Abiler üstadlar n'olur Allah rızası için yardım edin, bu pa 80 de daha yeniyim..

Pa80 orgumu daha yeni aldım.aldığım adam ekranın altındaki f1,f2,f3 we f4 tuşlarına kısayol tuşlarına ses nasıl eklenir göstermişti.Bende vahde ritimine elektro yaylılar kaval falan ekleyeyim dedim.

Tap tempo restart tuşuna basmadan ekranda kartın içindeki seslerin yada rtimlerin olduğu bir anda write disk in use tuşuna bastım.menü de style1 i seçtim en alttaki satırın bir üstünde ve onun üstünde aynı seçtiğim sesin adı yazıyordu. Sonra enter dedim, ekranda wait yazdı. 2dk kadar bekledim.orgu aldığım adam aynı işlemi yanıma yaptığında 10 saniye sürmemişti. Bende korktum orga zarar veririm falan diye.ekranda wait yazısı yazarken sesleri ritimleri falan açmaya çalıştım.hiçbiri açılmadı, ben iyice korktum daha 2 gün oluyor bir şey olacak orga diye..hemen orgu kapattım. 10 saniye kadar bekledim ve hemen tekrar açtım. Kart içindeyken orgu açtım. Org açılınca o vahde ritimini açmak istedim açılmadı ve ekrana;

"style select failed press exit" bu yazı geldi.o vahde ritiminin olduğu sayfadaki tüm ritimler açılıyordu, ama orgu kapatıp açınca o sayfadaki 8 rtimde de aynı hatayı verdi. Diğer sayfadaki ritimlerin ve seslerin hepsi çok şükür çalışıyor.. N'olur yardım edin ne yapacağım şimdi? Düzelir mi bu, nasıl düzeltebilirim bunu? Lütfen yardım edin Allah rızası için.