değerli arkadaşlar kendime ait ve noter tasdikli süper şarkı sözlerim var , içlerinden hit olacağına inandığım eseler bile var, ALLAH nasip ederse müzik piyasasını sallayacağına inanıyorum. tek sorun yardım eden kimse yok.
ben şuan şarkı sözü yazarak geçimimi sağlamak istiyorum yalnız yaşayan ve müzikle uğraşan arkadaş varsa birlikte çalışarak süper birşeyler yapıp güzel paralar kazanabiliriz .ama studyosu olması şart ,en kaliteli ve en iyi müzikleri yapmak istiyorum... sanatçılara ve menejerlere ulaşamaya çalıştım ama bir türlü başaramadım , elimden geldiği kadar çaba sarfediyorum ama sonuç hep sıfır . şuan yozgattayım ve yaşım 30 ,bekarım .gayet düzgün ve ahlaklı bir insanım. hiç kimseye zerre kadar yüküm olmaz. önlisans mezunuyum. şuan işsizim.
eğer müzik grubu kurmak isteyen arkadaşlar varsa onların bile yanlarına taşına bilirim. yani şuan yozgattan çıkıp müzik piyasasını sallamak istiyorum ama ,ne yazıkki bir türlü olmuyor. tanışmak isteyen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olursanız sevinirim.. arkadaşlar eğlence olsun veya dalga geçmek için lütfen uğraşmayın şuan çok zor durumdayım.ALLAH kimseyi böyle zor durumlarda brakmasın .(amin. )
herkese hayırlı günler.