Korg Pa4x Os v3 Next Şubat Ayı Sonunda Çıkıyor

Korg Klavyeler içinde Korg Pa4x Os v3 Next Şubat Ayı Sonunda Çıkıyor konusu, Korg , Pa4x Os3.0 Next güncellemesini Şubat ayı sonunda çıkaracağını duyurdu. Güncelleme ücretsiz olacak. Bu güncelleme ile; Sample alanı: 1,5GB (Sıkıştırılmış hali ile 3GB) Drawbar fonksiyonu ile ilgili geliştirmeler Enstrüman ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Korg Pa4x Os v3 Next Şubat Ayı Sonunda Çıkıyor


  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Her şeyde biraz sen varsın..

    Standart Korg Pa4x Os v3 Next Şubat Ayı Sonunda Çıkıyor

    Sponsorlu Bağlantılar



    Korg, Pa4x Os3.0 Next güncellemesini Şubat ayı sonunda çıkaracağını duyurdu. Güncelleme ücretsiz olacak. Bu güncelleme ile;

    Sample alanı: 1,5GB (Sıkıştırılmış hali ile 3GB)

    Drawbar fonksiyonu ile ilgili geliştirmeler
    Enstrüman seslerindeki geliştirilmiş Legato özelliği ile daha gerçekçi ses özellikleri gibi yeni güncelleme ile kullanıcılara sunuluyor..


    Korg Pa 4 X'inizi üst seviyeye çıkarın!


    Korg, Pa4X Profesyonel Aranjörün yeni İşletim Sistemi olan Pa4X OS NEXT'i duyurmaktan mutluluk duyar.


    Pa4X OS NEXT, En iyi ödüllü aranjör için yepyeni bir yaklaşım; yenilenen, hoş, karanlık ve parıldayan bir ekrana sahip en iyi ödüllü aranjörümüz Pa4X, şimdi güzel ve çağdaş müzik materyalleri sunmak için güçlü özellikler sunan yeni teknolojik gelişmelere sahip.

    Bu basit bir güncellemeden çok daha fazla, OS NEXT bir profesyonel aranjörün yapabilecekleri konusunda çıtayı yükselttiği için sanki yeni bir Pa serisi klavye hissi veriyor.Çünkü dünyadaki müzisyenlere mümkün olan en güçlü aranjörün nasıl sunulacağını düşünmek için yeni bir yaklaşımdan bahsediyoruz.

    Her zaman sistem güncellemeleriyle harika yeni özellikler sunmaya çalışıyoruz (başka şirketler güncellemelerini farklı bir klavyede sunarken) Her zamanki gibi, Korg bu işletim sistemini tüm kullanıcıları için ücretsiz olarak sunuyor. KORG Profesyonel Aranjörler, yıllar içinde değerini artırarak büyümesini sürdürmek için tasarlanmıştır.

    Özgür yazılım güncellemeleri ile artan performansın yanı sıra, Korg aranjör klavyeleri, eski ses ve ritm datalarını okumaya devam eder. Klavyenizi yenileme zamanının geldiğini düşünüyorsanız, tüm sesleriniz, şarkılarınız ve ritmlerinizle birlikte yapın.
    KORG Profesyonel Aranjörler ile teknoloji müziğin hizmetinde! Pa4X OS NEXT Şubat 2019’un sonunda sunulacak.

    Ücretsiz Pa4X OS NEXT sistem güncellemesindeki yenilikler.

    Pa4X OS NEXT Tanıtım Videosu







    Yeni Karanlık-Işıltılı GUI (Grafiksel Kullanıcı Arayüzü)




    KORG Profesyonel Aranjörler, klavye ve Müzisyen arasındaki etkileşimi çok daha kolay ve daha doğal hale getiren dokunmatik ekrana sahip ilk firmaydı.
    O zamandan beri, dünya çapındaki Müzisyenler dokunmatik ekranın gücünü ve kullanım kolaylığını takdir etmeye başladı.

    Pa4X OS NEXT bunu daha da çekici ve kullanımı kolay hale gelen yeni bir seviyeye taşıyor. Tamamen yeni bir çalışma yöntemi öğrenmeye gerek yok, bunun yerine gelişmiş kullanıcı arayüzümüzden yararlanabilirsiniz. Pa4X OS NEXT ile, GUI öğelerinin aynı düzenlemesini sunmaya devam ediyoruz, böylece renk kontrastını kullanırken en uygun bileşenler ön plana çıkarken onları beklediğiniz yerde bulmanıza izin veriyoruz.
    Renk kodlaması her zamankinden daha belirgindir ve Pa4X OS NEXT'in renklerle dolu bir dünyasında dolaşmanıza yardımcı olur.



    Kullanıcı Samplelarının Direkt Diskten Okunması




    Kullanıcı Sample hafızası şimdi üç kat daha büyük! 1,5 GB Kullanıcı Sample'ı yükleyebilirsiniz ve hızlı compression algoritmamızı kullanarak 3 GB'a kadar yüklenebilir.



    Klavye Setlerini Kolayca Kopyalayın

    Programlamayı kolayca diğer şarkılara ve ritmlere kaydırmak için Klavye Setleri Ritmler ve SongBook Girişleri arasında kopyalayabilirsiniz.


    Geliştirilmiş mono solo enstrümanlar

    Mono Legato ve Portamento Time parametreleri, monofonik solo enstrümanların legato çalarken daha gerçekçi olması için revize edilmiştir. Notları bağlarken zamanlamayı hassas şekilde ayarlayarak ve gerdirerek, ses şimdi performans ve dinleyici için daha davetkâr hale getirecek şekilde düzgün bir şekilde çalacaktır. Bu yeni özelliği gösteren birkaç yeni ses de vardır.


    Geliştirilmiş Drawbarlar




    Drawbar organlar birçok müzik tarzı için çok önemlidir ve Drawbar sayfası, klasik organ konsolu gibi hissettirmek için revize edilmiştir. Drawbar sesi de daha iyi olacak şekilde geliştirildi!



    Birleştirilmiş kayıt arayüzü




    Kayıt düğmesine basarken, şimdiki Çalışma Modundan bağımsız olarak kaydetmek istediğinizi seçebilirsiniz. Bir MP3 dosyasına her şeyi kaydetmenin yanı sıra ritmleri, şarkıları, padleri veya şarkının Hızlı Kaydı'na veya ritmin Oluşturucu Botuna erişin: Şimdi ne kaydetmek istediğinizi hızlı ve kolay bir şekilde seçebilirsiniz.



    Geliştirilmiş Hızlı Kayıt




    Hızlı Kayıt, ritmlerimizin eşliğinde kendi şarkılarınızı yaratmanın hızlı yoludur. Bu şimdi daha basit ve mix'deki birkaç kayıt göstergesini kullanarak ana sayfayı kullanır gibi yapıyor.



    Kabloyla bağlan!

    KORG nano serisi kontrol cihazlarının tamamı - küçük klavyeleri, mix ortamlarını, vurmalı padleri bağlamak artık çok kolay! Bunları USB HOST portuna bağlayın, özel MIDI Preset'i seçin ve bir pad denetleyicisi, ikinci klavye veya sesin kumandası ile çalışmaya hazırsınız.


    Genel geliştirmeler

    Hazır üzerindeyken, aynı anda daha fazla Songbook girişi seçebilme, seçilen Klavye Setlerini kilitleme, Senkronize Başlatma/Durdurma işlevini MIDI üzerinden uzaktan kontrol etme ve elbette tüm performans sistemini düzelterek düzenleme olanağı da ekledik.


    Yeni Pa4X

    Orijinal SAS-202 den; i, iS ve iX Serilerine; son derece beğenilen Pa Serilerine kadar; KORG’ un aranjör klavyeleri yeryüzündeki yüzbinlerce müzik profesyoneli tarafından kullanılmıştır.

    Pa4X; güçlü yeni teknoloji ile bu zengin tarihi ve yenilikçi girdileri ve tüm dünyanın önde gelen performans müzisyenlerinden gelen fikirleri onurlandırır. Sonuç; rakipsiz bir sound kalitesi kobinasyonu, sezgileri güçlü kontrol ve yenilikçi özelliklerdir – tümü modern, sağlam ve şık bir alüminyum gövde içinde.









    En iyi Sound kalitesi


    Pa4X, KORG’ un gelişmiş EDS-X (Enhanced Definition Synthesis-eXpanded) sound donanımına dayanır ve çalmaya-hazır 1500*’ ün üzerinde sound ile birlikte komple gelir. Bu gerçekçi koleksiyon, klasik ve çağdaş klavyelerin, orkestranın ve orkestral enstrümanların, artı elektronik ve akustik enstrümanların - teknodan folk müziğine geniş bir buluşmasını sağlar. Buna; yeni çok-katmanlı bir stereo grand piyano ( damper ve gövde rezonansı ile), artı beğenilen KORG SV-1 Stage Piano’ dan alınan elektrik piyanolar dahildir.

    Digital drawbar organ; düğme açma/kapama sesini, fireyi, ve Rotary Hoparlör öykünmesini içermektedir. İlave olarak, Pa4X, yeni nefesli enstrümanlar, yaylılar, baslar – hatta akustik ve elektrik gitarlar ile donatılmıştır. Soundlar, tam olarak yeniden-üretilmek üzere en ince detayları sağlayan son teknoloji metotları kullanılarak özenle oluşturulmuştur.




    Gerçek zamanlı olarak ve talep üzerine, üç tahsis edilebilir switch, dört-yollu joystik – hatta bir bant şerit – ifade içinde zengin ultra-gerekçi performanslar oluşturan akustik enstrümanların ince nüanslarını ve berrak söyleyişini üretmek üzere, KORG’ un eşsiz DNC’ sine (Defined Nuance Control) olanak vermektedir.

    Bir solo ya da melodiyi tutkuyla çalınan bir saksafonun homurtusu ile hayata geçirilmesi; bir trompetin ağız kısmının değiştirilmesi; bir klarnet ya da armonikada bulunan nefes elemanları ve bir yaylı bölümün pizzicato ve arco soundlarına ekstra gerçekçilik vermek üzere karakteristikler ilave edilmesi.

    Bir ritmik parçaya nefes olan 90*’ dan fazla otantik davul kiti – Ambient davullar dahil; Volüm, pitch, EQ ve daha fazlası üzerinde total kontrol sağlayan Davul Ailesi Kolay Edit özelliği. KORG, WAV, AIFF, ve SoundFont™ formatları kullanarak, hızlıca ve kolayca ilave edilen yeni soundlar sağlayan ilave 400 MB* kullanıcı hafızası.

    Kendi sampling oturumunuzu yönetiniz ve Pa4X içinde bulunan komple sample kayıt ve edit özelliklerinin avantajını kullanınız.



    İnce, güçlü ve kullanımı kolay


    Hem Pa4X 76 hem de Pa4X 61, velositi ve aftertouch duyarlığı sağlayan doğal-yanıtlı ve yarı-ağırlıklı keybed özelliğindedir.

    Dinamik yanıt, amatörlerden profesyonel taleplere kadar, herhangi bir çalma tekniğini ve müzisyenlik seviyesini yerleştirmek üzere ayarlanabilir. Ana panel, her performansın pürüzsüz ve doğal hissedilmesi için, ergonomik olarak yerleştirilen ve yeri kolayca bulunan tüm kontrolları sağlamak üzere optimize edilmiştir.

    Büyük, parlak, çarpıcı, yeni kapasitif TouchView ekran, en zorlu ışıklandırma ortalarında bile her zamankinden çok daha kolay okunan yeniden tasarlanmış bir grafikal interface’ e ev sahipliği yapar.





    Tüm ekran, en iyi görüş açısını sağlamak için ileriye ya da geriye eğilebilir – sahnede ya da kapalı! Yalnızca kullandığınız o şarkı, Style ya da dosya için araştırma yapılır mı?

    Çok-fonksiyonlu Search özelliği aradığınızı hızlı bir şekilde bulabilmektedir! Style’ ler ve Keyboard Setleri, bir USB sürücüden direkt olarak okunabilir – dahili hafıza içine data yükleme ihtiyacı olmadan.





    Hepsi bir arada çözüm arayanlar için, isteğe bağlı PaAS Hoparlör Sistemi. Bu kolay kullanımlı ilave, ev ve prova için – ya da kişisel bir performans monitörü olarak, muhteşem sound sağlar. İki-ampli PaAS sound sistemin, Pa4X’ e direkt olarak bağlanan şık bir kabin içinde beş hoparlörü bulunur. Daha iyisi, kurmak yalnızca birkaç saniye alır; alet istemez; kablo gerekmez, ve güç kaynağı gerekli değildir.

    Style ile oluşturun



    Her bir Style, belirli bir müzik türünü üreten, tam olarak oluşturulmuş olan bir müzikal ortamdır ve Pa4X’ de 500*’ ün üzerinde Style bulunmaktadır. Geçmişten günümüze, tüm dünyadan şarkı stillerini içeren bu style’ ler ile birlikte çalabilirsiniz. Bu son derece çok yönlü Style’ ler, fazlasıyla müzikal deneyim sağlamak üzere, KORG’ un uluslararası sound ekibi tarafından oluşturuluştur.

    Yeni Style’ ler ilave edilmiştir ve birçok değer verilen Style yeni soundlarla günümüze kazandırılmıştır, efektler genişletilmiştir, ve mixing yeniden dengelenmiştir.

    Davullara, perküsyon ve bas’a ilave olarak, herbir Style akor değişikliklerinizi, sesleri ve de tempoyu takip eden beşe kadar ilave enstrüman partileri sağlayabilir.

    Guitar Mode 2, Style’in gitar traklarını, önceden mümkün olandan çok daha gerçekçi kılar. İlave olarak, her bir Style dört Pad kullanılaraktan genişletilebilir. Her bir Pad, bir defalık ya da tekrarlayan bir riff, bir perküsyon partisi, bir vurgu soundu ya da hatta bir sound efekt ilavesi yapabilir. Hatta kendi riff ve cümlelerinizi de programlayabilirsiniz. Ve şüphesiz, her bir Style; Introların Varyasyonların, Break’ lerin, Fill-In’ lerin, Ending’ lerin – hatta bir count-in’ in çeşitleri özelliğindedir.

    Ayrıca, kendi-markanız olan yeni Style’ leri oluşturabilirsiniz ya da mevcut birilerini düzenleyebilirsiniz. Kullanışlı Chord Sequencer fonksiyonu, Style Play modu içinde akor ilerleyişini anlık olarak hızlı bir şekilde kaydedebilir ya da loop yapabilir; bu, yalnızca pratik yaparken değil, aynı zamanda canlı performans yaparken sol elin boş kalması için de faydalı olabilir. Bu Akor Sekuensler, şimdi, Style ve SongBook girişleri olarak da save edilebilmektedir.

    En son Style’ ler – günümüz!
    SMF (Style konvortör için Standart MIDI File) içindeki tüm yeni yapılanmalar ile, en son şarkıların board üzerindeki style’lerine hızlı olarak ve kolayca sahip olacaksınız! Yeni bir Standart MIDI File bulunuz, bunu Pa4X içine yükleyiniz ve yapısal konvertör, bunu save edebileceğiniz ve ihtiyacınız olan herhangi bir anda çağırabileceğiniz tam bir KORG style içine kolayca ve hızlı olarak dönüştürecektir.

    Her fonksiyon orkestra müzisyeni, en son style’ lerin kobinasyonunu ve inanılmaz KORG soundunu sevecektir!



    TC Helicon® Ses İşlemcisi



    KORG’ un vokal armonilerde bir dünya lideri olan TC Helicon® ile yaptığı işbirliği Pa4X içinde de devam etmektedir. TC Helicon Ses İşemcisi, mümkün olan en yüksek sound kalitesine sahip vokaller sağlar: 4 gerçekçi armoni sesine kadar mevcuttur ve tümü klavye ya da MIDI olaylar kullanılarak kontrol edilebilir.

    Double, µMod, Reverb, Delay, Filter, HardTune, Pitch Correction artı Compressor, EQ, Gate, vs. dahil vokal efektler bulunmakta-dır. Ses İşlemcisi fonksiyonlarını kontrol etmek üzere ayrılmış düğmeler(3) ve butonlar(3), üst panele ilave edilmiştir ve kolayca ulaşabilecek konumdadır.

    Adaptive Mic Setting—başka KORG özeli – giriş sinyalini izler ve Adaptive Gate, EQ, Compression ve de pürüzsüz ve ‘’stüdyo-üretimli’’ sound vokaller sağlayan De-Esser gibi parametreleri otomatik olarak ayarlar.” Mikrofonunuzu balanslı XLR bağlantısına (fantom power mevcut) takınız ve gerisini Pa4X’ e bırakınız!




    Player/Sequencer


    KORG’ un XDS Çift Player & Rekorder’ i, sürekli eğlence sağlamak üzere bir crossfade (geçişli) sürgü özelliğine sahiptir; KORG’s XDS Dual Player & Recorder features a crossfade slider for providing non-stop entertainment; diğer çalanlar olarak birini yükleyin, sonra bunlar arasında geçiş yapın – ya da otomatik çalma için bir çalma-listesi oluşturun.

    İki farklı MP3 ya da MIDI dosyalar eş-zamanlı olarak çalınabilir. MIDI dosyalar ve hatta MP3 dosyalar trans-poze edilebilir, hızlandırılabilir ya da yavaşlatabilirler. Ayrıca, şarkı içinde bir pozisyon almak üzere direkt atlamayı sağlamak ya da şarkı bölümleri arasında loop’ lar oluşturmak için için bir Marker fonksiyonu da bulunmaktadır.

    “MP3+G” (MP3+Grafikler olarak da bilinir) format ve diğer popüler lirik formatlar da desteklenir. Bu özellik, MP3 dosyaların, yapısal ekranda ya da harici bir monitörde – ya da ikisinde birden görülebilen sözler ve grafikler ile birlikte çalınmasını sağlar.

    Vocal Remover (Vokal Kaldırıcı), MP3 şarkılardan bir vokal trakı hızlıca çıkarır – canlı karaoke için ideal! 16-trak rekorder, sekuens ve edit yapmanın sofistike seviyelerini ve ayrıca Backing Sequence ve Style fonksiyonlarını kullanarak hızlı ve kolay şarkı oluşumunu sağlamaktadır.

    Pa4X ile, tüm performansınızı kaydedebilirsiniz; bir şarkıyı çalabilirsiniz; klavyeyi çalabilirsiniz; birlikte şarkı söyleyebilirsiniz ve her şey kaydedilecek ve bir MP3 dosya olarak save edilecektir.

    İyi bilinen ‘’sound on sound’’ tekniğini kullanarak, daha gelişmiş bir keyboard trak ya da ses ilave etmek üzere yeniden daha sonra o MP3 dosyayı çalabilirsiniz. Bir MIDI dosya içine save edilmiş olan nota datasını kullanaraktan, Pa4X, sözler ve akor kısaltmalarıyla, notalar ve/ya da akorlar ile geleneksel müzikal notasyonu gösterebilir. Bu sofistike Score Viewer ( Skor Gösterici ), dahili TouchView™ ekran üzerinde , ya da harici bir monitör üzerinde görülebilir. Akor isimleri ayrıca İngilizce ya da İtalyan-ca olarak da görülebilir.



    The SongBook
    Canlı kullanım için özellikle yardımcı olan SongBook, tam olarak programlanabilen ve kolayca araştırılabilen Müzik Veri-Tabanıdır.

    Her bir giriş, özel bir şarkıyı çalmak için gerekli olan tüm setlemeleri içerir. SongBook; Style’ ler, MIDI dosyalar ve MP3’ leri ve şarkı başlığı, tür, sanatçı, tempo, volümler, soundlar, sessiz traklar, FX settings, kolay-edit paraetreleri, 4 keyboard setlemesi, 4 pad, TC Helicon® presetleri, master transpose, ve çok daha fazlası gibi anında çağırılma setlemelerini save edebilir ve bunlara erişebilir.

    Bu inanılmaz faydalı performans özelliği başka bir KORG özelidir. Daha fazla düzenlenen Filter özelliği, girişler için, bir ‘’balad’’ olarak sınıflandırılan AND başlığı içindeki ‘’love’’ içeren tüm şarkılar gibi farklı bir kriter kombinasyonu kullanarak araştırma yapmanızı sağlar.

    SongBook, ayrıca canlı konserler sırasında hayatı kolaylaştırmak üzere daha hızlı çağırma için, kullanışlı bir panel-düğme işbirliği ile, yenilenmiş bir Set List fonksiyonunu da içermektedir. SongBook Editör ile kolayca görebilir, oluşturabilir ve bir Windows temelli bilgisayar kullanarak KORG Pa-Serileri SongBook girişlerini ve Set Listelerini edit edebilirsiniz. Ayrıca, el altında harici müzik sayfa okuyucunuzun olması için iOS ve Android tabletler ile senkronize de edilebilir (üçüncü-parti yazılım gerekir).



    Bağlanabilirlik, Data Depolama ve Güncelleme

    Ana Sol ve Sağ çıkışlara ilave olarak, Pa4X iki adet ilave tahsisli çıkışa sahiptir. Bu, ilave sinyal işlemi ya da harici bir mikser beslemesi olarak, bir bölümü izole etmek için ideal olabilir. Bir kulaklık çıkışı ön panel üzerine kullanışlı bir şekilde yerleştirilmiştir. Mikrofon girişi bir XLR konnektör kullanır ve fantom güç mevcuttur. Girişler olarak, Pa4X, akıllı telefonlar, mobil aletler vs. ile kullanım için bir çift balanslı 1/4’’ giriş (Line 1) ve bir stereo 1/8’’ jak (Line 2) kullanır. MIDI In, Out, ve Thru konnektörler ve de bilgisayar (Device) port için bir USB bulunmaktadır. Kompozit RCA video çıkışı, harici bir monitöre (ya da yalnızca dahili ekran aynalara) nota ve söz ekranı sağlamaktadır.

    KlavyePa4X 61: 61 tuşlu (DO2 – DO7)
    Pa4X 76: 76 tuşlu (Mİ1 – SOL7)

    Sistem
    Güncellenebilir İşletim Sistemi
    Çoklu-işletim, çalarken yükleme özelliği
    Sound GeneratorEDS-X (Enhanced Definition Synthesis-eXpanded)
    Rezonans ile Filterler – Herbir trak için üç band EQ
    Polifoni128 Ses, 128 Osilatör


    Efektler
    Akompanya/Song : 4 Insert Efekt; 3 Master Efekt (148 Tip)
    Keyboard Trakları: 1 Insert Efekt; 2 Master Efekt (148 Tip)

    Final Mastering Efektler: Waves Audio Ltd. MAXX Suite (Includes MaxxEQ™, MaxxBass™, MaxxTreble™, MaxxStereo™, MaxxVolume™)
    Ses İşlem Teknolojisi, TC Helicon®
    Dört-parti Harmonizer, Double, µMod, Reverb, Delay, Filter, HardTune, Pitch Correction;
    artı Compressor, EQ, Gate (Mic girişi üzerinde adaptif Mic Setting)

    Soundlar / Drumkitler

    Fabrika: Damper/gövde rezonansı ile iki çok-katlı bir Stereo Piano, GM/XG sound setleri ve Ambient Davullar dahil 110’ dan fazla Drumkitler dahil, 1900’ ün üstünde Fabrika Soundları * including Ambient Drums

    User Alanı: 512 Sound, 256 Drumkit
    Digital Drawbar’ lar: 9 Footages, Percussion, Key On/Off, Leakage (Efekt bölümü rotary hoparlör içerir)

    Defined Nuance Control (DNC) Teknolojisi
    Doğal Ambiyans Davullar Sound
    Tam Soundlar/Drumkitler editi

    Sampling
    User PCM RAM Hafıza: 1.5 GB compressed (equivalent to 3 GB linear data)
    KORG, Wav, AIFF and SoundFont™ formatları yüklemeKORG, Wav and AIFF formatları save etme
    Full Edit, Time Slice, Sampling özelliği

    Stiller
    Fabrika: 550’ ün üzerinde Fabrika Stilleri, özgürce yapılandırılabilen setlerUser: 1,248 bölge, User, Favorite ve Direct banklar dahil
    Sekiz Akompanya trak, 4 Keyboard Set, herbir Stil için 4 Pad; herbir Stil üzerinde Style Setlemeleri (Soundlar ve Aranjör parametreleri)
    Guitar Mode 2, Parallel ve Fixed NTT (Nota Transpozisyon Tablosu)
    Step Record ile Style Record , Track ve Event Edit
    Style Converter olarak MIDI Song
    Stil kontrollar: 3 Intro, 4 Variation, 4 Fill, Break, 3 Ending, Synchro Start, Synchro Stop, Tap Tempo/Reset, Bass Inversion, Auto Fill, Manual Bass, Memory, Accompaniment Mute, Drum Mapping, Snare & Kick Designation, Style to KBD Set Mode


    Akor Sequencer
    Style Play modu içinde Akor Sequence kaydeder
    Akor Sekuensler Style ve SongBook Girişleri olarak save edilebilir
    Edit fonksiyonları: Style/SongBook’ dan delete, copy , SMF’ e/ den import/export
    Keyboard Set Kitaplığı
    Hafızaya alınan keyboard Sound setlemeleri
    Fabrika: 460’ ın üzerinde Fabrika Keyboard Setleri, özgürce yapılandırılabilir
    User: 1,056 bölge, User ve Direct banklar dahil
    “My Setting” özel Keyboard Set
    KAOSS FXAutomatic MIDI FX generator
    More than 65 Factory PresetsSong PlayX-Fader Balance kontrol ile patentli XDS Crossfade Dual Sequencer Player
    Desteklenen formatlar: MID, KAR, MP3 + lyrics, MP3+G
    Ayrı Select, Start/Stop, Home, Rewind and Fast Forward kontrollar ile 2 Player
    Sözler, Nota ve Akor data ekranda ya da harici bir video monitörde görülebilir.
    Add, Delete, Edit ve Loop fonksiyonları ile Marker’ ler
    Jukebox fonksiyonu
    MP3 Player / RecorderÇift MP3 Player ve MP3 Rekorder
    Transpoze (+6/-5 yarımtonlar)
    Tempo değiştirme (±30%)
    Vocal Remover/Vokal Kaldırıcı
    Style’ ler, MIDI Songlar, MP3 Songlar, Keyboard Soundları, Pad’ ler, Mikrofon, Efektler ve KAOSS Efektler dahil MP3 dosyaların kaydı


    Sequencer
    Hızlı Kayıt (Backing Sequence), Multitrack ve Step Record fonksiyonları -
    Tam-özellikli sequencer, 16 trak, 200,000 olaya kadar, SMF (MID) native format
    SongBook
    Style’ ler, MIDI Songlar (MID ve KAR dosyaları) temelinde tam programlanabilir müzik veri-tabanı, Style Play ve Song Play modlarının otomatik seçimi ile MP3 Songlar,
    Kullanıcı tanımlanabilir Set Listeleri, kontrol panelden seçilebilir Girişler ile,
    Filtering ve sorting seçenekleri
    Uyumluluk
    "i-Serisi" modeller: Style’ ler
    Pa-Serisi modeller: Styles, Performances, Programs/Sounds, Songs, SongBook Entries, Pads
    Pad’ ler
    Dört Tahsisli Pad + Stop Düğmeleri
    Pad Record fonksiyonu
    Genel Kontrollar
    Master Volume; Fade In/Out; Keyboard-Acc/Song Balance Volume; Ensemble; Octave Transpose; Master Transpose; Quarter Tone and Arabic Scale memorized inside Keyboard Sets; Joystick (pitch + modulation); Ribbon; Mic Volume; Harmony/Double; Delay/Reverb; Mic Preset; Mic On/Off; Harmony On/Off; Double On/Off; 8 Assignable Sliders; Slider Mode; MP3 Volume; 3 Assignable Switches; Tempo +/-; Tempo Lock; Metronome On/Off; Dial; Up/+; Down/-; Search; Shift; Chord Scan (Lower, Upper); Split; Keyboard Tracks Sound Select and On/Off; Record

    Kontrol Girişleri Damper pedal (İsteğe bağlı DS-1H pedal ile yarı-pedallama destekli)
    Tahsis edilebilir pedal/switch
    EC5 multiswitch pedal
    Mic/Line InputlarMic: Gain kontrol ve Phantom Power ile Combo XLR balanslı
    Line 1: Left/Right Jak (1/4") Line Input, balanslı
    Line 2: Stereo Mini-jck (1/8") Line Input, balanssızOutputlar
    Audio Output: Left/Right, Out 1, Out 2; ( 1/4" Jak ) balanslı

    Headphone Output x 1 ( 1/4" Jak )

    Video Out (RCA connector)
    MIDI
    IN, OUT, THRU standard MIDI konnektörler
    USB Device port kullanan MIDI için USB
    16 kullanıcı tanımlanabilir MIDI Setuplar
    USBType A (HOST, for memory and controllers) x 2 (front/rear)
    Type B (DEVICE, for personal computers and tablets) x 1 (rear)
    2.0 Hi-Speed connectionsDepolamaHard Drive:
    - Pa4X 76: Standard
    - Pa4X 61: isteğe bağlı, kullanıcı yerleştirmeli; HDIK-3 hard disk yerleştirme kit gerekli

    Micro SD kart: (Kart dahil değildir)
    - Plastik kapak ile arka panel yuvası

    USB Flash Drive: (Drive dahil değildir)
    - 1 Ön panel port
    - 1 Arka panel port


    Ekran
    7” Geniş kapasitif renkli TouchView™ TFT ekranClockDahili Sistem ClockAC -
    Güç Tüketimi100-240 Volts, 50/60 Hz
    0.5 Watt standby’ da / 16 Watt normal / 38 Watt,yerleştirilen PaAS ile
    Boyutlar (G x D x Y)Pa4X-76: 1,192 x 364.4 x 125.56 mm / 46.93" x 14.35" x 4.94"
    Pa4X-61: 980 x 364.4 x 125.56 mm / 38.58" x 14.35" x 4.94"
    AğırlıkPa4X-76: 16.3 kg/35.93 lb
    Pa4X-61: 13.9 kg/30.64 lb

  2. #2
    niyazican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    niyazican isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Korg Pa4x Os v3 Next Şubat Ayı Sonunda Çıkıyor

    Cok güzel bir haber 4 gözle bekliyoruz


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Korg Pa4x Os v3 Next Şubat Ayı Sonunda Çıkıyor
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Yamaha Genos takaslı Korg pa4xYamaha Genos takaslı Korg pa4x

    Arkadaşlar cihazım sorunsuz pırıl pırıl tertemiz cihazdır. Antalyadayım. Genos ile takas düşünen arkadaşlar lütfen iletişime geçin. 42219422204222142222
  2. korg pa4x update problemkorg pa4x update problem

    slmnalykm arkadaslar bende korg pa 4x international var ve üzerinde sistem olarak 1.2.4 version var internetten yeni 2.2 versiyon indirdim ve yükleme yapmak istedigim zaman alet kabul etmiyor ve 53% sonra iptal ediyor ben bunu nasil cözerim bilgisi olan arkadaslardan yardim bekliyorum önceden tskkr ederim ilgilenen arkadaslarima!!!!!
  3. Korg Pa4x ÇiftetelliKorg Pa4x Çiftetelli

    Kendi Yazdığım Çiftetelli Ritimiyle Öylesine Çaldım Arkadaşlar Belki İşine Yarayacak Arkadaşlarım Olur Link: Zippyshare.com - Yüksel Müzikevi Korg Pa4x Çiftetelli Potpori (2018).wav
  4. Sofeh stüdio korg pa4xSofeh stüdio korg pa4x

    Öncelikle herkeze merhaba sizlerden bi isteğim olucak bana bu sofeh stüdio pa4x için ritim lazım elinde olan varsa bana gönderebilir mi rica etsem :)
  5. Korg PA4x International 76Tuslu  SIFIRKorg PA4x International 76Tuslu SIFIR

    Hallo schönen abend! Ich habe einen Korg PA4X Pro International 76 Tasten OVP mit Rechnung und Garantie - zu Verkaufen hätten Sie Intresse ? ich bitte um kurzen Info (E-Mail - pianist26@gmx.de) oder per SMS - 0176 22391845 kauf Datum ist 21.09.2017 ((Geburstags Geschenk)) = Verkauf Grund ist : Ich habe schon einen KORG PA4X Pro 76 Tasten Oriental Version! International Version ist für mich nicht das 100 % richtige. ...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi