i kur onda çalıştırmayı dene.Bölümde light versyon adı altında olanı indir kur .Çalışır ve beyenirsen presetli ve pluginli halini indirirsin.sx3'ü çalıştırman zor.

  3. #3
    hejazz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hejazz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Windows 7'de Cubase SX 3.1 Çalıştıran varmı??

    Dostum aslında Cubase 5'i aynen senin dediğin gibi yaptım indirdim ve çalıştırdı.Yani ses dosyalarını açabildim fakat Hypersonicte yazdığım piyanoyu hypersoniği açamadığımdan editleyemiyorum ve Klarnet edit'inde kullandığım Double Delay yok.
    Acaba Cubase SX 3 teki double delayi bulma şansım varmı???

  4. #4
    NoyaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    NoyaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: Windows 7'de Cubase SX 3.1 Çalıştıran varmı??

    Cubase 5 in kendi delayını dene.Yada vst,fx bölümüne bi bak.Beşin içindeki delay'da gayet başarılı.sx3 de hypersonic ğin kanalını bir köşeye wave olarak alsaydın en azından plugin olmasada wave olarak audio kanal olarak çalışabilirdin.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

cubase sx3 7 de çalışmıyor, cubase 7 indir, cubase 3 sx windows 7 indir, cubase indir windows 7, cubase sx 31, cubase windows 7 64 bit indir, waves 5 h2o win7, cubase sx 30 windows 7, windows 7 cubase sx3 yükleyemiyorum, cubase sx win7 de çalışıyormu, cubase x3 indir 32 bit win7, cubase windows 7 yükleme, cubase windows 7 32 bit download, cubase windows 7 32bit indir, sx31indir
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. CuBase 5 - Windows 7 - Midi Klavye - CuBase Gecikme SorunuCuBase 5 - Windows 7 - Midi Klavye - CuBase Gecikme Sorunu

    Merhaba, Bu işlere yeni başlamış biri olarak size basit gelebilecek ama benim bir haftadır çözemediğim sorunlar hakkında size danışmak istiyorum. Bir ses kartı satın aldım, M-Audio Fast Track, bir midi Klavye icon logicon8 air 88 tuşlu. Mikrofon vs. de tabi..Windows 7 64 bit Home Edition işletim sistemim var. 3 GB Ram, i5 işlemcisi var. ASUS notebook. M-Audio Fast Track ses kartının 64 bit driver'ini (Service Pack 1) kurdum. Task Bar'da...
  2. Windows 7 ve CubaseWindows 7 ve Cubase

    Selam arkadaslar. Windows 7 hakkinda bilgisi olan varmi cubase in calisacagina dahil. Bu Hafta icinde elime Windows 7 Ultimate gececek önden bir sorayim dedim. Konu hakkinda bilgisi olan varsa lütfen paylassin. W7 elimde olunca bende deneyimlerden sonra sizleri haberdar edecegim.
  3. Windows 7 64 Bit Cubase YüklenmiyorWindows 7 64 Bit Cubase Yüklenmiyor

    Merhaba arkadaşlar. Cubase'nin hangi versiyonunu yüklemeye çalıştıysam setupa tıklayınca ekran gelip öyle takılı kalıyor program windows 7 64 biti desteklemiyor mu yapabilceğim birşey var mı ?
  4. Cubase sx3  windows 7 / 32 bitte çalışırmı?Cubase sx3 windows 7 / 32 bitte çalışırmı?

    Arkadaşlar win7 / 64 bit sistemim var sx3 kullanamıyorum. 32 bite çevirsem cubase sx3 kullanabilirmiyim.Kullananlar varsa bir yardım etsin lütfen.Pc yi aldım alalı bu sorunlarla savaşıyorum.Kafayı yedim artık.
  5. Cubase SX 3 Windows Vista 64-BitCubase SX 3 Windows Vista 64-Bit

    Arkadaşlar aranan kan bulunmuştur. Tüm vista 64-bit kullanan Cubase'cilere duyurulur. Torrent olarak indirebilirsiniz. Boyutu 137 MB'dır. Güncel sürümü üretici sitesi:
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi