@ydın kardeşim öncelikle bu sitedeki emklerin için çok teşekkür ediyorum.benim bir sorunum var bende pa2 kullanıyorum 2,1 versiyon yükledim ekran üzerinden koma verdiğim zaman 2 ses geri kayıyor neden oluyor acaba bilgilendirebilirmisin?
@ydın kardeşim öncelikle bu sitedeki emklerin için çok teşekkür ediyorum.benim bir sorunum var bende pa2 kullanıyorum 2,1 versiyon yükledim ekran üzerinden koma verdiğim zaman 2 ses geri kayıyor neden oluyor acaba bilgilendirebilirmisin?
tesekkürler
aydın kardeşim bu set harika lop lar mükemmel ne diyeceğimi bilmiyorum sana çok ama çok teşekkür ederim,Ayrıca pa2x için varyasyonları tam olan bir set çıkaracam demiştin acaba ne zaman çıkar tekrar teşekkürler.
aydın kardeşim pa2x için çıkaracağın set i sabırsızlıkla bekliyorum.
bana pa2x i bile sevdirdin @ydın kardeşim çok saol emeğine sağlık.
pa 800 set ten sonra,pa2x set i düşünemiyorum herhelde tabiri caiz ise bomba olacak sanırım:=)
Ne seti indirdim ne baska seyi, Ama okudugum yetti AYDIN, Abi paylasman bile beni mutlu etti, Emegin icin tüm forum adina TSK ler
sevgili aydın abi sana öncelikle çalışmalarında başarılar diliyorum . abicim dün bu link i gördüm ve büyük bi sevinçle indirip hemen eve koştum. klavyeme seti yükledim ama çok büyük hayal kırıklığına uğradım. abicim yanlış anlama ama ben seti beğenmedim senden daha güzel bi set bekliyodum gördüğüm set beni hayal kırıklığın uğrattı. yeni çalışmalarında başarılar diliyorum byy
merhaba abicim. bu set deneme seti bende eksikler olduğunu biliyorum gerçek setin linkini vereyim sana.http://www.keyfimuzik.com/korg-klavy...html#post51582 tıkla ve yükle beğeneceğini sanıyorumsamimiyetin için teşekkür ederim.
hocam set için çok teşekkür ederim
Arkadasim ellerine saglik,Pa 800 sevdirecegim sizlere diyorsun,ama,ya ben anlamiyorum bu orgdan...seti indirdim,user 1 den basladim oh dedim süper ritimler,user 2 ye gectim bi kac eksik var,user 3 te dahada cok eksikler,favorilere gectim sadece tek variation loop tan baska hic bir sey yok,variation 2-3-4 yok hic birinde,ne altyapi ne akkopanyalar ne ritim,bu seti adam etmek icin kendimiz ritim yazmamiz lazim favorideki tüm variationlara.Set dedigin komple ritimleriyle sesleriyle tamamlanmis bir paket demektir benim icin.Biz burda set ariyorsak az cok eksigiyle'de raziyiz,ama sadece 2 userde ritimle bu bir set sayilmazki,nasil sevdireceksin bize bu Pa 800,saka mi yaptin arkadasim.
Bak iste,az önceki yaziyi yazdim,gönderdikten sonra okudumki deneme setiymis,niye daha önce söylemiyon kardesim![]()
DEMOLAR ÇOK GÜZEL