Değerli arkadaşlar bu gün burda bir proje başlatıyorum ve sizlerinde yardımlarını bekliyorum. elinde 5-10 bin tl lik orgları olan arkadaşlar şu süper kaliteli seslere sahip olan arkadaşlar sizlere sesleniyorum. ve sizlerin yardımlarını bekliyorum. hangi ses olursa olsun keman , bağlama, ud , ....fark etmez.
sizlerden tek ricam hoşunuza giden kaliteli sesleri mp 3 formatında kaydetmeniz örneğin. akustik bağlama diyelim keyfi çalıyorsunuz orgunuzla seside çok güzel bunu kayıt programını açacaksınız oraya sırasıyla en kalından tize doğru her notaya 3 er saniye basarak geçeceksiniz .klavyenizde toplam 61 tuş olsa hepsinin tutacağı 183 sn oda yaklaşık olarak 3 dk felan yapıyor hadi 2 dk da normal ayarlara gitse toplam 5 dakikanızı alacak bir şey ..

evet değerli arkadaşlar sizlerden ricam bu ses dosyalarını mp3 formatında buraya ekleyin mp 3 uzunluğu 3 dakika 5 dakika farketmez siz yeterki ekleyin sesleri birer birer basarak 3 er saniye arayla en kaından en tize doğru ...

sizin eklemiş olduğunuz bu sesleri ben de kesip fl studio da kullanılacak hale getirmeye çalışacağım. dwp dosyası olarak.. ve sizlerde olan kaliteli sesleri ellinde bizim gibi pek fazla imkanı olmayan bütün arkadaşlar elde edip faydalanmış olacak sizlerin sayesinde..

bu projeye destek olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim. k.i.b ALLAH'a emanet olun. İnşallah ALLAH'ın izniyle bu projeyi çok iyi bir şekilde başaracağız...