cubase için gerekenler ?

Cubase & Nuendo içinde cubase için gerekenler ? konusu, arkadaşlar aranıza yeni katıldım ilk kez foruma soru olarak katılımcı oluyorum uzun süredirde siteden olumlu şekilde faydalandım.gelelim soruma. notebook kullanarak cubase destekli midi klavyemle müzik yapmak istiyorum.notebook özellikleri 1gb ram ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: cubase için gerekenler ?


  1. #1
    qwertyum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    qwertyum isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart cubase için gerekenler ?

    Sponsorlu Bağlantılar


    arkadaşlar aranıza yeni katıldım ilk kez foruma soru olarak katılımcı oluyorum uzun süredirde siteden olumlu şekilde faydalandım.gelelim soruma.
    notebook kullanarak cubase destekli midi klavyemle müzik yapmak istiyorum.notebook özellikleri 1gb ram 256 ekran kartı curoduo işlemci.birde masaüstü bilgisayarım var p4 3.0 512 ram 256 ekran kartı sizce notebooklamı başlamlıyım yoksa masaüstü bilgisayarımı upgrade yaparak onumu kullanmalıyım.
    M-AUDIO AudioPhile 24/96 USB ses kartı düşünüyorum midi klavyem var bana kendi çapımda stüdyo kurmak için gerekli olan ekipman eksiklerimi öğrenmek istiyorum sağlıklı işler yapmak için eksiklerim nelerdir şimdiden katılan arkadaşlara teşekkür ederim saygılar..

  2. #2
    slnc2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    slnc2000 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: cubase için gerekenler ?

    Notebook'ta kullandığın işletim sistemi Vista ise o 1gb bellek sana yetmez, eğer XP ise bir yere kadar rahat kullanabilirsin. Her iki seçenektede ram eklemeni tavsiye ederim. Gelelim ses kartına CUBASE'de ses kartı o kadar önemlidir ki bu noktada yapacağın seçim seni programdan soğutabilir veya daha çok kaynaşmanı sağlayabilir. M-AUDIO Audiophile işini görür tabii burada esas önemli olan senin CUBASE'de neler yapmak istediğindir.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    Beste yapmak kolaydır. Esas zor olan o besteye ruh verebilmektir.

  3. #3
    slnc2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    slnc2000 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: cubase için gerekenler ?

    Pardon yazının gerisini unutmuşum. Elbette masaüstü bilgisayar derim. + ne için stürduo kuracaksın. burda olay çok farklı yerlere gidebilir çünki.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    Beste yapmak kolaydır. Esas zor olan o besteye ruh verebilmektir.

  4. #4
    ronny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ronny isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: cubase için gerekenler ?

    pardon ya cubase için creative sb eax 24 bit 5+1 yeterli olurmu ??


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

cubase ile müzik yapma, cubase ile müzik yapmak, cubase için gerekenler, cubase için dizüstü olurmu, cubase ile müzik yapmak için neler lazım, müzik yapmak için cubase, müzik yapmak için gerekenler, cubase daha fazla remden faydalanma, cubase işletim sistemi için gerekli olan ram, cubase beste yapmak, cubase için en iyi laptop, cubase kullanımı için laptop, cubase için uygun özellikler, laptop cubase için ses kartı 2012, cubase kullanmak için gerekenler
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Rap yapmak için gerekenler YardımRap yapmak için gerekenler Yardım

    HErkese selem arkadaslar . Bu konuyu acma sebebım rap yapmak ıstıyorum fakat bazı konularda eksık bılgım var.En ucuz olacak sekılde ufak bı stdyo gıbı bısey kurmak ıstıyorum.Neler almam gerekıyor kayıt ıcın yardımcı olurmusunuz.?Kayıt ıcın hangı mıklerı onerırsınız?(Bılgısayara dırek baglanan mık olursa daha ıyı olur) Mıxer sartmı? ses kartımın kaclık olması ıyı olur? program olarak ne tavsıye edersınız ?:m26::f48:
  2. Vokal kaydı için gerekenler...Vokal kaydı için gerekenler...

    Arkadaşlar... Vokal kaydı alıcaktım o yüzden behringer b1 mikrofon ve itrack solo ses kartı almıştım fakat 3 hafta oldu gelmedi.. ürünü iptal ettirdim.. Sizlerden yardım istedim daha once c1 ve xenyx 502 mixer aldım dip ses den behringerden uzak durmaya karar verdim param gitti pişman oldu behringere ve mixere... o yüzden ses kartı ve kaliteli condenser mikrofon almak istiyorum.. bütçem 650-700 tl saygılar...
  3. Ses kalitesi yükseltmek için yapılması gerekenler nelerdir?Ses kalitesi yükseltmek için yapılması gerekenler nelerdir?

    öncelikle herkese merhabalar. Ekipmanlarımı yeni kurdum. Bir kaç kayıt aldım, dinledikten sonra ses kalitesinde problem olduğunu farkettim. Mixer'de ayarlanması gereken fonksiyonları bu konuda bilgi sahibi olan bir arkadasıma ayarlatmıstım.Ama bu sorun hala devam etmekte, Benimle aynı ekipmanlara ( c1 mic, behringer xenyx802 mixer, creative 5.1 ses kartı ) sahip diğer arkadasların kayıtlarının kalitesinde kayıt alamıyorum. Kullandığım program...
  4. Saz Alırken Dikkat Edilmesi GerekenlerSaz Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

    SAZ ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR? * Bağlama alırken öncelikle alacağınız çalgıyı genel olarak inceleyiniz. Genel görünüm açısından, sizin beğenebileceğiniz dokuya sahip ağaçlardan yapılmış olan çalgıyı seçiniz. * Çalgı burgularının çatlak, budaklı,ve çapaklı olmamasına dikkat ediniz. * Sap budaklı ve eğri olmamalıdır. Sap üzerine bağlanmış perdelerin bağlantı yerlerini kontrol ediniz. Elinizi sap üzerinde hareket ettirdiğinizde elinizin...
  5. BEN TÜRK'ÜM DİYENİN BİLMESİ GEREKENLERBEN TÜRK'ÜM DİYENİN BİLMESİ GEREKENLER

    TURKEY PRESENTATION Vatanımız ve tarihimiz hakkında gerekli bilgiler. güzel bir video hazırlamışlar umarım faydalı olur.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi