fl studio11

FL Studio içinde fl studio11 konusu, Arkadaşlar kolay gelsin simdi ben fl studio 11 kullanıyorum 2 3 yıldır yeni yeni kursa gittim 3 saat ders aldım bigroom ve edm yüzde 90 bigroom müzik ile ugrasıyorum değişik ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: fl studio11


  1. #1
    bansko16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bansko16 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart fl studio11

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaşlar kolay gelsin simdi ben fl studio 11 kullanıyorum 2 3 yıldır yeni yeni kursa gittim 3 saat ders aldım bigroom ve edm yüzde 90 bigroom müzik ile ugrasıyorum değişik pluginler indirdim fabfilter zar zor kurduk *****ledim yaptım kursa gittigim hocadan ögrendim programı işte her ders gittigimde programları gösterecek ben fl studio cdsini yükledim ders aldıgım yere hoca baska program kullanıyordu hoca orda drop kick kullanımı ögretti önceden de ögretmişti de flashbelleğe attım ama sıkıntı su simdi ben buraya evdeki pcde actıgımda şu hatayı veriyor:hem ingilizce hem de türkçe yazacagım:
    Some data file required by this Project could not be located.WWKİCK A01
    Would you like to have the content library find that missing file,which may come from an olden version of the program?
    Note:you will have to reopen this project once all data has been found.
    Arkadaşlar türkçe anlamı şu:
    Bu proje tarafından gerekli bazı veri dosyası bulunamadı.Content library'nin programın eski bir versiyonundan gelebilecek eksik dosyayı bulmasını ister misiniz?Not: tüm veriler bulunduğunda bu projeyi yeniden açmanız gerekecektir.
    Diğer bir hata bu en başta çıkan hata ardından yukarda yazdıgım çıkıyor: the AS-PulseEq plugin could not be found.This is not a serious error,the project will continue loading normally and the plugin will be ignored.You will not be notified about further missing instances of this plugin in this project.
    Türkçe anlamı:AS-PulseEq eklentisi bulunamadı.Bu ciddi bir hata değil,proje normal yüklenmeye devam edecek ve eklenti göz ardı edilecektir.Bu projede bu eklentinin eksik örnekleri hakkında bilgilendirilmeyecektir.
    Arkadaşlar yardımcı olabilecek varsa hem buraya hem de mesaj kutusundan atabilir mi buradan göremeyebilirim yeni üyeyim karışık siteyi çözemedim sorun nedir? hocanın bilgisayarında yapıyorum kaydediyorum flasha atıyorum evde kendi bilgisayarımda acçmayı denedigimde yukarıdaki hatalar yazıyor? Şimdiden yorum yazanlar eyww

    - - - Güncellendi - - -

    **** olan yerde cra ck yazıyor arkadaşlar çıkmamış

  2. #2
    onur1974 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    onur1974 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: fl studio11

    ayni sorun bende de var pc e format attikdan sonra ritimler acilmiyor hata veriyor sen bula bildinmi bir cozumunu?


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

fl studio11
Müzisyen ilanları
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi