Baha bey, kimin neyi ne kadar paylaşacağına ben karar vermiyorum. Kişi elindekinin ne kadarını paylaşmış, neyi saklıyor neyi paylaşıma veriyor bilemem.

Üye set düzenlemiş paylaşmış. "Ben bu kadarını verebilirim" demiş. "İsterseniz siz editleyip daha iyi hale getirebilirsiniz" demiş. Bunu hala evire çevire 3 sayfadır yazıyorum. Bunu bir kaç sayfa gerilere giderek görmek zor olmasa gerek.

Kimsenin paylaşım anlayışı bizi ilgilendirmez. Bunu kardeşliğe bağlayıp, bir yerlerden Gem vurmanız da bana şuan manasız geliyor. Kişi gönlünden geçeni paylaşır. Bu 1 de olur 100 de. Bizim paylaşana yaptığı emekten dolayı saygımız var.

Burası paylaşım konusunda özgür bir platform. Olayı kardeşliğe bağlayacak olursak herkesin birbirinden alması gereken çok şey var. Sen burada 10 dosya indirdin ben senin kardeşinim 10 dosya da sen bana ver bakalım mantığı yanlıştır. Fikirlerinize saygı duyuyorum ancak sizinle aynı fikri taşımak zorunda da değilim. Mümkünse konuyu daha fazla uzatıp, sayfaları gereksiz yere doldurmayalım. İyi çalışmalar.