Merhaba değerli dostlar,Uzunca aradan sonra tekrar ve son kez karşınızdayım.Uzun zamandır sıkıntılardan fırsat bulup da sizlere faydalı şeyler sunamadım,malum sezonda başladı.Bu işten ekmek yiyen dostlara son çalışmamı sunuyorum.Yine bu çalışmada çeşitli düzenlemeler yaparak besbur seti son kez ve arkadaşların isteği şekilde düzenlemeye çalıştım,yapamadıklarım için kusura bakmayın.Değerli dostlar ben sadece piyasada olan malzemeleri düzenledim,kendi kafama göre bir şekle sokup sizlere sundum.besbur V3 de kartel69(eyüp kardeşimin) de rızası alarak onun setini de kendi yaptığım sete ekledim.eyüp kardeşime hala borcum var ve Allah nasip ederse bir gün ödeyeceğim.Bu set çalışmalarında bana çok farklı yorumlar geldi,yok başkasının ritimi yok başkasının seti vs. değerli dostlar ben hiçbir şeyi inkar etmedim ki hatta açıklama yapmadan ilk önce bu ritimleri ve sesleri yazanlardan Allah binlerce kez razı olsun diyerek set açıklaması yapıyordum ve yine de öyle diyorum.Sette kullandığım ne ritim in ismini değiştirdim ne de seslerin.Zorda kalmadıkça kendi yaptıklarımı bile söylemedim,hatta bir –iki tane hariç isim vermedim.Çünkü piyasaya malolsun herkes dilediği gibi rahatça kullansın istedim.V4 sette de isim vermedim.*****zın ak sütü gibi helal olsun.Önemli olan iyi hatırlanmak,bu dünya sultan Süleyman a kalmamış ki bana kalsın.bu setler ve hazırladığım konularda bir çok dostdan hayır duası aldım ama bir çok kişinin de bedduasını aldığımı biliyorum.hatta hatır gönül bilip iki satır yazıp mesaj gönderen dostlarım da oldu.allah herkezden razı olsun.

Şimdi bunları niye yazdığımı açıklayayım!...

Değerli dostlar bu v4 çalışmam müzikle ilgili son çalışmamdır.Artık bu işleri bırakıyorum,yeni aldığım pa800 de satacağım.maalesef hayat şartları her zaman istediğimiz gibi gitmiyor.Zaten müzikle biliyorsunuz hobi olarak uğraşıyordum.

Değerli dostlar benden yana hakta kaldığını düşünen arkadaş varsa hakkım *******n ak sütü gibi sonuna kadar helal olsun,arasıra burada sert tartışmalarımızda oldu.bana kırılan gücenen varsa lütfen affetsin ve hakkınızı helal edin.Allah hepinize bol kazanç huzurlu bir hayat ve sağlıklı günler nasip etsin.

Küçüklerin gözlerinden ,büyüklerin ellerinden öper saygı ve sevgilerimi sunarım.BURHAN YAMAN

Yurt dışına çıkmadan önce (mart ayında) sıfır pa800 almıştım toplam kullanımı iki haftayı geçmemiştir.iki yıl garantisi var.kutusu garantisi vs duruyor.Bir –iki gün içinde siteye tekrar girip pa800 ilanımı vereceğim ve müzik sayfası artık benim için kapanacaktır.

GELİLİM BESBUR PA800 V4 SET AÇIKLAMASINA:

SET BOYUTU :61.1 MB

KULLANILAN RAM:56.4 MB

Bu son çalışma ile set biraz daha düğün işi oldu.son eklenen ritimlerle sanırım her yöreye hitap edecektir.

*Besbur V3 setin bütün ritimleri mevcuttur.Ritimlerin büyük bir çoğunluğu elden geçti.Ritimler daha da güçlendirildi.
*Ritimlerin başlangıç şekli varyasyon1 olarak ayarlandı (halaylar ve 2/4 ler).çünkü intro ile ayarlanan ritimlerde program esnasında geçişlerde sorun oluyordu.ben de var 1 olarak düzelttim.ama ritimlerin hepsi introlu dur.
*V3 de bulunan bazı kuru bağlama ve saz sesleri çıkarılmış,yerine esermega setten bağlamalar eklenmiştir.
*Yine eser mega setten lead seslerde(CASİO sesler) V4 sete eklenmiştir.
*Albayrak setten 12 adet ritim V4 e eklenmiştir.
*V 3 de bulunan taksimler ,besbur kaval, tambur sesi setten çıkarılmış ve ram de boşluk oluşturulmuştur isteyen tekrar yükleyip kullanabilir.
*V4 için iki adet drum kit daha oluşturulmuştur.(Soner davul ve oz3) ayrıca bazı kitler tekrar elden geçmiştir(CE KİT1 ,Bestkity vs).sanırım set bu halde hemen hemen her ritimi okur hale geldi.Farklı ritimler bulursanız org a yükleyin ve sadece drum kitleri deneyerek çalıştırın.
*25 adet ritim sete dahil edilmiştir.yeni ritimler USER 2 de kayıtlıdır ve karşılarında (V4) yazmaktadır. VAHDE (V4) gibi.
*Yeni sesler ilgili bölümlerindedir.Bağlamalar performans 3 de,zurnalar performans 10 da,lead sesler performans 20 de dir.Yeni seslerin karşısında da (V4) yazmaktadır.


BESBUR PA800 V4 SON SET LİNK:
http://www.mediafire.com/?z2e53gk0bdf4l4r